mogli su "naci" pravog psa i malo ga "oštetit" izgledalo bi bolje i ispalo puno jeftinije 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mogli su "naci" pravog psa i malo ga "oštetit" izgledalo bi bolje i ispalo puno jeftinije 
misliš puno skuplije,a ne puno jeftinije
NE nasilju životinja!!!
tko kaže da bi bilo nasilja zato sam stavio navodnike, sve se može uredit,ošišat..
ako te zanima nasilje nad životinjama u svrhu snimanja pogledaj iz kulisa snimanja filmova i serija sa životinjama (Komesar Rex, svi westerni...)
Mogli su platit nekome da im napravi dobru računalnu zamjenu. Puno brže i jeftinije nego ovo.... svašta. Mislim raditi robota za snimit 1 epizodu nekakve serije ili filma, uredu. Ali raditi robota za 5 sekundi snimke. ................ Ne znam ko je veci debil, ovi koji rade toliko da sklope tog psa ili budalu na vrhu koji ih placa da mu naprave to....
Za dobar film treba vremena. Filmovi se snjimaju po godinu dana neki i duže. Moglo se staviti ovo i na prevog psa nbez da ga osakatite šišate itd. Samo dugo traje dresiranje možda duže od ovoga. I bio bi možda i nemiran na snjimanju.