Izgleda kao da sam to u garaži napravio 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa sta fali izgledu? Sto bi stavio na nju da izgleda "profesionalno"?
Pa sta fali izgledu? Sto bi stavio na nju da izgleda "profesionalno"?
Konektore druge boje i malo bolju plastiku. Vidiš di se spajaju ova dva komada plastike? E tu se vidi da je jeftina izrada.
Pa to je zato sto i jest jeftina izrada :)
Vidis cijenu?
Ne znam tko je pisao opis, ali je promašen. Radi se o USB zvučnoj kartici s C-Media čipom, dva stereo izlaza za zvučnike/slušalice, dva ulaza za mikrofon i Xear 3D tehnologijom koja daje virtualni (7.1) surround zvuk na slušalicama. Kako je nacrtano na pakiranju i označeno na kartici, primarna namjena je spajanje dva headseta - recimo za snimanje podcasta s gostom.
Ne znam tko je pisao opis, ali je promašen. Radi se o USB zvučnoj kartici s C-Media čipom, dva stereo izlaza za zvučnike/slušalice, dva ulaza za mikrofon i Xear 3D tehnologijom koja daje virtualni (7.1) surround zvuk na slušalicama. Kako je nacrtano na pakiranju i označeno na kartici, primarna namjena je spajanje dva headseta - recimo za snimanje podcasta s gostom.
To objašnjava boje konektora...
jel valja ista ovo, ima netko da je sprobao? recimo da je usporedba s prosjecnom zvucnom na laptopu, jer razmisljam o kupnji, klimaju mi se konektori na laptopu od pretjeranog silovanja slusalicama...a i krci polako...
...
Ma tko god da piše opise - faila. Ne znam na koji način kartica sama po sebi može biti virtualna...-.-
nije kartica virtualna, vec proizvodi 7.1 virtualni zvuk na obicne slusalice. 7.1 sound sistem salje razlicite zvukove na svaki od 7 zvucnika i sub, pa imate osjecaj da se sve desava oko vas, a kad imate jedne obicne slusalice ili zvucnike vrijednosti ove zvucne kartice, nemate 7 zvucnika nego 2, pa onda zvucna kartica izoblicuje zvuk i simulira 7.1 zvuk na vase slusalice ili neke 2.0 il 2.1 zvucnike, a to vam se ionak nis ne cuje ak je cijena zvucnika jednaka cijeni kineskih papuca na placu...
ja sam ju maloprije kupio i kad stigne javim rezultate - kak radi...
Dal moze reci onaj tko je vec nesto kupovao preko Dealextreme-a koliko treba da to stigne ?
Od 20 do 30 dana. Prije toga teško da će ti stići.