Lost Planet 2

poruka: 16
|
čitano: 1.919
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lost Planet 2".
3 godine
Lost Planet 2

joj, sjecam se jedinice s gustom. prva 2-3 sata mi nije legla nikako ali kasnije mi je bila sve bolja i bolja, da bi na kraju ispala kao sasvim dobra igra. imam je jos na steamu (dobio s grafom) pa bi je mogao opet malo zaigrati. mozak na pasu i kukce na nisanu!

moram priznat da mi i dvojka djeluje zanimljivo, ne zbog co-op (ipak vise volim sam gazit gamad)  vec zbog totalno drugacijeg settinga i da vidim kako ce to izgledati ubijanje bossa "iznutra"! uglavnom, nije bas da jedva cekam da izade ali se svakako radujem

JESUS SAVES!!!
3 godine
RE: Lost Planet 2

Gledam screenshotove, pa ti likovi su isti kao iz Gears of War igre vidi , neznam koja je priča, možda su ih nekako spojili Smijeh

3 godine
makopos kaže...

Gledam screenshotove, pa ti likovi su isti kao iz Gears of War igre vidi , neznam koja je priča, možda su ih nekako spojili Smijeh

HAHAHAHA! kad sam prvi put to vidio na bugonline-u mislio sam da je neka greska a sad jos i na gamespotu.... nemam blage veze ali onaj barba je isti onaj marcus (jel se tako zove onaj lik u drugom planu?) 

uglavnom, cudno!

JESUS SAVES!!!
3 godine

Pa je stvarno je čudno, ali šta je tu je igrat ćemo mi i ovu igru, ništa za to :-)

2 godine
Lost Planet 2

fotke ovih crvića i ostalih spodoba mi izgledaju stvarno fenomenalno...šteta što nemam vremena za igranje...

365 dana za kompom :)
2 godine
Lost Planet 2
http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 15:26 (markomarko).
22 mjeseca
Lost Planet 2

PC verzija izlazi u listopadu

Minimalna konfiguracija:

CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon x2
Memorija: 1GB (WinXP) 2GB (Vista, Win7)
Hard Drive: 13.0GB slobodnog mjesta
Grafička kartica: DX 9.0c / Shader 3.0 NVIDIA GeForce 7800 serija / ATI Radeon HD 2400 Pro 256MB

Preporučena konfiguracija:

CPU: Intel Core 2 Quad Processor / AMD Phenom x4
Memorija: 3GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce 9800 serija / ATI Radeon HD4800 serija 512MB
Xbox 360 Controller for Windows

bc2: SaPPhir3
2 godine
Lost Planet 2

IN GAME BENCHMARK

Prosječnih 35 FPS-a na DX9 i konfi iz potpisa. Kako će samo izgledati na DX11 kad ovako izgleda na DX9 (ne ulazeći u kvalitet gameplay-a).

22 mjeseca
Lost Planet 2

evo i mojih rezultata na dx9 (probao sam i na dx11 ali mi javlja neku grešku)

bc2: SaPPhir3
19 mjeseci
ph3nom_gamer kaže...

evo i mojih rezultata na dx9 (probao sam i na dx11 ali mi javlja neku grešku)

isti proc i grafu imamo,jedino sam ja stavio dx11,aa x2 ,uključio motion blur i vertical s. i imao sam 35 fps-a

2 godine
protjeran
Lost Planet 2

dosla za pc 

sam da napomenem ta igra je dosta losa kada se igra sam 

zbog glupog AI-a 

znaci bit ove igre je Co-oP

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 16:39 (hrvatskafarkasevec).
3 godine
Lost Planet 2

samo sam malo prvi level probao, vidim da je vise manje sve isto... ali mi bas i nije jasan onaj dio s dx9 i dx11, da nema dx10? cudno

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
23 mjeseca
protjeran
skank666 kaže...

ali mi bas i nije jasan onaj dio s dx9 i dx11, da nema dx10? cudno

Isto kao i DiRT 2, F1 2010, Alien vs Predators, i sl.

Operation Flashpoint
3 godine

vidis, nisam to skuzio.. mislim, igrao sam samo AVP.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
23 mjeseca
protjeran
Lost Planet 2

Mah po tome se vidi da samo dodaju DX11 radi marketinga kako bi svoju igru promovirali kao trenutni vrh tehničkih mogućnosti najnovijih grafičkih kartica. Engine je star godinama i grafika je ništa revolucjonarno.

Samo dodaju DX11 kako bi promovirali svoju igru kao "PODRZAVA DX11!!! KUPI ODMAH!!"

Operation Flashpoint
19 mjeseci
Lost Planet 2

evo isprobao lost planet 2,grafika je solidna,ostalo i ne baš,čekam kontroler pa ću malo probat u co-op

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice