odlično za opiz*it ga u zid kada ti stvarno zatreba točno vrijeme 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odlično za opiz*it ga u zid kada ti stvarno zatreba točno vrijeme 
Ja posjedujem sličan, i vrlo brzo se navikneš. Ne moram sabirati, znam napamet koliko je sati kada ti i ti brojevi svjetle.
Koji je gušt kada te neko pita koliko je sati, ti mu samo pokažeš sat. 
Error404:Potpis not found
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Ovako, imaš sate i minute, za sate imaš brojeve 8, 4, 2 i 1, kada stisneš gumb sa strane osvjetle se određene znamenke, sabiranjem tih znamenki dobiješ sate. Npr. sada meni osvjetli 2 i 1.
Za minute imaš brojeve 32, 16, 8, 4, 2 i 1, princip isti kao kod sati, sabiranjem dobiješ minute. Npr, sada svjetle 32, 8 i 2.
Jednostavno,usput vjezbas matematiku.
što kad si malo pod gasom, kako onda izračunati vrijeme?
Nekako nisam siguran u cijenu od 35 kuna?!
Nekako nisam siguran u cijenu od 35 kuna?!
$5.80 je točna cijena. I čekaš jedno 3-5 tjedana na dostavu.
kako binarni ako ima brojke razlicite od 0 i 1?
kako binarni ako ima brojke razlicite od 0 i 1?
Ne, to samo piše decimalna vrijednost pojedine binarne znamenke radi lakšeg čitanja.
ovo ne izgleda loše..možda i kupim...poseban je...
Ako netko kupuje, može li i za mene uzeti? Uplatim mu preko pošte/banke, pošto nemam karticu. :/
Možda da izgleda ovako:
To sam si i ja mislio. Nije fora s tim brojevima pokraj, lako je za shvatiti kako odrediti vrijeme.
Ovako, zanima me jedna stvar...ako bi narucio nesto preko dealextreme-a dali me + kosta postarina, carina i slicno ili samo platim onoliko koliko kosta proizvod? Jel netko narucio nesto od njih? Hvala puno! :D
samo platiš koliko košta proizvod....dealextreme ima free shipping a to nije neka velika cijena pa ne plaćaš carinu..
Ako netko narucuje i iz ZG je, neka mi se javi na PM pa da zajedno narucimo. Placam cugu, cevape ili nesto trece ili oboje. 
Ako netko narucuje i iz ZG je, neka mi se javi na PM pa da zajedno narucimo. Placam cugu, cevape ili nesto trece ili oboje. 
To ti se ne isplati raditi. Ako ti je problem PayPal, bolje plati nekomu da naruči pošiljku na tvoje i ime. OK, na neke artikle dobijaš popust na količinu, ali ako prođeš 160 kn, postoji rizik da će te trošak carinjenja koštati daleko više od uštede.
Stigao mi je danas, čekao sam ga dva i pol tjedna... I nije tako strašno.
Sat je super... Koliko će trajati, to ćemo još vidjeti...
Samo da me nitko ne pita koliko je sati kad prođe trideset minuta... Načekat će se 
Ukoliko netko bude narucivao neka mi se javi, po mogucnosti iz ST-a da ga pocastim a moze i iz nekog drugog grada pa mu lako to nadoknadim.

Onda ideš obratno - zbrajaš one lampice koje ne svijetle i oduzmeš od 60. Jednostavnije je.
Vidio sam sat i stvarno izgleda prejeftino no ok....to i je.
Kako sam sada "zagrizao" za tako nesto, ima netko preporuku za neki slican sat no da nije neka kicasta glupost i da nije preskup...recimo do nekih 500-600 kn ili bar nesto sto izgleda ok i da nije kicasto.
Kako sam sada "zagrizao" za tako nesto, ima netko preporuku za neki slican sat no da nije neka kicasta glupost i da nije preskup...recimo do nekih 500-600 kn ili bar nesto sto izgleda ok i da nije kicasto.
Ima solidnih (ne izgledaju kao igračke), ali su skupi hebemu...
http://www.ledwatchstop.com/store/kerala-trance-c-12_26.html
http://www.ledwatchstop.com/store/slim-slimline-c-12_32.html
Recimo ovaj mi je baš zanimljiv, samo da nema tu groznu plastičnu narukvicu.
Ima solidnih (ne izgledaju kao igračke), ali su skupi hebemu...
http://www.ledwatchstop.com/store/kerala-trance-c-12_26.html
http://www.ledwatchstop.com/store/slim-slimline-c-12_32.html
Recimo ovaj mi je baš zanimljiv, samo da nema tu groznu plastičnu narukvicu.
E tako nesto trazim! 
Da, malo su skupi no to je vec to. Nisi mi neke igrackice i ne izgledaju mi jeftino pa bi ga nosio 101%.
Sada treba nac i nesto slicno za malo manju lovu ili ako se ne nade onda ce mi to biti prvi izbor.
Sada u potragu, a ako nadem nesto ok i povoljno postam ovdje. 
Ajmo ekipa, trazi se ok binarni sat do nekih 500-600 kn.
Kolega rustweaver je dao odlicne primjere i super satove. 
Ovaj mi je npr ok, ali je i dosta $$.