Machinarium

poruka: 5
|
čitano: 1.137
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Machinarium".
3 godine
protjeran
Machinarium

isprobao sam demo, i igra zbilja jeste posebna na svoj način, originalna, zanimljiva, itd..

ali nije baš TOLIKO dobra.       prije svega zamjeram ograničenja igranja u Flashu (recimo meni je bilo dosta sve sitno na 1680x1050 rezi, a nisam mogao nikako povećati),   ponekad vrlo nelogične zagonetke zbog objekata koji se previše uklapaju u okolinu,   pomalo jadni zvučni efekti, itd.

uglavnom, za tu cijenu ipak očekujem više od igre     ($20)

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
moderator
RE: Machinarium

Tvoje primjedbe su umjesne i točne, ali ne slažem se da bi zbog toga trebalo manje hvaliti opći dojam koji igra ostavlja. Ukupna atmosfera, originalnost, igrivost i specifična ležernost koju donosi ova avantura zaslužuje sve pohvale koje je dobila.

Moja najveća primjedba je - želio bih da je igra opširnija i da se može duže igrati!

2 godine
protjeran
Machinarium

Slažem se sa Mirom, ali ne slažem se sa ovim napisanim u vezi rezolucije. Ja imam 1920x1080 i nemam problema nikakvih. Igra je odlična, a cijena je itekako pristupačna. Ljudi bi trebali kupovati igru samo da nagrade trud developera.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
3 godine
neaktivan
Miro kaže...

Tvoje primjedbe su umjesne i točne, ali ne slažem se da bi zbog toga trebalo manje hvaliti opći dojam koji igra ostavlja. Ukupna atmosfera, originalnost, igrivost i specifična ležernost koju donosi ova avantura zaslužuje sve pohvale koje je dobila.

Moja najveća primjedba je - želio bih da je igra opširnija i da se može duže igrati!

A ja bih želio da savegameovi (koji su samo temp datoteke od flasha) ne nestaju sami od sebe. I službeni forum igre je pun nesretnika. A ne da mi se opet prolaziti zbog nekih logičkih igara s kojima sam se namučio (oni krugovi s kuglicama u zatvoru, connect-5 u birtiji.. GRRRRRR).

Osim tog tehničkog nedostatka, igra je upravo predivna (i glazba je sjajna).

I'm a lumberjack and I'm OK
2 godine

Moje iskustvo s tom igrom je doista fenomenalno...igra je zanimljiva i sve u njoj mi se sviđa, kao što su mnogi već rekli, prekratka je ali se nadamo nekakvom nastavku :)

Uostalom igra je takvog karaktera da će svojom radnjom i nezahtjevnošću privući mnoge ljude za računalo (tipični primjer je moja djevojka, koja nije posebni ljubitelj igara za razliku od mene)

Šteta što nema više takvih igara, valjda će se nešto promjeniti u buduće!

Za igru sve pohvale još jednom...

365 dana za kompom :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice