USB punjač za automobile s nastavcima

poruka: 5
|
čitano: 472
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "USB punjač za automobile s nastavcima".
4 godine

USB punjač s nastavcima imam, ali na njemu fali micro USB nastavak koji je kako vidim svugdje isti (priključak koji ide prema punjaču), pa jel netko zna da li i gdje mogu nabaviti samo taj micro USB nastavak bez da uzimam čitav punjač s novim setom nastavaka? Hvala

9 mjeseci

bas vidio nesto slicno u avenue mallu.. skoro 300kuna!! nasi trgovci.. neka neka nece jos dugo...

xfact
2 godine
Re: USB punjač za automobile s nastavcima
Jazzer kaže...

USB punjač s nastavcima imam, ali na njemu fali micro USB nastavak koji je kako vidim svugdje isti (priključak koji ide prema punjaču), pa jel netko zna da li i gdje mogu nabaviti samo taj micro USB nastavak bez da uzimam čitav punjač s novim setom nastavaka? Hvala

Nisam shvatio iz tvog posta kakav je konektor na punjaču?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 mjeseci

Nisam te bas u potpunosti shvatio,ali ovaj set ti ima mikro usb(ako ja dobro vidim).

http://www.dealextreme.com/p/usb-car-charger-with-usb-cable-8-charging-adapter-for-cell-phone-more-white-dc-12-24v-113112?r=57743615#open full view

21 mjesec

Kad sam pročitao naslov pomislih da se radi o punjaču za elektroautomobile ili akumulatore. Materijal za zločestu stranicu.

Bez obzira na to ovo je izuzetno korisni komplet, cijena prava sitnica.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice