ArmA II: Operation Arrowhead

poruka: 8
|
čitano: 870
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "ArmA II: Operation Arrowhead".
2 godine
protjeran

Igra mi se dojmila čak više nego originalna ArmA II.

Kampanja je brža, nije tako dosadna kao kod Arme II. No i dalje je tu neoptimizacija, bugovi, voice acting....

No sa par patcheva koji ce (nadam se) popravit perfomanse, igra će biti teški užitak, pravi vojni simulator kakvih nema nigdje na trzistu.

Slažem se da nijansu izgleda lošije/siromašnije grafički od Arme II. S ocjenom se slazem, 80-ak je OK.... Da radi bar 30% brze i da nema bugova siguran sam da bi bilo 85. :D

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
3 godine

"tumači invaziju Takistana na Pi*kametiristan,"

LOL! jos da je kurcistan... bila bi to epska bitka... zrtve bi se brojile u milijonima!

jos jedan lol : upozori me kad kopiram text da ne koristim vulgarne izraze... pa nisam ih ja izmislio

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
4 godine

ahahahha..baš se se ugodno nasmijao..Smijeh

3 godine

Očekivao sam da će zbog manjka raslinja igra biti manje zahtjevna.

Ipak je prednost ovog što je lakše primjetiti protivnika.

Sjećam se kako sam u ARMA1 u opcijama za grafiku isključivao travu da bolje vidim protivnika, dok su oni mene vidjeli i kroz travu. Nepravda.

2 godine
protjeran
RE: ArmA II: Operation Arrowhead
Mad-Max-X kaže...

Očekivao sam da će zbog manjka raslinja igra biti manje zahtjevna.

Ipak je prednost ovog što je lakše primjetiti protivnika.

Sjećam se kako sam u ARMA1 u opcijama za grafiku isključivao travu da bolje vidim protivnika, dok su oni mene vidjeli i kroz travu. Nepravda.

Ja sam znao poginuti, iako se taj lik što me je ubio nalazi iza objekta - Tj. uopce me nevidi niti moze vidjet.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
3 godine

Dobra je to igra, samo što se ponekad osjećam kao da sam jedini papak koji jedva šta pogodi, prešao sam flashpoint i arma prvi dio kraja, sad sam počeo malo igrati ARMA2 i stavio u mission editor 2 protivnika. Čovječe, ne smijem glavu provirit odmah meci frcaju, ne znam ni odakle pucaju, budem sretan ako uspijem pobjeći iza kakvog brda, odmah mi lakše.

2 godine
protjeran
RE: ArmA II: Operation Arrowhead
Mad-Max-X kaže...

Dobra je to igra, samo što se ponekad osjećam kao da sam jedini papak koji jedva šta pogodi, prešao sam flashpoint i arma prvi dio kraja, sad sam počeo malo igrati ARMA2 i stavio u mission editor 2 protivnika. Čovječe, ne smijem glavu provirit odmah meci frcaju, ne znam ni odakle pucaju, budem sretan ako uspijem pobjeći iza kakvog brda, odmah mi lakše.

Pa ako si igrao OFP onda je ovo praktički ista igra sa 2x lošijom pričom, puno boljom grafikom i aljkavim tehnikalijama.

3 godine

hfgh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice