Alpha Protocol

poruka: 18
|
čitano: 1.463
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Alpha Protocol".
3 godine
Alpha Protocol

Cudno kako nitko ne komentira.. evo jos 33 dana pa cemo se radovati, valjda. bar ja! jupi, rpg a da nema vilenjaka, zmajeva i ostalih zivina. 

izgleda mi jako zanimljivo, ma evo launch centra

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 11:38 (skank666).
3 godine
Alpha Protocol

Pa, nisam ni znao da napokon izlazi!

Zadnje sto sam vidio su bile najave na Steamu, preorderi, igra izlazi za tjedan dana... odjednom, paf! Sve nestalo, i reklame, i pretprodaja, igra odgodjena za par mjeseci... bas sam ono bio WTF?

Bas me interesira kakva je, nadam se da ce biti neki demo - iskreno, iz nekog razloga bas sumnjam u kvalitetu.

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
3 godine
RE: Alpha Protocol

a valjda ce vec izaci, nakon ne znam koliko odgoda, mislim 2 ili 3. nego bi te zamolio da mi malo pojasnis razlog svoje sumnje. jeli to zbog prijasnjih obsidianovih naslova ili.. ?

kazem ti, bas sam se veselio ovakvom rpg naslovu pa me malo tvoj post zabrinuo, jer ipak si ti tu i profesionalno vezan. nemam ja nista protiv dnd-a ali mi stvarno fali rpg naslova koji nemaju neki fantasy ili space setting. fallout 3 ne racunam

3 godine
skank666 kaže...

a valjda ce vec izaci, nakon ne znam koliko odgoda, mislim 2 ili 3. nego bi te zamolio da mi malo pojasnis razlog svoje sumnje. jeli to zbog prijasnjih obsidianovih naslova ili.. ?

kazem ti, bas sam se veselio ovakvom rpg naslovu pa me malo tvoj post zabrinuo, jer ipak si ti tu i profesionalno vezan. nemam ja nista protiv dnd-a ali mi stvarno fali rpg naslova koji nemaju neki fantasy ili space setting. fallout 3 ne racunam

Ne ne ne, nista takvo, samo neki osobni feeling, nisam odigrao ni jednu proslu Obsidianovu igru. Pregledao sam screenshotse, procitao gameplay notes, pregledao storyline... sve mi se nekako cini puno obecanja, a klimavo, bez feelinga.

Pored toga, ta odgoda... nekako imam dojam da publisher zeli cim prije izbaciti igru na trziste, a nije spremna, jos uvijek nema 'dusu'.

Ocekujem neki Deus-ex-alike, naravno ne bas tako kvaliteta, ali iz nekog razloga bas mi se cini da cemo dobit igru koja nudi sve sto obecava, ali na neki prazan, nepotpun nacin. Slicno kao sto Deus ex 2 funkcionira u odnosu na prvi dio.

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
3 godine
Alpha Protocol

Bahahahaa, evo ga jos jedan DRM... ne daj boze ulozit zajedno snage i napravit nesto sto zapravo valja i vrijedi i ne smeta korisnicima originala, ne - svako treba svoje smece napravit.

http://blogs.sega.com/usa/2010/05/01/alpha-protocol-pc-drm-details/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 19:17 (Deus ex machina).
4 godine
Deus ex machina kaže...

Bahahahaa, evo ga jos jedan DRM... ne daj boze ulozit zajedno snage i napravit nesto sto zapravo valja i vrijedi i ne smeta korisnicima originala, ne - svako treba svoje smece napravit.

http://blogs.sega.com/usa/2010/05/01/alpha-protocol-pc-drm-details/

Možda sam u krivu, ali mi se čini da je ovaj jedan od najmanje rigoroznih i najboljih (što se tiče kupaca) DRM-ova koji su trenutno aktualni.

Inače jedva čekam Alpha Protocol jer se nikada nisam razočarao s Obsidianovim igrama i svaka mi je bila jako dobra ili odlična.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 19:30 (Paolo2612).
3 godine
Alpha Protocol

Evo Gametrailers video preview igre.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
3 godine
Alpha Protocol

jel se to meni cini ili borba izgleda nekako jadno, a i napucavanje. ovi svi trce na naseg junacinu?! hm... jos malo pa cemo znati

3 godine
skank666 kaže...

jel se to meni cini ili borba izgleda nekako jadno, a i napucavanje. ovi svi trce na naseg junacinu?! hm... jos malo pa cemo znati

Da, sve mi izgleda nekako zastarjelo, grafika gora od one u Mass Effectu 1, nadam se da će gameplay i radnja biti dobri, jer ukoliko i to zahebu ova igre će biti fail teški.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
3 godine

da, ma da je kao u ME bilo bi super (jedinica mi ljepse izgleda nego 2!?)... ali da ovo je fakat pretjerano, doduse to je na xboxu ako se ne varam. valjda ce na pc biti bolje. vidjet cemo, dobro je deus rekao sve ovo izgleda mlako.. 

da znam nije grafika sve itd. ali ovo je preruzno za 2010. g

3 godine
Alpha Protocol

Pa zapravo, meni bas fino izgleda :-D

Ali vise manje vidim samo dijalog ima veze s nekim RPG-om, centralni gameplay izgleda uzasno...

4 godine
Alpha Protocol

Pa i ne izgleda loše. Treba uzeti u obzir da se gameplay (Game Trailers) odvija na konzoli.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
3 godine
Alpha Protocol

Ma ja uopce nisam zahtijevan u vezi grafike, pazi igra koju ponovno igram zadnjih dana je Zeliard... to je EGA grafika, rezolucija 320x200 sa 16 boja i nesto ditheringa.

Gameplay 1st, sve ostalo je sporedno...

Working nine to five, half a life made you sick, upi might as well suck d***s, shake the hand of the man who forced you in split.... think about the choices you pick....
3 godine
Alpha Protocol

Igra i nije tolko loša ali trebaš stari downclock (koji ne radi na novim strojevima)  prog za prolaz "computer hacking-a". Frustrirajuće..Neke stvari su prelagane, neke preteške, sve u svemu nikakav hit.

Podsjeća na Mass Effect, ali nit blizu..

3 godine
Alpha Protocol

Jel' ovo izašlo? :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
3 godine
M_dipl. kaže...

Jel' ovo izašlo? :D

Je, dostupne su legalne i nelegalne verzije, pick your choice :)

http://www.eveonline.com/
3 godine
PureEntity kaže...
Je

Pa jel' dobro? :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
3 godine
M_dipl. kaže...

Pa jel' dobro? :D

Nemam apsolutno pojma, nisam igrao. Ima ih koji jesu i odlučili su se okupiti ovdje: LINK

http://www.eveonline.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 18:15 (PureEntity).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice