SAD suspendirao zabranu uvoza ZTE-u na 10 godina

poruka: 2
|
čitano: 1.523
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SAD suspendirao zabranu uvoza ZTE-u na 10 godina".
14 godina
neaktivan
offline
SAD suspendirao zabranu uvoza ZTE-u na 10 godina

Pa ti posluj s amerima

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
SAD suspendirao zabranu uvoza ZTE-u na 10 godina

E moj Stjepane i tvoje informacije, od kuda to vadiš iz koje kutije. Pa neče ZTE/Kinezi propast baš zato kaj ne može/nije mogao koristit Qualcomm SoC-eve na mobitele.

 

Fučkaj ga sad, pa ZTE je oduvijek koristio SoC-eve raznih proizvođača recimo kineski RockChip ili Spreadtrum.Qualcomm je samo jedna firma, a okvirno vrlo poznati Kineski Mediatek je još jedan primjer.

 

ZTE danas uopče ne ovisi o Qualcomm Mobitel SoC-cevima, a ista priča ide i za druge poznate brendove kao recimo Xiaomi.Bilo bi vrlo loše da svi ovise o Qualcomm-u, dakle dobre konkurencije itekako ima prvenstveno Mediatek.

 

 https://www.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-bughr/xiaomi-predstavio-mobitele-redmi-6-redmi-6a/259331.aspx?page=0&jumpto=5686940&sort=asc&view=flat

 

Amerima se jako loše piše, ako misle da če moč na isti način kao na ZTE nagazit na druge Kineske tehnološke firme.Ode baba s kolačima sad je kasno, Kinezi misle ozbiljno ili više ne žele ovisit o zapadnjačkim tehnikalijama.

 

https://www.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-bughr/via-zhaoxin-predstavili-nove-desktop-serverske/256096.aspx?page=0&jumpto=5583369&sort=asc&view=flat

Intel=pokvareni podmukli gadovi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice