Shebo bi se i on i iphone kad bi moj sused puhno
ERROR404
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto bi netko ovo ocijenio sa 1? Zato što se radi o dodatku za iPhone? Bože, koliko iskompleksiranih osoba ima.
Zašto bi netko ovo ocijenio sa 1? Zato što se radi o dodatku za iPhone? Bože, koliko iskompleksiranih osoba ima.
Zašto ti pretpostavljaš da je netko dao ocjenu 1 jer je to dodatak za iPhone? Možda je netko to stvarno i kupio i probao i zaključio da je to nepotrebno/bezvrijedno ili da možda ne prikazuje točne podatke. Naravno, i ovo su pretpostavke, ali mene to uopće ne zanima, za razliku od tebe koji se odma bacaš pod metak za iPhone.
Zašto ti pretpostavljaš da je netko dao ocjenu 1 jer je to dodatak za iPhone? Možda je netko to stvarno i kupio i probao i zaključio da je to nepotrebno/bezvrijedno ili da možda ne prikazuje točne podatke. Naravno, i ovo su pretpostavke, ali mene to uopće ne zanima, za razliku od tebe koji se odma bacaš pod metak za iPhone.
Hau jes no! Zato što to vidim i na drugim dodacima za iPhone. Šansa da je netko od čitatelja ovo nabavio je mala. Čak i da je netko nabavio, probao i ocijenio, koja je šansa da ne podijeli svoja iskustva sa nama, zašto to toliko sucka i slično.
Sve u svemu - bullshit. Znam ga kad ga vidim. Ne bacam se pod metak za iPhone, smatram se podosta objektivnim.
A šta ti znaš koliko promila na njemu piše,ako si pijan? x_O