Windows 7 running on iPad

poruka: 7
|
čitano: 1.392
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 running on iPad".
2 godine
neaktivan

Koliko naivnih ljudi ima na ovom svetu. Vidim da se bas ne razumete u iPad i aplikacije koje su napravljene za njega. Kao prvo Windows 7 jos niko nije uspeo da instalira na iPad-u stoga to nije uradio ni ovaj pametnjakovic koji mislis da ce svi pasti na foru. On je jednostavno snimio rad programa koji se zove Desktop Connect i pomocu koga mozete da se konektujete na bilo koji PC ili Mac i koji kosta oko 30 dolara. Pogledajte ovaj klip gde je covek lepo objasnio kako program radi, a ako malo bolje pogledate videcete da u gornjem levom uglu stoji X sto oznacava da se mozete izlogovati sa tog racunara. Takodje je Meni koji se nalazi gore kada se konektujete na neki racunar isti na oba videa.

2 godine
neaktivan

Evo i linka za video koji sam naveo

projumper
3 godine
RE: Windows 7 running on iPad
projumper kaže...

Koliko naivnih ljudi ima na ovom svetu. Vidim da se bas ne razumete u iPad i aplikacije koje su napravljene za njega. Kao prvo Windows 7 jos niko nije uspeo da instalira na iPad-u stoga to nije uradio ni ovaj pametnjakovic koji mislis da ce svi pasti na foru. On je jednostavno snimio rad programa koji se zove Desktop Connect i pomocu koga mozete da se konektujete na bilo koji PC ili Mac i koji kosta oko 30 dolara. Pogledajte ovaj klip gde je covek lepo objasnio kako program radi, a ako malo bolje pogledate videcete da u gornjem levom uglu stoji X sto oznacava da se mozete izlogovati sa tog racunara. Takodje je Meni koji se nalazi gore kada se konektujete na neki racunar isti na oba videa.

Ili to ili team viewer :)

3 godine

Kliknete na video, baci vas na Youtube, pročitate opis videa i vidite da se radi o VNC-u!

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
4 godine
protjeran
saće bre još i da nam objašnjavaju kad smo mi glupi...
Z
4 godine
neaktivan

Haha, kako jadno... Primjetite kako se tip muci tipkajuci prstom po minijaturnim tipkicama na ekranu...

Bas me zanima kolika je korisnost te gluposti.

2 godine
RE: Windows 7 running on iPad

Uopće nije glupost. Program je prekoristan, pogotovo poslovnim ljudima koji barataju sa mnogo dokumenata, pa ih ovako lagano mogu povući sa kučnog (ili poslovnog) računala ili na brzinu na tim istim računalima napravit neke preinake..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice