Sa svime se slažem osim: "18 igrača je premalo" - sve više od toga rezultirlao bi granatnim spamom i nasumičnim ubijanjima GL-om, a to je jedna od najgorih boljki MW1.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda bi to rezultiralo time sto si napisao na IWnetu gdje je sve dozvoljeno. No na dedicated serverima gdje bi GL bio zabranjen vise od 18 igraca je nuzno. Za posten TDM je 18 stvarno premalo. Jos pogotovo na ovim velikim mapa u MW2, duso dalo za vise od 18 igraca.
A sto se recenzije tice, sve je na mjestu, mada bih ja dao malkice vecu ocjenu. Posebno je dobro sroceno ono s cijenom i poslovnim modelom.
ahaaaa
Ovo s DLC-ovima je istina. I ne, u MW2 je nemoguće nasumce ubijati, jer su mape prevelike za to, šanse su male da će netko biti tamo gdje nasumce gađaš baš zbog manjeg broja igrača.
Meni je jasno da nekima treba puno, puno igrača tako da se ne moraju puno kretati po mapi, nego da im mete same nalijeću na metke. Ali ovako je bolje, jer je kempanje besmislenije i ipak se treba kretati.
Nije to zbog kempanja, ni zbog nalijetanja igraca, nego se ovako dugo trazite mo mapi, malo je igraca a mape su velike. Ima i onih manjih mapa, ali koliko vidim iz izgranja MW2, IWnet preferira velike mape kad je u pitanju TDM, sto je sasvim logicno, jer gdje ce se stavljati velike mape ako ne u TDM, samo sto zbog ogranicenja maksimalnog broja igraca na 18 to postane pustos.
A sto se kempanja tice, ne mogu reci da ih u MW2 ima manje nego u MW1. Koliko sam se zbog toga nazivcirao, kempera ima itekako puno. Jos mi je najgore kad se skempa sa strojnicom...
Nije to zbog kempanja, ni zbog nalijetanja igraca, nego se ovako dugo trazite mo mapi, malo je igraca a mape su velike. Ima i onih manjih mapa, ali koliko vidim iz izgranja MW2, IWnet preferira velike mape kad je u pitanju TDM, sto je sasvim logicno, jer gdje ce se stavljati velike mape ako ne u TDM, samo sto zbog ogranicenja maksimalnog broja igraca na 18 to postane pustos.
A sto se kempanja tice, ne mogu reci da ih u MW2 ima manje nego u MW1. Koliko sam se zbog toga nazivcirao, kempera ima itekako puno. Jos mi je najgore kad se skempa sa strojnicom...
Prison Breaker, ajme boze. Zar moras koristit ama bas svaku priliku da bi napisao famoznu skracenicu MW1. Daj jednom za svagda napisi kratko "ne svidja mi se jedno a svidja mi se drugo". Jer vidim da vise vremena provodis ovdje pljujuci, nego igrajuci MW fucking 1. Ponavljas se konstantno i vec vrapci na grani znaju sta ti mislis. Uopce mi nije jasno koji je tvoj cilj.
"18 igraca postane pustos" lol, vidim da kao pravi hardcore igrac nisi igrao vise od jedne jedine igre. Dobro znamo koje.
Sasvim ok recenzija. Lijepo što je napokon netko pristupio s realne točke.
Prison Breaker, ajme boze. Zar moras koristit ama bas svaku priliku da bi napisao famoznu skracenicu MW1. Daj jednom za svagda napisi kratko "ne svidja mi se jedno a svidja mi se drugo". Jer vidim da vise vremena provodis ovdje pljujuci, nego igrajuci MW fucking 1. Ponavljas se konstantno i vec vrapci na grani znaju sta ti mislis. Uopce mi nije jasno koji je tvoj cilj.
"18 igraca postane pustos" lol, vidim da kao pravi hardcore igrac nisi igrao vise od jedne jedine igre. Dobro znamo koje.
covijek izrazava svoje misljenje.. i na to ima pravo tak da i ti ne pisi stalno hvalospjeve ako ne zelis da i drugi, s druge strane, ne seru po igri.. cim vise hvaljenja s jedne starne, tim vise pljuvanja s druge.. mw2 igraci su podijeljeni i to je cinjenica..
Cod6 je dokaz da je i zadnji developer, koji je mario za svoje igrace, umro i da je sve podrijedjeno zaradi i samo zaradi. Jedino sto se vrtilo u glavama IW developera jestu zelene suske koje ce dobiti kada naprave ovaj poluproizvod i prodaju ga kaa full priced product. Da bi nagnadno kroz dodatne sadrzaje upotpnuili igru i jos zaradili na time.
Prekritična recenzija!
Da ista citas znao bi da se o nikakvim hvalospjevima ne radi. Jednostavno mi je pun k.... COD placipic.... OK?
Prekritična recenzija!
Točno to kad se uzme u obzir da su MW proglasili najboljim FPS ikad ili kako je to već glasilo ( ne sjećam se više rencenzije napamet), a igra definitvno (ma kako god dobra bila) nije bila najbolji FPS ikad.
Samo malo, a daj mi onda reci koliko je puta naxeem pohvalio IWnet? A ja ne smijem napisati svoje misljenje? A da ne govorim da je ostatak ovog posta koji trenutno citiram totalno netocan. Da, koristim svaku priliku da napisem svoje misljenje, jer misljenje imam, i iznosim ga gdje god se ukaze prilika za to, zasto to ne bih smio napraviti? Drugo je da se ja ne razumijem pa se ni bih ni mijesao, ali ovo je tocno moje podrucje i tocno znam sto pisem, a to sto je tebi super igra ja ti tu ne mogu pomoci, no realno gledajuci, MW2 je podbacio. Ako ti ne svidaju moji postovi lijepo me ignoriraj i ok.
I ja bih volio da mi se MW2 svidio, jer sam lovu pripremio, htio sam ga kupiti, ali igra mi se nije svidjela, a i vidim da nisam jedini kojemu se nije svidjela, a i da jesam, a ovo je forum gdje smijem iznijeti svoje misljenje, i iznijet cu ga.
A i jos mi jedna stvar nije jasna, doduse, jos jedan pokazatelj kako ne citas moje postove kako treba. Ja nigdje igru nisam ispljuvao, ja pljujem nedostatak dedicated servera i IWnet. Pa procitaj kolike sam hvalospjeve napisao za SP, ja drzim da MW2 ima jedan od najboljih SP-ova sto se FPS-ova tice, drzim i da ima dosta dobar MP, ali ono sto mi se ne svida i jedino sto pljujem je IWnet i manjak dedicated servera.
Tako da nemoj mi izokretat ono sto pisem i nemoj govoriti lazne stvari poput ove da vise pljujem nego igram MW1, ja u MW1 imam oko 900 h igranja, a sigurno nisam ovdje 901 h pljuvao MW2, a da stvar bude bolja, ja nigdje nisam ispljuvao MW2, nego IWnet i nedostatak dedi servera, i da, ponavljam konstantno isto onoliko koliko ce netko drugi ponoviti konstatno da mu je IWnet bolji, e onda ja tu nastupam sa svojim misljenjem.
Ja nigdje nisam prvi zapoceo. Nego me bode u oci kad netko toliko hvali IWnet, a ni ne zna da su dedicated servera daleko bolje rijesenje. E onda ja lijepo napisem post i iznesem svoje misljenje, ma koliko god puta potrebno bilo.
nekako nerealna ocjena... i zasto recenzije ovako sporo iduuuuuu
raja moze mi netko pomoc, pređem jucer 15 misija u CoD 6 i danas uđem i sve mi ispocetka, odem u players>save>autosave i svi saveovi su tu ali kad uđem u igru spec ops 0% a sp ispocetka.. zna li netko u cem je problem?
jedino ti je preostalo ako neide da izbrišeš sve sejvove... ili izbrišeš igru i ponovo ju instliraš
jel zna ko kako igrati online call of duty modern warfare 2..........javite brzo...plizzzz