Džepni univerzalni daljinski upravljač

poruka: 20
|
čitano: 1.317
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Džepni univerzalni daljinski upravljač".
23 mjeseca

Dobra stvarčica, provjereno radi {#}

Win Osama in hide and seek
2 godine

Imao, radi sa većinom TV-a. Dobro ako nekog u prostoriji želite zezati mjenjajući mu kanale {#}

Do not feed the trolls!!
4 godine

Briljira kad u bircu cca 50 ljudi gleda hrvatsku nogometnu repku, a ja ugasim TV... {#}

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 mjeseci
Re: Džepni univerzalni daljinski upravljač
CrnaBitanga kaže...

Briljira kad u bircu cca 50 ljudi gleda hrvatsku nogometnu repku, a ja ugasim TV... {#}

kad te skuze nahebo si :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
4 godine
neaktivan

ja dobio logitech harmony, isprogramirao sve živo, majka ga ubacila u service mode (ne znam ni sam kako), na kraju sam bio primoran kupit ovo cudo jer sa logitechom nije znala upalit nista :D

2 godine

Ne kužim na koji način zna tip televizora ili bilo kakvog drugog prijamnika?

I koji je postupak da ga se može koristiti na nekom TV-u?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
4 godine

Na mom je jednostavno - 3 sekunde držiš pritisnuto dugme za ''mute'', i kad ga umutavi znaš da radi. Mislim da u sebi ima kodove svih mogućih televizijskih softvera, pa zapravo TV prepoznaje daljinski, a ne daljinski televizor...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
3 godine

Ovo uzimam obavezno! Radim na tv odjelu u trgovini sa nekih 150 telki ;)

http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-
3 godine

E ja to i kupio prije nekih mjesec dana i sve jasno platio (PayPal) ali još ni potvrda da je poslano a još manje da je došlo...

ima tko iskustva sa njima, koliko im treba?

4 godine
mrxa1 kaže...

E ja to i kupio prije nekih mjesec dana i sve jasno platio (PayPal) ali još ni potvrda da je poslano a još manje da je došlo...

ima tko iskustva sa njima, koliko im treba?

Iz Kine i više od mjesec dana. Obično 20-30 radnih dana. Ako ni onda ne dodje kontaktiraj sellera.

Najbolja fora mi je bila kad sam naručio Bluetooth dongle iz Kine i trebalo im je dva mjeseca da stignu. A parfem iz Japana je došao za 5 radnih dana!

Do NOT feed the troll!!
3 godine
CrnaBitanga kaže...

Iz Kine i više od mjesec dana. Obično 20-30 radnih dana. Ako ni onda ne dodje kontaktiraj sellera.

Najbolja fora mi je bila kad sam naručio Bluetooth dongle iz Kine i trebalo im je dva mjeseca da stignu. A parfem iz Japana je došao za 5 radnih dana!

Stvari koje kupujem prek eBay-a dolaze redovno kroz 10-15 radnih dana. Manje-više sve iz Kine.

E sad, pošto je ovaj DealExtreme isto iz Kine čudi me kako to da još nisam dobio nikakvu obavijest jer su "daleko-istočni prijatelji" po tom pitanju dosta ažurni (bar po dosadašnjem iskustvu).

Kontaktirati njih mi se čini kao pucanj u prazno iako ću i to sigurno napravit ako ne dođe ovaj tjedan.

3 godine

Ko mi moze ovo kupiti i poslati poštom ? Ja cu mu platiti bonom od 25 ili 50 kn

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
2 godine

Sad ga narucio. Odlicna stvar za zezanciju..

Barcelona FC
3 godine
x18x05x kaže...

Sad ga narucio. Odlicna stvar za zezanciju..

Ja svoj još čekam,frajerima treba sto godina. sad već evo skoro 2 mjeseca...sa ebay-a kineske unutar 2 tjedna...još su mi jučer poslali mail da su uveli službu za rješavanje problema, kao da znaju da imam zaheb ;)

2 godine

Niko ti ne govori sta je problem?

Ako i ne dodje nije mi zao 20kn. Fora je imat to, nekom zivce izvlacit, vec znam par osoba.. {#}

Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 6:21 (x18x05x).
3 godine

Eto danas došao sa posla a u kasliću kuverta i unutra daljinac..NAPOKON ;)

Probao sam na starom Sony trinitronu i radi, na novom LG-u zasad ne iako mi se čini kako je isporučena baterija preslaba tj. prazna.

Okretanjem IR lampice daljinskog prema kameri moba nekad se dobije da zasvjetli ali ako se stisne određenom jačinom gumb.

Vađenje i stavljanje baterije je horor, obavezno koristiti neku kemijsku jer imam osjećaj da bi istrgnuo nokat iz korijena :P

evo i par fotki...

Stražnja strana pakiranja Stražnja strana pakiranja
Silueta malog Kineza ;) Silueta malog Kineza ;)
Lampica svjetli 2-3 sek pa se ugasi... Lampica svjetli 2-3 sek pa se ugasi...
2 godine

Ja narucio 05.03 i jos uvijek mi pise Quantity- x1 Pending. Dal ja trebam jos sta napraviti nakon placanja??

Barcelona FC
23 mjeseca
x18x05x kaže...

Ja narucio 05.03 i jos uvijek mi pise Quantity- x1 Pending. Dal ja trebam jos sta napraviti nakon placanja??

Navodno u zadnje vrijeme imaju dosta problema s isporukom naruđbi. Pročitaj zadnjih par stranica u temi LINK, i pitaj tamo što ti nije jasno

23 mjeseca
mrxa1 kaže...

Eto danas došao sa posla a u kasliću kuverta i unutra daljinac..NAPOKON ;)

Probao sam na starom Sony trinitronu i radi, na novom LG-u zasad ne iako mi se čini kako je isporučena baterija preslaba tj. prazna.

Okretanjem IR lampice daljinskog prema kameri moba nekad se dobije da zasvjetli ali ako se stisne određenom jačinom gumb.

Vađenje i stavljanje baterije je horor, obavezno koristiti neku kemijsku jer imam osjećaj da bi istrgnuo nokat iz korijena :P

evo i par fotki...

Imao sam isti problem kao i ti, na LG televizorima se "isprogramirao" tek nakon 5-6 pokušaja

Win Osama in hide and seek
3 godine
J3ckYYY kaže...

Imao sam isti problem kao i ti, na LG televizorima se "isprogramirao" tek nakon 5-6 pokušaja

Da, i meni...

fascinatno je da na Philipsima radi bez "programiranja" bilo najnovijima ili starim modelima.

Ista stvar sa Quadrom, Hitachijem, Sharpom i Telefunkenom...Ove 4 navedene se rade i sa istim komponentama tako da to ne čudi...ionako 1 daljinski radi za sve te telke (ovisno o modelu jasno)

Danas sam ponosno ugasio jedan Quadro u birtiji dok se gledalo skijanje heheh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice