3 dana je jos puno. Zasitih se, naime, nakon 3 sata.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar je Borderlands. Vise nego mu je autor clanka dao ocjenu. Mozda je do ukusa no ja se slazem s tvrdnjom "da su dijalozi dosadni i za drek". To me odbilo i od Mass Effect-a i od DA:O. Vise mi pase "hack and slash" tip RPG-a. Borderlands pak s druge strane su najmanje RPG, vise FPS, no kao igra je dobra baza za prosirit postojece elemente. Gradove/baze ucinit dinamicnijima, dodat malo vise neprijatelja u svijet i ucinit ih malo manje predvidljivim (i malo manje glupima), recimo cijela igra kao misije u "Old Haven". No i ovako, planet bi trebao biti pustinja (za razliku od Pandore u Avataru), pa nalazenje neprijatelja uglavnom u kampovima je za ocekivat. Dodat vise specijalnih mogucnosti za glavne likove i ono najvaznije malo produbit pricu. Claptrap je iritantan no srecom nije toliko vezan za gameplay pa se jednostavno maknete od njega.
Moja ocjena bi bila oko 85%.
Neloša igra... Nakon wow-a kojeg sam igrao neko vrijeme(opet!!!) pravo je osvježenje odigrati FPS Diablo wannabe klon. Vec nekoliko dana igram igru s par frendova i moram priznati da je igra zanimljiva u coop modu, brza krivulja učenja i definitivno zabavno... Imena mobova su presmješna te popraćena izgledom istih...
Moje zamjerke jedino na skill tree koji je malo nedorečen i na nevjerojatno iritantno stenjanje likova (pogotovo one ženskice) kad skaču
...
Sve u svemu dobra igra za prikratiti popodne s frendovima.
Igra zaslužuje bar 80%. Claptrap je meni baš simpa. Dijaloge ionako nitko i ne čita nakon 2-3 sata igranja tako da mi ne nedostaju. Fallout je ipak bolji ali i Borderlands ima svoje čari.
Igra zaslužuje bar 80%. Claptrap je meni baš simpa. Dijaloge ionako nitko i ne čita nakon 2-3 sata igranja tako da mi ne nedostaju. Fallout je ipak bolji ali i Borderlands ima svoje čari.
Fallout i Bordelands se ne mogu uspoređivati. Fallout je RPG, a Bordelands FPS(sa elementima RPS-a). To ti je isto kao da uspoređuješ serial Total War i Call of Duty, jednostavno se ne može uspoređivati.
Toliko od mene, sretan i blagoslovljen vam Božić
ne shvaćam zašto je autoru ove recenzije clap-trap iritantan. pa on je u principu jedini smješan lik (dobro ne baš jedini ali...), a vi ga pljujete, a osim svega on uopće ne dolazi do naglaska (gledamo ga sveukupno oko 5% igre, pa se ne slažem da je on minus - minus je npr. to da je singleplayer prazan).