IN2 grupa ima novu predsjednicu Uprave - Katarinu

poruka: 1
|
čitano: 2.801
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IN2 grupa ima novu predsjednicu Uprave - Katarinu ".
12 godina
offline
IN2 grupa ima novu predsjednicu Uprave - Katarinu

Fini rezime ima gospođa. Katarina Šiber Makar članica je uprave u IN2 grupi od lipnja 2016.

 

Na to mjesto je došla iz Deutsche Telekoma u kojem je bila EU dopredsjednica za digitalnu transformaciju u 12 zemalja grupe. Prije toga bila je na upravljačkim pozicijama u Hrvatskom Telekomu, T-Mobileu, Barr Pharmaceuticalsu i Plivi.

 

Opširnije ćemo je predstaviti u sljedećem broju Bugu.

 

 

Jedva čekam, što bi rek'o Pkwfz_ono_i_dsz, ne bi bilo loše da se ogrebete za neki intervju sad dok je Oleg u Africi i vlada pozitiva u redakciji. Ženu čeka jako puno posla, treba restruktuirati poduzeće i podijeliti hrpu otkaza. Na početku treba ekipu okupiti kao Lino Červar u onoj reklami i održati motivacijski govor, a odabranima reći "ti možda nisi najbolji, ali reci sebi 'ja to mogu'!! ovaj sa stisnom šakom ponovi strastveno "ja to mogu!" - a Kety će "dobio si nogu", onda drugome: "reci - ovo je dobar navod" ovaj ponovi, "danas ideš na zavod", "tko zna tko je šef redakcije Buga?" "Miro", "Danas ideš na biro". (Znam da je "biro" istočnjizam, bilo bi jednostavnije da se Miro zove Murza).....

 
16 0 hvala 6
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice