hahaha, umro sam od smijeha...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahahahaha
Šta nije ovo bilo već?
Šta da nije ubija mušicu, nego ova nastavi letit okolo. 
Super! xDDD
Novine i taj tablet sve je isto
novine malo koristis i bacis
taj apple tablet malo koristis vidis da je sranje i bacis.
Hahaha novinama se bar ne može isprazniti baterija...
Sedmica ce imat mali laser, i ukljucit ces zadnju kameru i ko na igrici auto lock na muhu i przis ju :)
Sedmica ce imat mali laser, i ukljucit ces zadnju kameru i ko na igrici auto lock na muhu i przis ju :)
ili nekakvo biolosko oruzje protiv muha
Ja nikad nisam vidio da netko sa iPadom pere prozore ili loži peć. I wonder why? 
Apple radi stvari koje nam netrebaju ali opet se kupuju jer su primamljivi, meni je draze citat novine neg prek toga, jos zahtijeva net vezu a za 5 kuna uzmes novine i netreas nez za njih
Apple radi stvari koje nam netrebaju ali opet se kupuju jer su primamljivi, meni je draze citat novine neg prek toga, jos zahtijeva net vezu a za 5 kuna uzmes novine i netreas nez za njih
5 kn po 5 kn, svaki dan 150 kn...platiš si 3G flat za tu lovu i još ti ostane za cugu...=)
5 kn po 5 kn, svaki dan 150 kn...platiš si 3G flat za tu lovu i još ti ostane za cugu...=)
A cijena Ipada?????
A cijena Ipada?????
Pa ne služi on samo za novine..iako se u principu slažem s tobom - tableti su trenutno beskorisni.
Mislio sam da komentiraš cijenu neta..
Ja nikad nisam vidio da netko sa iPadom pere prozore ili loži peć. I wonder why? 
i pravi avioncice,kape,camce i ostalo.
Ili brise dupe kad nema toalet papira Xd
ili pokriva namjestaj kad kreci zidove.
Il mozes savit
Jedina stvar koja je jednaka medju ovo dvoje je
da mozes baciti u kantu za smece bez da osjetis tugu nego srecu zbog provjetrenja kuce.
A jesu ti fore...
Na razini osnovnoškolca..
Nego, video je predobar...baš me lijepo nasmijao..=)
Meni je odbiven doti jedan prijedlog za video koji sam posla a stavljaju duple, jbg, life sucks...