Nisu novi Windows-i, nego ideja par noname korisnika, internauta, forumaša, YouTube uploadera, i sl. Pročitaj opis videa na YouTube-u 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol....
cemu uopce ovakav video, pod takvim nazivom kad je covjek smao nadopisao 8 umjesto 7...
svida mi se gadget sa datumom, i voli bi slicne velicine i sat ?! ima tko kakav link?
inace, ocekujem vise custom prilagodbe wina, i da ne mjenjaju bas nista...
novi Windowsi će sadržavati MarketPlace i imam osjećaj da će biti moguće skinuti razne widgete za desktop. Jako zgodna stvar ali je u Visti i 7mici stvarno zapuštena i ne koriste nčemu.
Stavi Fenses (kako već), par widgeta i opali Win 8. Nek se kazni....
Stavi Fenses (kako već), par widgeta i opali Win 8. Nek se kazni....
Dali se tako zove onaj program u koji se ubacuju datoteke
čemu takva buka o os-u na kompjuteru ja imam win 7 i ne doživljavam ga,os je samo da kompjuter radi
lol malkice modani win7 i nista vise
inace na ovoj super stranici mozete skinuti predobre skinove i gadgete za win7
http://gdroland.deviantart.com/art/Growth-Rainmeter-Desktop-166122973
Hvala, tvoj post je arhiviran ^_^
kako od tog djela uzeti samo sat? datum? ili dio neki?
necu cijeli ovaj ruzan skin :D
ovo je cista moddana sedmica, nema to neke preveike veze sa w8.
ovo je cista moddana sedmica, nema to neke preveike veze sa w8.
ocito uopce ne citas opis videa ili???
Odličan koncept. Idem instalirati par programa i predstaviti svoj koncept 
Sedmica se još nije ni slegla kako spada, a već bi svi nove šljašteće gluposti iz redmonda. Instaliranje novog OS-a instalacije radi.
usporavaju li ti skinovi komp?
mogu li se napraviti grupe kao na ovom videu?
apsolutno ništa novog...sve vec viđeno...ovo neka z ja
koji je ono alat za grupisanje ikona ?
i ima li negdje samo to, bez nekog pack-a u kojem ima jos hrpa nepotrebnih stvari
ma da, sigurno, bio bi marketinški promašaj godine da osmicu puste tek što su ufurali sedmicu
LOL ! koja glupost
Promjenuo start ORB preko programcica . . prebacio one pinned ikone na sredinu taskbar tako sto je dodao prazan toolbar, oni gore "wingeti" su rainemeter, datum kao i vrijeme i sat, . . i naravno fences . .
NISTA VISE, :/, nije ni pristojan modding . .
Da, ono su Stardock Fences, odlična stvar tko se bori s puno ikona na desktopu. Definitivno bi M$ trebao poraditi na preinstaliranim mogućnostima prilagodbe windowsa. ovako samo daju pare proizvođačima software za prilagodbu na njihovoj podlozi.
Ja sam na XP-u imao 8 kojekakvih programa za prilagodbu, koji su mi vukli relativno puno RAM-a, a windows bi u sebi trebao imati neki jednostavan sofware, u kojem bi se sve moglo doraditi i podesiti..ali kada se to njima ne da-.-'' 
samo su u svoju viziju izgleda os-a upakirali funkcije kde-desktopa i osx docka. bezveze
stvarno bez cilja 
kako ono u taskbaru kad otvori internet explorers pa su mu grupirani
Srećom da nije Windows 8. Nakon 8 godina čekanja na neki normalni OS još jedan promašaj bi ih mogao koštati kompanije.
Jadno do bola!
Pokakam ti se na "koncept". Da se lijepo izrazim.