Yugo transformer

poruka: 10
|
čitano: 1.343
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Yugo transformer".
4 godine
Yugo transformer

Kak super....Presmiješno...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
3 godine
Yugo transformer

kupujem

4 godine
Yugo transformer

LOL

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
4 godine
neaktivan
Yugo transformer

COOOL!!!!

3 godine
protjeran
Yugo transformer

hehe

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
4 godine
Yugo transformer

ovo je staroooooo...te reklame se ne vrte vec godinama

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
3 godine
Yugo transformer

Svaka čast autoru, sad kupujem Yuga a ne C4.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
4 godine
Yugo transformer

Živjeli Hrvati, Rusi i ostali Slaveni!

3 godine
Yugo transformer

Najbolji transformer kojeg sam vidio. Video je jednostavno predobar, al šteta što nije Buba (bilo bi zanimljivije).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke. Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
3 godine
neaktivan
Yugo transformer

ako nekog mozda zanima, to su napravili ucenici skole 3d animacije Chiron u Beogradu koristeci Mayu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice