Assassin's Creed III

poruka: 7
|
čitano: 430
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Assassin's Creed III".
2 godine
Assassin's Creed III

Čini li mi se ili nema hidden blade?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
3 godine
protjeran
Assassin's Creed III

Mislim da ti se čini, ovo na lijevoj ruci mi izgleda kao uvučeni hidden blade

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
4 godine
Assassin's Creed III

Koliko mi se cini ovo je u vremenu gradjanskog rata, tj nekad 1800 i neke, sto znaci da nema vise Ezia...jbga nije to vise assassins creed...

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...
3 godine
protjeran
Assassin's Creed III

Vrijeme je američkog oslobodilačkog rata, čak i u videu piše da je riječ o 70-im godinama 18. stoljeća, a ne doba građanskog rata koje je skoro 100 godina kasnije

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
2 godine
Re: Assassin's Creed III
zmedic kaže...

Koliko mi se cini ovo je u vremenu gradjanskog rata, tj nekad 1800 i neke, sto znaci da nema vise Ezia...jbga nije to vise assassins creed...

Onda se kloni Asassin's Creeda.

I malo pažljivije gledaj.

Domido kaže...

Vrijeme je američkog oslobodilačkog rata, čak i u videu piše da je riječ o 70-im godinama 18. stoljeća, a ne doba građanskog rata koje je skoro 100 godina kasnije

Vrijeme radnje je Američki rat za neovisnost.

I još se lijepo u traileru vidi da je 1777.

A što se hidden blade-a tiče, da to izbace - jako loše.

Btw. sviđa mi se što su stavili luk i strijele - moje najdraže ranged oružje. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
3 godine
Re: Assassin's Creed III
Imam neki los predosjecaj da nece bit hidden bladea jer na traileru kad je radio air assasination ga je zatuka tomahawkom... :(
With great power comes great responsibility.
19 mjeseci
Assassin's Creed III

ma sigurno ce biti hidden blade,nisu pokazali u trileru da malo dignu hrpu,to je kao besplatna reklama {#} nadam se s indijancima da ces imati neke upgreadove,nebi bilo lose da ima neki lov pa da od njega napravis odjelo neko,ma sve u svemu bit ce odlican

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice