Zombi pas

poruka: 6
|
čitano: 467
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Zombi pas".
4 godine
Zombi pas

mogli su "naci" pravog psa i malo ga "oštetit" izgledalo bi bolje i ispalo puno jeftinije {#}

2 godine
Re: Zombi pas
bik kaže...

mogli su "naci" pravog psa i malo ga "oštetit" izgledalo bi bolje i ispalo puno jeftinije {#}

misliš puno skuplije,a ne puno jeftinije{#}

2 godine
bik kaže...

NE nasilju životinja!!!

4 godine

tko kaže da bi bilo nasilja zato sam stavio navodnike, sve se može uredit,ošišat..

ako te zanima nasilje nad životinjama u svrhu snimanja pogledaj iz kulisa snimanja filmova i serija sa životinjama (Komesar Rex, svi westerni...)

4 godine
Zombi pas

Mogli su platit nekome da im napravi dobru računalnu zamjenu. Puno brže i jeftinije nego ovo.... svašta. Mislim raditi robota za snimit 1 epizodu nekakve serije ili filma, uredu. Ali raditi robota za 5 sekundi snimke. ................ Ne znam ko je veci debil, ovi koji rade toliko da sklope tog psa ili budalu na vrhu koji ih placa da mu naprave to....{#}

{| qu!ck_s!1\/3r |}
21 mjesec

Za dobar film treba vremena. Filmovi se snjimaju po godinu dana neki i duže. Moglo se staviti ovo i na prevog psa  nbez da ga osakatite šišate itd. Samo dugo traje dresiranje možda duže od ovoga. I bio bi možda i nemiran na snjimanju.

Arian RIčko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice