Ultratanki 7-u-1 čitač mem. kartica

poruka: 3
|
čitano: 497
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ultratanki 7-u-1 čitač mem. kartica".
5 godina

jel to može čitati Sonyev "Memory stick" http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Memory_Stick_Front_and_Back.jpg

strgao mi se antiktni sonijev digitalac i nemrem finalne skinut fotke sa stika pa ak tko ima ideju kako da izvučem s ovoga, bio bih mu jako zahvalan!

22 mjeseca
neaktivan
Re: Ultratanki 7-u-1 čitač mem. kartica
Ges kaže...

jel to može čitati Sonyev "Memory stick" http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Memory_Stick_Front_and_Back.jpg

strgao mi se antiktni sonijev digitalac i nemrem finalne skinut fotke sa stika pa ak tko ima ideju kako da izvučem s ovoga, bio bih mu jako zahvalan!

Moze citati.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
4 godine

Imam interni čitač kartica tipa 68-u-1 (ne znam točnu brojku) i nisam zadovoljan performansama.

Čita mi memorijsku karticu SDHC class 10 sa snimljenim videom brzinom 5 MB/s.

Istu tu karticu kad stavim u kameru i uštekam kameru na USB2.0 - iste te podatke čita brzinom 20 MB/s ili 5x brže!

Tako da nije jedini kriterij čitača "čita li" nego i brzina, pogotovo ako čekaš pola sata-sat da ti skine snimku umjesto 2-3 minute.

Ne direktno vezano za temu, imam iskustvo i sa vanjskim USB3.0 3.5" HDD-om od 2TB kupljenim za 600kn prije kojih 8 mjeseci.

Spojen na USB2.0 priključak brzina čitanja i pisanja je 20MB/s. Spojen na USB3.0 priključak, brzina čitanja i pisanja je 120MB/s iliti 6x brže.

Oduševljen sam, ali više ih na žalost nema za kupiti, nego najmanje za 1000kn. Poskupili diskovi poprilično.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice