Ovo je uz Batmana najbolja igra koju sam zaigrao ove godine.
Ako ste u mogućnosti svakako ju probajte.
Ovo je uz Batmana najbolja igra koju sam zaigrao ove godine.
Ako ste u mogućnosti svakako ju probajte.
Vrlo dobra recenzija! Bravo!
Nisam ni odigrao jedinicu,pa ću oba dijela odigrati ovo ljeto :D
Igra ima najbolji kraj ikad
Igra ima najbolji kraj ikad
Meni je kraj jedino što odvaja igru od savršenstva... nategnut je
greška 
Pozdrav!
Igram Assassin's Creed II i sve mi ide prilično dobro, osim onih zagonteki, onih aplikacija koje se uključuju kada na nekom zidu pronađem jedan od tajanstvenih svjetlećih simbola koji otključavaju tu aplikaciju kada uključim 'Eagle Vision'. Već sam ih otkrio popriličan broj (još nisam došao u Veneciju), i od tih svih sam samo (ja mislim) jednu uspio do kraja rješiti. Najbolje mi idu one u kojima treba vrtiti kolut kako bih složio neku sliku. Nikako mi ne idu one zagonetke u kojima dobim 10 različitih slika i onda ih nekom logikom moram posložiti jednu ispod druge - tako sam zadnji put dobio 10 slika nekih vojskovođa i ratnika, te sam svakome morao pronaći neprijatelja. Bio je tu Otto von Bismarck, Eneja, kralj Artur, Perzej, pa neki francuz itd... Naravno, nisam uspio rješiti. Čak sam pokušao istražiti po Wikipediji nešto o njima i onda ih logički poslagati, ali nisam uspio.
Mene najviše brine to što kada jednom izađem iz tih "aplikacija", ne mogu se vratiti natrag - ne žele se ponovno uključiti. Ima li to veze sa mojim budućim napretkom u igri? Je li moja briga opravdana?
Molim vas, pomozite...
Hvala!
najbolja igra koju sam ikada u zivotu igrao( grafika, zvuk, priča, gameplay, ama baš sve). Doduse igrao sam piratsku verziju bez zloglasne DRM zaštite i zato mi nije nikad pravila probleme.
Ja sam svih 20 zagonetki riješio. Tu zagonetku najlakše je riješit samo odabereš sve one koji imaju na slici nož u ruci ili su koristili noževe tokom borbi: Atila, Persei, Arthur, Johana Orlean, i na kraju ona slika u donjem lijevom uglu.
Možeš se ti vratiti samo ovako moraš da ideš : klikni opcije pa onda Database > I klikni The Truth i tu su ti sve te koje nisi uspio i možeš ih ponoviti. Ali ako budeš još kod nekih Imao probleme odeš na google.com i Ukucaj ovako Assassins Creed 2-Glyph Locations i uđeš u ono prvo što ti se pojavi tu ti se onda pojavi mapa svih gradova i gdje možeš da nađeš one koje nisi pronašao. Tu možeš i naći mapu za perja i za one kovčege sa parama. I još nešto ako misliš da su te teške: Puknut će ti mozak na 16, 18 i 20 zagonetki.!!!!!!!!!!!!
Možda sam ti pomogao!
Unaprijed nema na čemu.
Pozdrav!
Igram Assassin's Creed II i sve mi ide prilično dobro, osim onih zagonteki, onih aplikacija koje se uključuju kada na nekom zidu pronađem jedan od tajanstvenih svjetlećih simbola koji otključavaju tu aplikaciju kada uključim 'Eagle Vision'. Već sam ih otkrio popriličan broj (još nisam došao u Veneciju), i od tih svih sam samo (ja mislim) jednu uspio do kraja rješiti. Najbolje mi idu one u kojima treba vrtiti kolut kako bih složio neku sliku. Nikako mi ne idu one zagonetke u kojima dobim 10 različitih slika i onda ih nekom logikom moram posložiti jednu ispod druge - tako sam zadnji put dobio 10 slika nekih vojskovođa i ratnika, te sam svakome morao pronaći neprijatelja. Bio je tu Otto von Bismarck, Eneja, kralj Artur, Perzej, pa neki francuz itd... Naravno, nisam uspio rješiti. Čak sam pokušao istražiti po Wikipediji nešto o njima i onda ih logički poslagati, ali nisam uspio.
Mene najviše brine to što kada jednom izađem iz tih "aplikacija", ne mogu se vratiti natrag - ne žele se ponovno uključiti. Ima li to veze sa mojim budućim napretkom u igri? Je li moja briga opravdana?
Molim vas, pomozite...
Hvala!
Te zagonetke sa slikama su uvijek povezane nekim simbolom(objektom), ako se dobro sjećam na jednoj takvoj zagonetci kod tih 10 slika, od njih 5 zajedničko je bilo da je na tih 5 slika bila jabuka i slično, a za ove simbole, uvijek ih možeš ponovno ako ideš u meniju, stisneš "database" i "recent entries", tamo ćeš naći neke od zadnjih radnji koje si radio u igri zajedno sa ikonicom sa simbolom oka što označava tu kako ti kažeš "aplikaciju" i možeš je ponovno pokrenuti. Inače te "aplikacije" u tijeku igre samo otključavaju neki video imena The Truth, svakom riješenom "aplikacijom" dobiješ jedan dio videa da kad ih riješiš sve dobiješ kompletan video. Naravno ako ti se ne da to rješavati
ti je kompletan video.Nadam se da sam pomogao.
Da nema tu neke logike samo slažeš, tko ima mač, tko ima jabuku, tko je kako obučen, tko ima štap itd.
Ono sa upisivanjem koda troznamenkastog je isto bilo lagano i traženje objekta na slici sa onim infracrvenim skenerom itd. Čas posla.
Ostalo mi još 4-5 za nać tih vragova i idem pogledat onda taj adam and eve filmić.
Ima i na youtube-u dosta dobro objašnjenje šta je ona ALIENKA pričala i taj "The Truth" video. Uglavnom oni su predvidjeli sve ovo i samo nas žele upozorit na katastrofu koja slijedi (vjerovatno nešto vezano uz slabljenje magnetskih polova i onda bi sunčeva baklja sve spalila), samo neznam kako ćemo spriječiti tu katastrofu?
Vidjet ćemo u trećem dijelu.
A treći dio je "Brotherhood"?
A treći dio je "Brotherhood"?
Da
, ali još nije izašao, izlazi u 11. mjesecu
Dvica je super, većinu pogrešaka iz jedinice su ispravili. Sve u svemu dobar serijal i baš me zanima što će "Brotherhood" donijeti novoga.
Samo mi recite, koliko 'sequence-a' ima? Trenutno sam završio 8. i sada sam dobio pištoljić i karnevalsku masku od Leonarda?
Samo mi recite, koliko 'sequence-a' ima? Trenutno sam završio 8. i sada sam dobio pištoljić i karnevalsku masku od Leonarda?
Walkthrough: A complete single player walkthrough for Assassin's Creed 2.
* Prologue
* Sequence 1: Ignorance is Bliss
* Sequence 2: Escape Plans
* Sequence 3: Requiescat in Pace
* Sequence 4: The Pazzi Conspiracy
* Sequence 5: Loose Ends
* Sequence 6: Rocky Road
* Interlude
* Sequence 7: The Merchant of Venice
* Sequence 8: Necessity, Mother of Invention
* Sequence 9: Carnevale
* Sequence 10: Force Majeure
* Sequence 11: Alter Egos
* Sequence 14: Veni, Vidi, Vici
I još samo nešto me muči... Znate one "Assassin's Contracts", gdje mogu neovisno o glavnoj priči ubijati preostale članove templara? Ima li tih "zadataka" beskonačno ili "presuše"?
I još nešto. Svako oružje ima tri katgorije (Damage, Speed i Deflect) i svaka od thi katogrija ima po pet "zvijezdica". Mene zanima jesam li brži kada imam 1 ili 5 zvjezdica? Isto vrijedi i za 'Deflect'.
Unaprijed hvala!
Presuše, ne znam tačno koliko ih ima, ali nije beskonačno. Ja sam doduše u prvi mah preskočio većinu, "zaplet" nekih mi je bio bez veze, a bilo ih je dosta. Ipak, posle sam se vratio i završio ih, neki su dosta dobri, za razliku od većine atentata iz glavne priče koji mahom nisu zahtevali mnogo planiranja i truda. A za oružje, što više zvezdica to bolje.
Trenutno sam u Froli-u i imam jednu "Special Memory" - letim Leonardovim strojem.
Može li se završiti ta "memorija" ili će uvijek biti ovdje kako bih se mogao "igrati"?
Trenutno sam u Froli-u i imam jednu "Special Memory" - letim Leonardovim strojem.
Može li se završiti ta "memorija" ili će uvijek biti ovdje kako bih se mogao "igrati"?
Tu je samo da bi se igrao. 
mozes ali mislim da ces moci igrat samo do 8. sekvence posto se ostale sekvence smatraju kao DLC tamo koji mozes skinuti besplatno no mislim da ako ces igrat ''onu'' verziju da se to moze rijesit
Igru sam, po "priči" završio, otključao sam Altairov oklop i na uplay-u sam "kupio" dodatnu kartu za grobnicu obitelji Auditore. Kada odem u DNA, Secondary Memories, Assassins Tombs i dalje nalazim tri zatamnjena entry-a. Znači li to da ima još sakrivenih grobnica? Ako da, gdje da ih nađem? Ili je nešto drugo? Sličnu stvar imam i sa "Beat-up" eventima, jedan mi nedostaje (prazan kvadratić), a ne mogu ga naći niti u jednom gradu.
Hvala!
Molim vas, pomozite mi!
U igri sam riješio i prešao sve što se moglo, ispunio sam sve Assassin's Contracts, razvozio sva pisma, istukao sve nevjerne muževe, pobijedio sve utrke, pronašao sva pera, sve codex stranice, pokupovao svo oružje i sav oklop, pronašao sve tajne grobnice... Sve! Sve! I cijelu priču sam riješio...
Ali... Kada odem u DNA > Secret Locations pronađem tri entry-a koji su mi zatamnjeni i ne mogu ih odabrati - to su vjerovatno tajne lokacije Palazzo Medici i još neke. Kako da njih otključam? Trebam li skinuti nešto s interneta? Imam originalnu igru i igram na PC-u.
I još nešto... Na prvom meni-u (ne Animus desktopu) postoji EXTRAS i ondje mogu, ako unesem neki kôd otključati extra sadržaje. Koji to kôd moram utipkati? Kada utipkam instalacijski kôd otidnut na priručniku kaže mi da je već iskorišten, pa koji onda moram ukucati?
Puno hvala!
Mislim da ti fale Templars' Lairs i da ih ne možeš nikako otključati. White Edition dolazi sa jednim (dodatna misija u Palazzo Medici), a Black Edition sa sva 3 (Palazzo Medici, Frari i Arsenal) i to je to. Mislije su otprilike kao Assassin's Tombs, s tim što na kraju pronalaziš samo novac.
A ja sam kupio normalnu inačicu... I sada ne mogu preći igru u potpunosti, zapeo sam na 90 i nešto posto...
Baš su bezobrazni... Razočaran sam.