Windows Vista - prilagođena instalacija

poruka: 6
|
čitano: 686
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Vista - prilagođena instalacija".
3 godine

sry

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 23:45 (dejvis).
3 godine

video je davno bio postavljen

2 godine

Baš je dao dobre upute s obzirom na kvalitetu Windowsa Viste koju sam i sam imao puna dva tjedna nakon dva tjedna dogodio se fatal error i povratak na XP dok se nije pojavio Windows 7.

2 godine
RE: Windows Vista - prilagođena instalacija

nisam imao tu famoznu vistu,ali što je zanimljivo kad jedan ponovi vista je sr... svi za njim kao papagaji ponavljaju isto,hvala bogu da nitko nije nazvao 7-icu sranje jer bi i ostali samo kao pagaji ponavljali isto,jednostavno ne želim vjerovati da je bila toliko loša,ali ponavljam nisam je nikad probao,još jedan primjer papagajstva ,jedan ponovi avatar je dobar film i svi za njim ponavljaju isto

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
4 godine

Vista nije loša, mislim, XP je bolji ovako ali Sedmica je definitivno bolja od oboje.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
3 godine

Ja nisam nikad imao problema sa Vistom. Za razliku od nje Xp mi se svako malo rusio, izbacivao me je iz igri,...

Bit ce da ovisi kako na koji komp i kako kojem koristniku pase.

Naravno Win 7 nadmasuje sve prijasnje Windowse. Jest da sam sedmicu imao samo par mjeseci ali se odmah vidi da je prava stvar.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice