Zašto ljudi mrze Apple?

poruka: 249
|
čitano: 8.163
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto ljudi mrze Apple?".
3 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

"Price isn't a issue, cause I have a laptop that's more expensive then the Macbook Pro 17-inch... (extra video card lol)

It's not like people can't afford the products, but it's just that people could buy computers with the higher specs for the same cost of a Mac.

However, then the FANBOYS of apple start attacking anyone who uses any computer other than a Mac, which is also a cause."

Ovaj covjek je sve rekao!I siguran sam da tako vecina misli.

3 godine
neaktivan
Zašto ljudi mrze Apple?

uopce nema smisla voljeti ili mrziti kompanije ili proizvode.... ako ti koriste koristi ih i to je sva logika....

3 godine
neaktivan
Zašto ljudi mrze Apple?

Skoro sve što je rekao je u pravu  {#}

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
4 godine
Re: Zašto ljudi mrze Apple?

Zar neko moze mrzit iPhone,...

5 godina
Zašto ljudi mrze Apple?

odličan video!

čovjek je bar objektivno sagledao na situaciju

www.stripovi.tk
5 godina
kach kaže...

"Price isn't a issue, cause I have a laptop that's more expensive then the Macbook Pro 17-inch... (extra video card lol)

It's not like people can't afford the products, but it's just that people could buy computers with the higher specs for the same cost of a Mac.

However, then the FANBOYS of apple start attacking anyone who uses any computer other than a Mac, which is also a cause."

Ovaj covjek je sve rekao!I siguran sam da tako vecina misli.

je ovaj covjek je sve rekao, samo ne kroz tvoj citat nego kroz cijeli svoj video ;)

sry na double postu

www.stripovi.tk
4 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

Zašto ja ne volim/ne podnosim ejpl proizvode (u postotcima)

-zastarijeli, ultra skupi hardver 10%

-softver 15%

-ljigav marketing 30%

-korisnici 55%

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
3 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

Obožavam apple,a zelene su mi najbolje pošto volim kiselkaste.

:)

15 0 hvala 0
3 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

pa budimo realni, mi ovdje na jugoistoku europe svi mrzimo apple jer nam je on u prosjeku gledano vrijedan 1.5 mjesecnih placi, a neki dostizu cifru i do 4 mjesecne prosjecne place!! odite gledati npr ameriku i tamo je on u vrijednosti 1/5 vrijednosti place pa do 1/3 vrijednosti place.. ovo ostalo sta se tice hardwarea..pa ne bi niti bilo ikakvoga utjecaja da je bolji hardware kada je software najbolji.. ne mislim da je software najbolji, nego sluzi svrsi i nema toliko gresaka kao npr u windowsima gdje su sve rupe otvorene.. a opet je masa ljudi tu koji ga nikada nisu niti probali i "znaju" sve greske na njemu... to je malo smjesno, nije li? ja vozim jugica sa nekim felgama i prednjim kocnicama :D i nista vise nikada vozio, ali znam da ne valja branik na novom passatu(koji je precjenjen) i da ce kad tad puknuti ili ne znam sta...smijesno, nije li(samo usporedba)?

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
3 godine
protjeran
mihaeeel kaže...

pa budimo realni, mi ovdje na jugoistoku europe svi mrzimo apple jer nam je on u prosjeku gledano vrijedan 1.5 mjesecnih placi, a neki dostizu cifru i do 4 mjesecne prosjecne place!! odite gledati npr ameriku i tamo je on u vrijednosti 1/5 vrijednosti place pa do 1/3 vrijednosti place.. ovo ostalo sta se tice hardwarea..pa ne bi niti bilo ikakvoga utjecaja da je bolji hardware kada je software najbolji.. ne mislim da je software najbolji, nego sluzi svrsi i nema toliko gresaka kao npr u windowsima gdje su sve rupe otvorene.. a opet je masa ljudi tu koji ga nikada nisu niti probali i "znaju" sve greske na njemu... to je malo smjesno, nije li? ja vozim jugica sa nekim felgama i prednjim kocnicama :D i nista vise nikada vozio, ali znam da ne valja branik na novom passatu(koji je precjenjen) i da ce kad tad puknuti ili ne znam sta...smijesno, nije li(samo usporedba)?

Nebih rekao da OS X ima manje gresaka od windowsa, samo je manje korisnika, koji bi te greške eventualno otkrili i iskoristili...

WP
3 godine
protjeran
netko,netkovic kaže...
mihaeeel kaže...

Nebih rekao da OS X ima manje gresaka od windowsa, samo je manje korisnika, koji bi te greške eventualno otkrili i iskoristili...

uz to,poznavajući psihologiju Jabučara,ono što kod Applea ne valja,njima jednostavno nije bitno i to ignoriraju...{#}

3 godine
protjeran
linuxjuzer kaže...
netko,netkovic kaže...
mihaeeel kaže...

uz to,poznavajući psihologiju Jabučara,ono što kod Applea ne valja,njima jednostavno nije bitno i to ignoriraju...{#}

Mozda misle da je to novi feature :D

WP
3 godine
protjeran
netko,netkovic kaže...
linuxjuzer kaže...
netko,netkovic kaže...
mihaeeel kaže...

istina Bog,doista ne mrzim niti Applew niti Jabučare..no frepantno je kako može postojati toliki broj ljudi koji su svoje razmišljanje i sve ostalo spremni prenijeti na Apple i Stevicu..jedan čovjek određuje razmišljanje milijuna ljudi i njihovo ponašanje...jednom rječju rečeno-ZASTRAŠUJUĆE..Stevica doslovno ima vlast nad Jabučarima kao Allah nad radikalnim islamistima.Sva sreća da su Jabučari u suštini pitomi i mirotvorni...sve dok im ne diraš Jabuku...{#}

2 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

Mislim da ljudi ne mrze Apple, nego mrze Apple fenboje koji su iritantniji od religijskih fanatika. Viječito pokušavajući preobratiti korisnike "inferiorne" PC Windows platforme na "pravi" Apple put. Takvi fanatici se ne zaustavljaju samo na Apple računalima, nego im je sva Appleova tehnika doista religija. 

Osobno sam indiferentan prema Apple-ovima "kul" proizvodima, ali mi je velika želja imati Macbook Pro. Međutim skupo, skupo. Ne vidim opravdanje davanja 14k kuna za računalo, koliko god ono bilo dobro.

19 0 hvala 0
3 godine
protjeran
gringo88 kaže...

Mislim da ljudi ne mrze Apple, nego mrze Apple fenboje koji su iritantniji od religijskih fanatika. Viječito pokušavajući preobratiti korisnike "inferiorne" PC Windows platforme na "pravi" Apple put. Takvi fanatici se ne zaustavljaju samo na Apple računalima, nego im je sva Appleova tehnika doista religija. 

Osobno sam indiferentan prema Apple-ovima "kul" proizvodima, ali mi je velika želja imati Macbook Pro. Međutim skupo, skupo. Ne vidim opravdanje davanja 14k kuna za računalo, koliko god ono bilo dobro.

ništa bolje od npr,jačih i skupljih modela HP-a,Lenova ili DELL-a..a njih za tu cijenu dobiješ puno jačima po svemu..

3 godine
linuxjuzer kaže...

ništa bolje od npr,jačih i skupljih modela HP-a,Lenova ili DELL-a..a njih za tu cijenu dobiješ puno jačima po svemu..

Pa to je i smisao mog prvog posta,nije problem u novcima i kolko je to skupo nego za istu cijenu kolko bus platio mac dobis puno jaci stroj koj nije mac.

5 godina
Katana kaže...

Zašto ja ne volim/ne podnosim ejpl proizvode (u postotcima)

-zastarijeli, ultra skupi hardver 10%

-softver 15%

-ljigav marketing 30%

-korisnici 55%

110/100

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
4 godine
linuxjuzer kaže...
netko,netkovic kaže...
linuxjuzer kaže...
netko,netkovic kaže...
mihaeeel kaže...

istina Bog,doista ne mrzim niti Applew niti Jabučare..no frepantno je kako može postojati toliki broj ljudi koji su svoje razmišljanje i sve ostalo spremni prenijeti na Apple i Stevicu..jedan čovjek određuje razmišljanje milijuna ljudi i njihovo ponašanje...jednom rječju rečeno-ZASTRAŠUJUĆE..Stevica doslovno ima vlast nad Jabučarima kao Allah nad radikalnim islamistima.Sva sreća da su Jabučari u suštini pitomi i mirotvorni...sve dok im ne diraš Jabuku...{#}

Srećom si ti tu da im pokažeš kako su u krivu ...

3 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

Ne kužim kako možeš mrzit apple,microsoft ili neznam ti ja samsung.Ok ako imaš 13 godina ali kad mi dodje bajo sa 40 i mrzi dio plastike onda ne kužim

Ljudi ne vole apple(iphone) iz 3 razloga.

-Imali su ga i nije im se svidio

-Netko im je rekao da je kul pljuvat po appleu pa ga ni oni ne vole(neznanje)

-I treći su jednostavno zavidni

4 godine
kach kaže...
linuxjuzer kaže...

Pa to je i smisao mog prvog posta,nije problem u novcima i kolko je to skupo nego za istu cijenu kolko bus platio mac dobis puno jaci stroj koj nije mac.

Pretpostavljate da bi svima veći price/performace trebao biti mjerilo kod kupovine računala. Nekima to očito nije.

3 godine
linuxjuzer kaže...

Šta pričaš ti čovječe.Imam iphone 4.Zadovoljan sam i kad me netko pita kažem sve najljepše.Kad mi do.izdi bacit ću ga i kupit novi mobitel.

Razumiješ.Komad hebene plastike. Sve što mi treba iphone mi daje.Da sam nezadovoljan prodao bi ga u 15 minuta.

Živcira me kad me netko etiketira zato što u hebenom džepu imam komad plastike koji njemu ne odgovora zato što je to pročitao na forumu.

I ZAPAMTITE

KAD ČOVIJEK KUPI NEŠTO I DA BRDO PARA ON ĆE TO HVALIT IAKO MU SE NE SVIĐA MOŽDA 100% i to je razumljivo

ALI NIJE RAZUMLJIVO DA NETKO "MRZI" NJEGA ILI NJU ZATO ŠTO ON IMA KOMAD PLASTIKE SA HEBENOM JABUKOM.

KAKAV DEBIL MORAŠ BIT DA  OCIJENJUJEŠ NEKOG ZBOG MOBITELA?????

kao da čitam postove gomile budala

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 12:49 (Kill Frenzy).
4 godine
gringo88 kaže...

Često ti se dešava da te netko pokušava preobratit ili ti se samo čini da je tako?

3 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

Prije iphonea sam imao dosta mobitela pa i puuuno skupljih i svaki put kad bi koji donio  svi bi gledali koji je to mob,šta je to.A kada sam donio ip4 kući stara kaže"ooo iphone,daj da vidim to"-mama mi nezna na daljinski.Ja joj pišem poruke i ukucavam bon

I vi pljujete po marketingu apple-a????

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 1:47 (Kill Frenzy).
4 godine
Zašto ljudi mrze Apple?

Mene bas interesira jedna stvar:

svi koji su napisali kako Appleovci konstantno pokusavaju nekoga preobratiti.

Moze link na makar dva-tri posta gdje se to dogadja?

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
5 godina
Zašto ljudi mrze Apple?

Chuck Noris ima cijelu jabuku

IBM ( I Blame Microsoft)
3 godine
neaktivan
Zašto ljudi mrze Apple?

Ja imam iMac 20", MacBook Pro, iPhone 3G, iPod, iPod mini...

Nekada sam imao HP i Compaq PCje i Laptope i mogu reći da su stvarno Apple uređaji bolji. Nisu noviji hardware uređaji nego su jednostavno bolji.

Koristim malo softwarea, Office, Final Cut Express, Photoshop, iLife i Safari. Ostalo sam davno bacio u kantu za smeće.

5 godina
pbaburic kaže...

Nekada sam imao HP i Compaq PCje i Laptope i mogu reći da su stvarno Apple uređaji bolji. Nisu noviji hardware uređaji nego su jednostavno bolji.

Koristim malo softwarea, Office, Final Cut Express, Photoshop, iLife i Safari. Ostalo sam davno bacio u kantu za smeće.

ovo je tipičan apple korisnik i razlog zašto nevolim apple - jer nebi on poklonio/prodao ili napravio nešto konstruktivno sa svojim PCima već on to "baca u smeće" ko da to nije ničemu valjalo i nikako se nije dalo iskoristiti za nešto korisno...

+

jednostano ne podnosim taj konzumerizam gdje jedan proizvod ima jednu svrhu i gdje moraš kupiti novo jer staro više nikako "ne valja". Ja svoje PCje redovito nadograđujem po nekoliko godina i u globalu kupujem novu generaciju kompa tek svakih 5 godina. I takve kante su mi i više nego dovoljne za igranje, multuimediju i surfanje te rad u cijelom spektru aplikacija poput Photoshopa i Autocada, a stare kante ili prodam ili koristim za testiranje sustava/programa/konfiguracija. u svakom slučaju ništa se ne baca i sve je vrlo iskorišteno, vrlo funkcionalno i poprilično jeftino (pogotovo u usporedbi s Appleovim proizvodima)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 8:08 (Ges).
4 godine
Ges kaže...
pbaburic kaže...

ovo je tipičan apple korisnik i razlog zašto nevolim apple - jer nebi on poklonio/prodao ili napravio nešto konstruktivno sa svojim PCima već on to "baca u smeće" ko da to nije ničemu valjalo i nikako se nije dalo iskoristiti za nešto korisno...

+

jednostano ne podnosim taj konzumerizam gdje jedan proizvod ima jednu svrhu i gdje moraš kupiti novo jer staro više nikako "ne valja". Ja svoje PCje redovito nadograđujem po nekoliko godina i u globalu kupujem novu generaciju kompa tek svakih 5 godina. I takve kante su mi i više nego dovoljne za igranje, multuimediju i surfanje te rad u cijelom spektru aplikacija poput Photoshopa i Autocada, a stare kante ili prodam ili koristim za testiranje sustava/programa/konfiguracija. u svakom slučaju ništa se ne baca i sve je vrlo iskorišteno, vrlo funkcionalno i poprilično jeftino (pogotovo u usporedbi s Appleovim proizvodima)

Možda se to sa smećem odnosilo na software a ne na hardware?

Grijeh bi bio inače, slažem se.

23 mjeseca
neaktivan
Zašto ljudi mrze Apple?

Kvaliteta izrade kucista i sveukupno hardware-a je jednostavno vrhunska kod Apple-ovih proizvoda i puno sam puta bio u napasti da ih kupim ali jednostavno zatvorenost platforme i nekompatabilnost s bilo cime drugim (sync uredjaja unutar Apple OS platforme savrsenstvo) jednostavno me je odbilo od koristenja njihovih proizvoda.

S druge strane Win sustavi rade, otvaraju sve sto mi posalju s bilo koje platforme, bilo koji format bez puno blamaze i u vecini slucajeva bez problema.

Probao sam BootCamp ili kako se zove i izgleda da radi kako treba... Mozda ipak i kupim MacMini s Win7, hebena stvar za nekoga tko mrzi laptope a ima ured na vise mjesta...

Ove rasprave"smece ovo smece ono" su besciljne. Tko voli nek izvoli...

...absence of evidence is not evidence of absence...
5 godina
Zašto ljudi mrze Apple?

Nepotrebna komercijalizacija, postao je mjerilo vrijednosti čovjeka što je sramota! Danas kad u školi neka fufica ima iphone ona automatski

vrijedi više od ostale djece. S time i druga djeca ga žele imati kako bi i oni bili IN.

Fuj to!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice