Virtualna 7.1 USB zvučna kartica

poruka: 13
|
čitano: 1.049
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Virtualna 7.1 USB zvučna kartica".
4 mjeseca

Izgleda kao da sam to u garaži napravio {#}

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
2 godine
Re: Virtualna 7.1 USB zvučna kartica

Pa sta fali izgledu? Sto bi stavio na nju da izgleda "profesionalno"?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
4 mjeseca
rustweaver kaže...

Pa sta fali izgledu? Sto bi stavio na nju da izgleda "profesionalno"?

Konektore druge boje i malo bolju plastiku. Vidiš di se spajaju ova dva komada plastike? E tu se vidi da je jeftina izrada.

2 godine

Pa to je zato sto i jest jeftina izrada :)

Vidis cijenu?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
3 godine

Ne znam tko je pisao opis, ali je promašen. Radi se o USB zvučnoj kartici s C-Media čipom, dva stereo izlaza za zvučnike/slušalice, dva ulaza za mikrofon i Xear 3D tehnologijom koja daje virtualni (7.1) surround zvuk na slušalicama. Kako je nacrtano na pakiranju i označeno na kartici, primarna namjena je spajanje dva headseta - recimo za snimanje podcasta s gostom.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 16:26 (hrx).
4 mjeseca
hrx kaže...

Ne znam tko je pisao opis, ali je promašen. Radi se o USB zvučnoj kartici s C-Media čipom, dva stereo izlaza za zvučnike/slušalice, dva ulaza za mikrofon i Xear 3D tehnologijom koja daje virtualni (7.1) surround zvuk na slušalicama. Kako je nacrtano na pakiranju i označeno na kartici, primarna namjena je spajanje dva headseta - recimo za snimanje podcasta s gostom.

To objašnjava boje konektora...

12 mjeseci

jel valja ista ovo, ima netko da je sprobao? recimo da je usporedba s prosjecnom zvucnom na laptopu, jer razmisljam o kupnji, klimaju mi se konektori na laptopu od pretjeranog silovanja slusalicama...a i krci polako...{#}

2 godine
hrx kaže...

...

Ma tko god da piše opise - faila. Ne znam na koji način kartica sama po sebi može biti virtualna...-.-

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 mjeseci

nije kartica virtualna, vec proizvodi 7.1 virtualni zvuk na obicne slusalice. 7.1 sound sistem salje razlicite zvukove na svaki od 7 zvucnika i sub, pa imate osjecaj da se sve desava oko vas, a kad imate jedne obicne slusalice ili zvucnike vrijednosti ove zvucne kartice, nemate 7 zvucnika nego 2, pa onda zvucna kartica izoblicuje zvuk i simulira 7.1 zvuk na vase slusalice ili neke 2.0 il 2.1 zvucnike, a to vam se ionak nis ne cuje ak je cijena zvucnika jednaka cijeni kineskih papuca na placu...

4 godine

ja sam ju maloprije kupio i kad stigne javim rezultate - kak radi...

2 godine
neaktivan

Dal moze reci onaj tko je vec nesto kupovao preko Dealextreme-a koliko treba da to stigne ?

2 godine
cca 30 dana
borg
3 godine

Od 20 do 30 dana. Prije toga teško da će ti stići.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice