Aliens vs. Predator

poruka: 48
|
čitano: 4.388
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Aliens vs. Predator".
3 godine
Aliens vs. Predator

Prema svim najavama izgleda jako obečavajuće...Nadam se da će tako i ispasti

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
3 godine
Aliens vs. Predator

ovo izgleda zbilja dobro

bit će uživancija klati okolo s predatorom Smijeh

idu dva zrna pjeska pustinjom te će prvi drugom: ; u jbte što je danas gužva
3 godine
Aliens vs. Predator

Sve to lijepo izgleda, ali dosta sam skeptičan kak bude ispalo. Zakaj? Rebellion nije napravil poštenu igru još od prvog AVP-a, a njihova zadnja nova igra, Rogue Warrior, je ispal nikak (prema review-ima), tak da se neću veseliti previše, jel bi ovo moglo biti strašno razočaranje.

Da ne bi bilo zabune - veliki sam fan prva 2 dijela na PC-u i htel bi da ispadne igra najbolje moguće (na taj nastavak se jako dugo čeka), al ovo su činjenice.

Možda se potrude više baš zbog starih AVP-a.

3 godine
Aliens vs. Predator

nema predator šanse protiv Aliena.

3 godine
Aliens vs. Predator

Meni je uvijek bila uzivancija igrati sa alien-om, ma da ni predatori nisu losi, ali mi alien bolje lezi. Jedva cekam ovu igru bice prejaka.

3 godine
RE: Aliens vs. Predator
alien kaže...

Screw Alien

Predator FTW

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
3 godine
Iron Man kaže...

Meni je uvijek bila uzivancija igrati sa alien-om, ma da ni predatori nisu losi, ali mi alien bolje lezi. Jedva cekam ovu igru bice prejaka.

upravo tako. sječaš se kako smo prelazili igru zajedno?

nema tog predatora i marinca koji nam je mogao pariratiOsmijeh

Alien FTW!

2 godine
alien kaže...

ako idu 1 na 1 onda alien nema sanse jer predatot ima ona svoja sr**ja....da vidi aliene ljude i sve moguce (ono dok si mjenjavid plavo,crveno itd...) onda ima da je nevidliv i gomilu oruzja i sad ce njega jedan aliena sredil mda prvo alien morda dotrcat do predatora a da ga predator s svojim laserom ne skine.jedino da dođe vise aliene sa vise strana to je vec druga prica ili da mu alien dođe iza leđa

i da igra izgleda dosta dobro nadam se da ce ici na dx11

3 godine
xnight_hunterx kaže...
alien kaže...

ako idu 1 na 1 onda alien nema sanse jer predatot ima ona svoja sr**ja....da vidi aliene ljude i sve moguce (ono dok si mjenjavid plavo,crveno itd...) onda ima da je nevidliv i gomilu oruzja i sad ce njega jedan aliena sredil mda prvo alien morda dotrcat do predatora a da ga predator s svojim laserom ne skine.jedino da dođe vise aliene sa vise strana to je vec druga prica ili da mu alien dođe iza leđa

no way! ja i moja brača smo sredili weavericu u tri nastavaka, a šta onaj predator? ne može ni jednog švajcenegera sreditCool

3 godine
alien kaže...
Iron Man kaže...

upravo tako. sječaš se kako smo prelazili igru zajedno?

nema tog predatora i marinca koji nam je mogao pariratiOsmijeh

Alien FTW!

Kako se necu sjecati. Namigiva

Najjaci smo mi alieni. Sve od malog facehuggera pa do punokrvnog aliena koji je prava masina za ubijanje.

2 godine
alien kaže...
xnight_hunterx kaže...
alien kaže...

no way! ja i moja brača smo sredili weavericu u tri nastavaka, a šta onaj predator? ne može ni jednog švajcenegera sreditCool

ok valjda ali ja te nista ne kuzim,predpostavljam da ovaj švajceneger bi trebao biti schwarzenegger ali ova weaverica nemam pojma........... sve skupa WTF?

3 godine
Aliens vs. Predator

Misli na Sigourney Weaver iliti Ripley u Alien filmovima.

A Švarceneger je očito. Belji se

3 godine
Aliens vs. Predator

Mora se priznati da je predator imao jakog protivnika, ipak je Terminator u pitanju. Smijeh

2 godine
Aliens vs. Predator

jedino kad je alien stvarno sprasio predatora je u alien vs predator filmu tamo kad je 1 alien koknuo 2 predatora jer je onj glupi predator pucao aliena s mrezom i onda se telio 3 sata s tim njegovim nozom prije nego je dosao do aliena, umjesto da si je uzeo noz i brzo ga ubio a ne on je morao prvo uzet noz onda malo presti (ono njegovo ko da macak prede) pa malo sukati glavu i gledati ga, a dok on to sve radi alienova krv(kiselina) razjeda predatorovu mrezu

3 godine

da ali taj film citav stvarno ne valja ni k..ca! imali su odlican predlozak,dva najzesca filmska monstera po mom misljenju, i uspjeli upropastit film do bola! a potencijala.... 

JESUS SAVES!!!
3 godine
Aliens vs. Predator

Istina, AVP filmovi su katastrofa, dok stari dobri Alieni i Predator (dvojka je tak tak pa ono) su genijalni.

2 godine

Ma drugi dio je bolji, s više klanja i količine mrtvih, samo kvari ta previše mračna slika.

Meni je alien vs predator uvijek bila odlična igra, kao i nastavak, ali jedna stvar mi kvari želju za tom igrom... Što će uopće ponuditi novo osim grafike, novih levela, misija i slično?   Najavljuju ono što je inače već bilo u prošlim nastavcima, a o priči se nisu previše dotakli...

3 godine
Aliens vs. Predator

Ja neznam kako ču preživjeti igrati tu igru pošto još i danas nekada zaigra, a kada mi neki gad izleti ja skoro da padnem sa stolice. Jao, samo da nedobijem srčani, kada vidim grafiku i ako zvukovi budu u redu bit če puuuuno noči sa upaljenim svjetlom.

Samo da dođu frendice da malo zaigraju da vidim dali če se uplašiti, one nisu normalne, igraju resedent of evel, alone in dark i nikada se ne uplaše, a ja ju igram jedino danju

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine
Aliens vs. Predator

Osobno nikad nisam igrao AvP osim onog puta u igraonici dok sam imao 9-10god. Svi smo igrali diablo II i ništa krenuo ja malo taj AvP (ili AvP 2) i zaqrac nisam ni kontrole skužio...

Mogao bih sada probat. Budem downloadao, ali nevjerujem da će radit na sedmici.

3 godine

probaj,probaj ali prvo igraj s marincem! Poljubac

JESUS SAVES!!!
3 godine
Aliens vs. Predator

Kampanja s marincem rula prejako! Cool

3 godine
protjeran
Aliens vs. Predator

Jedva čekam novi AVP!!Ona dvojka je bila strašna ko vrag..Posebno kampanja s marincem kad imaš svjetiljku i malo municije i moraš se provlačiti kroz kojekakve rupčage ali mi je kampanja s predatorom nešto najjače,ono ubijanje marinaca,nevidljivost itd...

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
3 godine
Aliens vs. Predator

Ovo će biti jedna od igara koje obavezno moraš imati u kolekciji, jebo CoD i ostale... Tko nije doživio onaj osjećaj kad čuje da mu se nešto približava, okreće se na sve strane, ništa ne vidi, pa mu se odjednom zaljepi za lice onaj mali ljepljivi... Ma kakav CoD:)

3 godine
harpy21 kaže...

Ma drugi dio je bolji, s više klanja i količine mrtvih, samo kvari ta previše mračna slika.

Meni je alien vs predator uvijek bila odlična igra, kao i nastavak, ali jedna stvar mi kvari želju za tom igrom... Što će uopće ponuditi novo osim grafike, novih levela, misija i slično?   Najavljuju ono što je inače već bilo u prošlim nastavcima, a o priči se nisu previše dotakli...

A što mi drugo treba, ja bi bio zadovoljan da sve bude isto (jer je igra bila savršena), samo da grafiku dovedu na današnji standard! Priča bi samo malo začinila stvari, al ništa strašno. Kakvu tu priču možeš očekivati, našle se tri vrste na jednom mjestu i KOLJI!

3 godine
Aliens vs. Predator

respekt predatoru... ali ovakve igre nisu ta mene.  igrao sam i avsp1 i avsp2, ali suviše sam mekan za takve napade na moje srce...

Prednost koju imam kad gledam film je da se mogu uživiti kao da sam tamo, a ovdje se to pretvara u nedostatak... Ako igram sa marincem i čujem stalno onaj TUP-TUP zvuk, svuda mrak i u daljini čujem Aliena kako vrišti. I onda naglo nešto iskoči!!!

Nisam imao cojones da igram onaj prvi Half-life, a ne da ću igrati ovo. Možda eventualno kao Alien jer se ne mogu poistovjetiti sa njim, a samim time i toliko uključiti u igru.

3 godine
Aliens vs. Predator

AvP 2 jučer instalirao i radi sa patchem 1.096 (mislim da se tako zove patch).

Probao sam predator i alien kampanju. S predatorom sam nešto malo prešao i malo je glupo, nema na početku ništa od oružja, i kada mi se energija potrošila nisam više mogao se ni cloackat pa su me marinci samo tako ubili.

S alienom sam imao puno bolje iskustvo. Penjanje po bilo gdje i po bilo čemu, može i po stropu i na zidu, stvarno nigdje to nisam iskusio mogu reći prehebeno.

Našo sam izoliranog čovca, skočio na njega i iz njega nikao alien mali, i sada sam postao normalni drone i koljem sve živo.

Budem probao i marince danas.

Alien - penjanje po zidovima, stropu, ubijanje ljudi kao rezanje maslaca sa užarenim nožem, health se puni kada se raskomada čovjek, brzi su dosta, gledanje u mraku

Predator - visoko skače, cloack, 4-5 vision-a (toplinski, normalni...), (pljuca na ramenu, do toga još nisam došao)

Grafika je loša, no pošto je iz 2001 preći ću preko toga.

3 godine
Aliens vs. Predator

Imaš s predatorom onaj neki kristal koj ti puni tu energiju (za cloakanje, healanje etc.), pa si pogledaj kontrole.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 15:04 (Shai Hulud).
3 godine
Shai Hulud kaže...

Sve to lijepo izgleda, ali dosta sam skeptičan kak bude ispalo. Zakaj? Rebellion nije napravil poštenu igru još od prvog AVP-a, a njihova zadnja nova igra, Rogue Warrior, je ispal nikak (prema review-ima), tak da se neću veseliti previše, jel bi ovo moglo biti strašno razočaranje.

Da ne bi bilo zabune - veliki sam fan prva 2 dijela na PC-u i htel bi da ispadne igra najbolje moguće (na taj nastavak se jako dugo čeka), al ovo su činjenice.

Možda se potrude više baš zbog starih AVP-a.

A Star Trek : Elite Force 2 ? Možda i najbolja njihova igra. A Rogue Warrior je vjerovatno napravljen onako brzinski da se malo napune džepovi.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
3 godine
Hyperion kaže...

AvP 2 jučer instalirao i radi sa patchem 1.096 (mislim da se tako zove patch).

Probao sam predator i alien kampanju. S predatorom sam nešto malo prešao i malo je glupo, nema na početku ništa od oružja, i kada mi se energija potrošila nisam više mogao se ni cloackat pa su me marinci samo tako ubili.

S alienom sam imao puno bolje iskustvo. Penjanje po bilo gdje i po bilo čemu, može i po stropu i na zidu, stvarno nigdje to nisam iskusio mogu reći prehebeno.

Našo sam izoliranog čovca, skočio na njega i iz njega nikao alien mali, i sada sam postao normalni drone i koljem sve živo.

Budem probao i marince danas.

Alien - penjanje po zidovima, stropu, ubijanje ljudi kao rezanje maslaca sa užarenim nožem, health se puni kada se raskomada čovjek, brzi su dosta, gledanje u mraku

Predator - visoko skače, cloack, 4-5 vision-a (toplinski, normalni...), (pljuca na ramenu, do toga još nisam došao)

Grafika je loša, no pošto je iz 2001 preći ću preko toga.

Probaj jedinicu.

Puuuuuuuno bolje Alien iskustvo.

- Psiho246
3 godine

Već me trnci prolaze..  brrr

UPDATE: AVP na steamu 3 ojra.. upravo ga skinuo, malo ponoviti gradivo.. ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 19:17 (ferovca1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice