iPega - digitalni alkotest za iPhone

poruka: 6
|
čitano: 751
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iPega - digitalni alkotest za iPhone".
16 mjeseci
protjeran

Shebo bi se i on i iphone kad bi moj sused puhno  {#} ERROR404

XxElectroFuckerxX
18 mjeseci
Re: iPega - digitalni alkotest za iPhone

4 godine

Zašto bi netko ovo ocijenio sa 1? Zato što se radi o dodatku za iPhone? Bože, koliko iskompleksiranih osoba ima.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
14 mjeseci
Random. kaže...

Zašto bi netko ovo ocijenio sa 1? Zato što se radi o dodatku za iPhone? Bože, koliko iskompleksiranih osoba ima.

Zašto ti pretpostavljaš da je netko dao ocjenu 1 jer je to dodatak za iPhone? Možda je netko to stvarno i kupio i probao i zaključio da je to nepotrebno/bezvrijedno ili da možda ne prikazuje točne podatke. Naravno, i ovo su pretpostavke, ali mene to uopće ne zanima, za razliku od tebe koji se odma bacaš pod metak za iPhone.

The world is your playground.
4 godine
Medikus kaže...
Random. kaže...

Zašto ti pretpostavljaš da je netko dao ocjenu 1 jer je to dodatak za iPhone? Možda je netko to stvarno i kupio i probao i zaključio da je to nepotrebno/bezvrijedno ili da možda ne prikazuje točne podatke. Naravno, i ovo su pretpostavke, ali mene to uopće ne zanima, za razliku od tebe koji se odma bacaš pod metak za iPhone.

Hau jes no! Zato što to vidim i na drugim dodacima za iPhone. Šansa da je netko od čitatelja ovo nabavio je mala. Čak i da je netko nabavio, probao i ocijenio, koja je šansa da ne podijeli svoja iskustva sa nama, zašto to toliko sucka i slično.

Sve u svemu - bullshit. Znam ga kad ga vidim. Ne bacam se pod metak za iPhone, smatram se podosta objektivnim.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
16 mjeseci
protjeran

A šta ti znaš koliko promila na njemu piše,ako si pijan? x_O

XxElectroFuckerxX
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice