Video tjednik: Zagreb – Zeleni grad, sučelje Gmail

poruka: 1
|
čitano: 1.247
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Video tjednik: Zagreb – Zeleni grad, sučelje Gmail".
10 godina
offline
Video tjednik: Zagreb – Zeleni grad, sučelje Gmail

 

...slučaj "Genijatora" samo pokazuje koliko su (nažalost, većina medija) tehnološki nepismena, te ne može ili ne zna kritički sa tehnološke strane gledati na ono što nam
lokalna politika želi nuditi kao nešto što je za opće dobro, a ustvari je samo još jedan financijski udar na građane, kako bi se punili džepovi nekih privatnih interesa.

 

Lajkam ovo kada Drago kaže da je terenac. Pa, možda netko ne zna, ali BUG nije od onih medija koji stvara sadržaja samo sa jednog mjesta, nego je BUG na mjestu događanja.
Bilo da se radi o NYC kada se izvještava sa neke tech conferencije ili isto tako iz Barcelone ili pak sa relija iz Afrike.
BUG je svjetski magazin, pa nije ni čudno da se neki bugovci(bivši ili sadašnji...) mogu naći bilo gdje u svijetu. Pogotovo oni koji su u prvim godinama pisali za BUG.
To je jedna lijepa svojstvena karakteristika našeg magazina BUG-a.

 

Možda ne bi bilo loše nabaciti i neku "automehaničarsku" temu kako veli Herr Miro, ali ipak ne bi htio da naš BUG piše o čistim automobilističkim temamam, jer ipak je BUG tech magazin.
O.K., kužim da se piše o automobilima kada imaju doticaja sa tehnologijom(kao autonomni, električni, itd...)...

 

Što se tiče elektromobila, baterije za njega sa razvijaju, te će njihov razvoj pridonijeti boljoj prihvaćenosti električnih vozil. Međutim, kao što i kod kompjutera rast
njihove snage, ne može biti jedini kriterij za rješavanje složenih problema, nego pak bolji algoritmi sa manjoj složenosti...Tako i za električna vozila za njihovu bolju i dužu
autonomiju baterije, bitno da su njihove rute energetski bolje optimizirane(od točke A do točke B, doći sa što većim utroškom energije)
Zanimljivo je ovo područje...

 

 

I kada navodno nema tema za razgovor, naš najbolji dvojac Miro&Drago, sve to nama gledateljima učinim zanimljivim. To je odlika pravog novinarstva.
A, BUG je to.

 

Živjeli, ljudi!!

 

Kaj se tiče derbija, neka pobijedi bolji.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice