Windows 8 Demo

poruka: 13
|
čitano: 1.063
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 Demo".
4 godine
Windows 8 Demo

Meni se osobno ova ideja ne svidja i nebih htio da PC OS lici na Mobilni OS

2 godine
Windows 8 Demo

uopce nije nesto

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
4 godine
neaktivan
Windows 8 Demo

Bljak, bljak i bljak... I na mobitelu je bezveze, još ovako... :( Najbolje da ništa ni ne diraju, samo ugrade windows phone na PC i eto :D Tako da još manje posla rade... Zašto izmišljat nešto novo, kad mogu toplu vodu izmislit po stoti put i prodavat... -.-

5 godina
Windows 8 Demo

i ovo je ideja za dizajn operativnog sustava?

pa ni XBOX sucelje nije ovako... nikakvo!

Microsoft, pod hitno minjaj dizajnere...

www.stripovi.tk
5 godina
Windows 8 Demo

Meni uopce nije jasno zakaj se tolko forsira touch screen (kuzim za mobitele i tablete) ali na PC-u nit ga zelim nit ga trebam.. Miš FTW

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 15:30 (Zoki).
3 godine
protjeran
Re: Windows 8 Demo

Nadam se da će bit pravi nasljednik windowsa XP kao što je windows 7.

4 godine
Windows 8 Demo

Taj video je već bio u Bug vijestima, Predstavljen Windows 8. Nije dizjniran samo za mobilne uređaje nego jednako dobro funkcionira sa tipkovnicom i mišem. Ne mogu vjerovati, kao da ste došli iz srednjeg vijeka jer mislite da je koncept trenutnih OS-eva vrhunac dizajna i intuitivnosti te da se nebi trebao mijenjati desetljećima. Da ponovo ne pišem šta mislim citirat ću sebe:

...

Dosadilo mi je što se svaki desktop OS sastoji od istih elemenata kao da u cijelom Sunčevom sustavu baš tako mora biti (beskorisni desktop namijenjen trpanju ikonama, taskbar-dock-panel, start izbornik, minimize/maximize/close...) umjesto da se sve objedini u jedno intuitivno sučelje sa fokusom na sadržaj.

Drago mi je da se Microsoft ne ograničava starim zamislima i traži logičniji i prirodniji način korištenja sučelja. Jako mi se sviđa resajzanje kad su otvorene dvije aplikacije u fullscreenu jedna pored druge i dovlačenje druge aplikacije u taj prostor (2:15-2:35). Sviđa mi se minimalizam, sve je pregledno na jednom mjestu i dostupno jednim klikom (internet, informacije, glazba, filmovi, slike, control panel, kalendar, prognoza, poruke, programi...).

Win7 je jako dobar klasični OS pa su nužne drastične promjene da opet privuku kupce. Win7 se čini intuitivan zbog navike ali je prenatrpan i sučelje je zapravo kaos s obzirom da isti program možemo pokrenuti shortcutom na desktopu ili u start izborniku ili taskbaru i file exploreru ili na svim tim mjestima... Kad probam Win8, sigurno će mi se Win7 činiti kao bloatware.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 16:04 (DragonShit).
3 godine
Windows 8 Demo

ovo uopće ne izgleda kao OS za desktop PC ...ajoj, prokleta bila ta evolucija s tabletima i smartfonovima..kad sad Microsoft cilja samo na njih, očito..

5 godina
DragonShit kaže...

Taj video je već bio u Bug vijestima, Predstavljen Windows 8. Nije dizjniran samo za mobilne uređaje nego jednako dobro funkcionira sa tipkovnicom i mišem. Ne mogu vjerovati, kao da ste došli iz srednjeg vijeka jer mislite da je koncept trenutnih OS-eva vrhunac dizajna i intuitivnosti te da se nebi trebao mijenjati desetljećima. Da ponovo ne pišem šta mislim citirat ću sebe:

...

Dosadilo mi je što se svaki desktop OS sastoji od istih elemenata kao da u cijelom Sunčevom sustavu baš tako mora biti (beskorisni desktop namijenjen trpanju ikonama, taskbar-dock-panel, start izbornik, minimize/maximize/close...) umjesto da se sve objedini u jedno intuitivno sučelje sa fokusom na sadržaj.

Drago mi je da se Microsoft ne ograničava starim zamislima i traži logičniji i prirodniji način korištenja sučelja. Jako mi se sviđa resajzanje kad su otvorene dvije aplikacije u fullscreenu jedna pored druge i dovlačenje druge aplikacije u taj prostor (2:15-2:35). Sviđa mi se minimalizam, sve je pregledno na jednom mjestu i dostupno jednim klikom (internet, informacije, glazba, filmovi, slike, control panel, kalendar, prognoza, poruke, programi...).

Win7 je jako dobar klasični OS pa su nužne drastične promjene da opet privuku kupce. Win7 se čini intuitivan zbog navike ali je prenatrpan i sučelje je zapravo kaos s obzirom da isti program možemo pokrenuti shortcutom na desktopu ili u start izborniku ili taskbaru i file exploreru ili na svim tim mjestima... Kad probam Win8, sigurno će mi se Win7 činiti kao bloatware.

nebi se slozio sa svime

kao prvo da kazem da windows 7 iako pravo osvjezenje, nije mi bio toliko ocekivan pomak u odnosu na 10 godina stariji XP

taskbar je tu, start meni je tu, istina dobili smo napredniji taskbar, no kao sto si sam rekao, sve je to lose organizirano i natrpano

no novije ne znaci nuzno i bolje, pa da moramo rec da je staro zastarjelo, zar nuzno moram pratiti trendove i biti "IN"

novo sučelje od windowsa MENE podsijeća na skup reklama koje vidim kad skidam s nekih lijevih storage & sharing servisa, samo lijepse rasporedene

po mojem misljenju jako lose, a pogotovo me iritira ovo kad klika na neke "botune" koji izgledaju kao obican tekst i nikad iz prve nebi ni reka da su neki botuni ili linkovi

neka rad u njemu i izgleda atraktivan, meni ovo osobno izgleda gore nego sucelje windows 7

drugo je mobitel, drugo je konzola, a jedno je desktop računalo

www.stripovi.tk
3 godine
DragonShit kaže...
...

Da, slažem se  s tobom. Problem je u tome što ovakvo sučelje vapi za touchscreenom i bez njega ono postaje kompliciranije nego trenutno od Win7.

Dodir je prirodan pokret, urođen način interakcije i kada se upari s ovakvim sučeljem sve to skupa postaje u isto vrijeme i moćno i jednostavno za korištenje.

Sada se teško priviknuti na potpuno novi koncept sučelja - onaj koji je orijentiran isključivo na sadržaj, a ne sam na sebe. Ovo je budućnost. Ovako će uskoro sve izgledati.

Međutim, ako će na Win8 postojati isključivo ovo sučelje, a ne i staro, s Win7 se ne mičem, jer nemam touchscreen monitor.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
DamageHigh kaže...
DragonShit kaže...
...

Da, slažem se  s tobom. Problem je u tome što ovakvo sučelje vapi za touchscreenom i bez njega ono postaje kompliciranije nego trenutno od Win7.

Dodir je prirodan pokret, urođen način interakcije i kada se upari s ovakvim sučeljem sve to skupa postaje u isto vrijeme i moćno i jednostavno za korištenje.

Sada se teško priviknuti na potpuno novi koncept sučelja - onaj koji je orijentiran isključivo na sadržaj, a ne sam na sebe. Ovo je budućnost. Ovako će uskoro sve izgledati.

Međutim, ako će na Win8 postojati isključivo ovo sučelje, a ne i staro, s Win7 se ne mičem, jer nemam touchscreen monitor.

Naravno da ostaje i staro sučelje.

x
4 godine
Windows 8 Demo

Zaista je interesantno kako su ljudi skloni komentiranju (i pljuvanju) nečega što uopće nisu probali (da ne govorim o činjenici da su pokazani tek neki od featura u novim Windowsima). Imam osjećaj da će Windows 8 završiti kao i Vista, poprilično dobar proizvod koji svoje mjesto na tržištu nije pronašao ponajprije zahvaljujući medijskom napuhavanju i neznanju samih korisnika.

3 godine
zzz kaže...

Naravno da ostaje i staro sučelje.

I zašto svi onda trolaju?

Tko nevoli neka isključi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice