moram priznati da me opis bash i nije nicim uvjerio da je to dobra igra..
recenzija je ko opis igre sa kutije...
Ovo je najava (u stvari nešto kao prvi pogled) - recenzija će biti u sljedećem Bugu.
meni ova igra izleda jako dobro,po onome stosam vidio na you-tubu
Ovo je najava (u stvari nešto kao prvi pogled) - recenzija će biti u sljedećem Bugu.
ha to je onda koda pocinjete svirati bozicne pjesme u 6 mjesecu.. :)
ha to je onda koda pocinjete svirati bozicne pjesme u 6 mjesecu.. :)
Bas im nedas za gušt, vidis da se zele pohvalit ranim pregledom igre ;) Pohvalno, ali cini mi se da je stvar otisla u igru za mase (sto sam se nekako nadao da nece)...
Nakon odigrana 1 i pola 2 nivoa ostajem razocaran ovom igrom
na you-tubu to pono bolje izgleda nego stvarno jeste
..tko u bitku krece sa 30 metaka !!!
...neprijatelji skoro nevidljivi..meni ovo skroz bezveze .
Oće li ubrzo vaš server za igru? :)
Još ne postoji dedicated server za igru. Dakle, onaj tko pokrene igru, njegov stroj služi i kao server.
To je loše rješenje, tim više što igra ne provjerava automatski vezu i specifikacije stroja, pa server nerijetko pokreću i oni koji ni izbliza ne zadovoljavaju uvjete za normalnu igru.
Mislim da će napravit dedicated server, neke vijesti su najavili za petak.
Ako objave taj softver, zašto ne? ;)
može mi netko pomoći kada uzimam oružje od mrtvog neprijatelja ili iz spremnika kako se iziđe iz tog izbornika pod koju kontrolu spada uđem sa Use ali nemogu izaći
pomoć !
hvala unaprijed
može mi netko pomoći kada uzimam oružje od mrtvog neprijatelja ili iz spremnika kako se iziđe iz tog izbornika pod koju kontrolu spada uđem sa Use ali nemogu izaći
pomoć !
hvala unaprijed
isto sa use (e)
pokušao sam ali samo onda mjenjam oružje koje imam u ruci gdje treba staviti strelicu
pokušao sam opet uzmem oružje i šta onda trebam raditi ??
hvala radi samo sam morao promjeniti kontrole
zahvaljujem
Nakon odigrana 1 i pola 2 nivoa ostajem razocaran ovom igrom
na you-tubu to pono bolje izgleda nego stvarno jeste
..tko u bitku krece sa 30 metaka !!!
...neprijatelji skoro nevidljivi..meni ovo skroz bezveze .
He he, i ja sam isprobao sa sličnim dojmom. Udarna riječ je ovdje i u verziji prije bila "realizam", ali kad sam jučer vidio da me četiri protivnika pokušavaju flankati krećući se kao roboti gledajući u mom pravcu s uperenim oružjem, a kreću se u čučnjevima istom brzinom, bez puzanja, bez zaklona, rekao sam "WTF?!" pa to je loše, jako loše... skidao sam ih tako što sam ostavio nišan na jednome mjestu, a oni samo nailazili - LOLčina! Nikakvog trzaja s njihove strane, nikakvog puzanja, skakanja u zaklon na moje pucanje, ništa, kao patkice u zabavnom parku, nailaze i ja samo okidam. Realizam? Urnebes!
Igra vjerojatno jedino ima smisla kao i Battlefield franšiza samo kad se ratuje online s dečkima. U tome slučaju to je samo još jedna Battlefield igra... neloše.
Trebalo je biti dobro al igra je realna ali nemas osjecaja da UBIJAS ko da si nekiii spijun!!!I stave te u akciju nema ni price ni niceg totalno je glupo
Ovaj dragon rising bere pola toga iz CoD4 MW