Ovo je jedna od najnajnajnaj gorih FPS ova koje sam ikada igrao. (za MP neću ništa pisati jer nisam probao ali što se tiče SP) Igra je toliko Linearna, dosadna užasno nerealna štoviše zapitam se dali je urednik ovog članka igrao igru ?!?!!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je jedna od najnajnajnaj gorih FPS ova koje sam ikada igrao. (za MP neću ništa pisati jer nisam probao ali što se tiče SP) Igra je toliko Linearna, dosadna užasno nerealna štoviše zapitam se dali je urednik ovog članka igrao igru ?!?!!?
A upravo je MP najbolji dio ove igre.
Inače ovo je komentar na recenziju, tako da je čovjek svoje mišljenje izrazio na pravom mjestu.
Što se tiče single player igra je stvarno loša. Ta linearnost jako dobro funkcionira u COD4 i MW2 jer su misije kao i mape puno manje, pa to ujedno pridonosi boljoj dinamičnosti/fluidnosti, za razliku od BC2 gdje su mape puno veće ali opet linearne tako da nema one slobode kao u "Krizi". Voice acting je loš, AI je loš, dijalozi (dakle ne voice acting) je katastrofa (kao da je izašao iz nekog prelošeg C filma o Vijetnamu).
Što se tiče one glupe, preglupe misije gdje treba izbjeći granatiranje minobacača (pokušao se sakriti pored ruševina i čekati da ponovno ubace granatu prije nego što se bacim u trk do drugo zaklona, pokušao pratiti blesavi A.I.), najrađe bih zadavio golim ruka idiota koji mislio da je to zabavno.
Multiplayer je pak sa druge strane čista
.
Btw, ovu igru vrijedi nabaviti isključivo zbog multija i ničega drugoga.
Bataljun je oscar-mike.
Out!
slazem se s ovim gore postom i u vezi mpa i spa ...
mp mi je odlican ... ali u sp mi se nije svidjela ona misija gdje se moras vozikati autom okolo i ona kad moras gadjati helac i neprijatelja da vam nesto ne uniste (damn, jesam se nazivcirao u toj misiji) ..
ma koga briga za sp uopce ... to sam preso jer mi je bilo dosadno (nisam imao org tada pa nisam mogao mp) ..
@danny jedva cekam da dignes jos ta 2-3 lvla pa kad te jednom dogtagam da dobim zlatni :) bit ce mi prvi :O
omg tek sam sad skuzio .. kriva tema xD
Realna recenzija, u potpunosti se slazem. Definitivno najrazradeniji multiplayer fps danasnjice.
Sto se tice usporedbe mw i bf, to je stvar ukusa. Ali prednost veliku dajem Bf zbog taktickog djela koji mw nema.
Još nitko nije primijetio da piše Battlefiled umjesto Battlefield?
Još nitko nije primijetio da piše Battlefiled umjesto Battlefield?
očito ne, lol inače meni je dobra radnja i u sp-u, a mp da ne pričam...
hehe što reći.... ZAKON
igra je zakon, samo što ne valja umjetna inteligencija...