Drek od igre!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a nije tako loša, odigraj par misija, budeš se zarazio, mislim daleko od pravog C&C-a ali ajde, za koji sat može proći...
a nije tako loša, odigraj par misija, budeš se zarazio, mislim daleko od pravog C&C-a ali ajde, za koji sat može proći...
al nije to onaj pravi C&C, da gradiš građevine , vojsku te šalješ hrpu na drugog...
Ekšli je ovo "otključavanje jedinica napredovanjem" minus, a ne plus. Sustav kakav su napravili je jednostavno očajan za kompetativno igranje (kojem su ciljali).
Ocjena 73%
Ocjena posjetitelja 24%
Šta reći? :D
smeće na kvadrat
6 mjeseci sam igrao multilayer beta i potpuno sam se zarazio : ) bio sam klasicni CnC fan ali nikad do sad nisam igrao RTS online,posle ovoga vise nikad necu igrati klasicne base building RTS na mrezi,iz nekoliko navrata pokusavam da odigram StarCraft 2 beta ali toliko mi je dosadan u odnosu na ovu igru .Kad igrate ovu igru sa noob-ovim jednostavno ocete da sebi pokidate kosu pojedete tastaturu,tuki vam se smanjio od nervoze ali kad ima makar jos 1-2 dobra igraca jednostavno se igra pretvara u maltretiranje protivnika : ) Mnogi su pricali i kritikovali ovu igru kao kopiju Warhammera ali sa pokretnim bazama igra dobija totalno novu dimenziju,jednostavno u 5-5 mecu nemate vremena cigaretu da zapalite... Ako iskinete pirat verziju i odigrate samo singleplayer misije bicete razocarani ali multiplayer ce vam donijeti dosta zabave ako ocete samo da prezalite gradnju bazi i stvarno drugaciji gameplay...
6 mjeseci sam igrao multilayer beta i potpuno sam se zarazio : ) bio sam klasicni CnC fan ali nikad do sad nisam igrao RTS online,posle ovoga vise nikad necu igrati klasicne base building RTS na mrezi,iz nekoliko navrata pokusavam da odigram StarCraft 2 beta ali toliko mi je dosadan u odnosu na ovu igru .Kad igrate ovu igru sa noob-ovim jednostavno ocete da sebi pokidate kosu pojedete tastaturu,tuki vam se smanjio od nervoze ali kad ima makar jos 1-2 dobra igraca jednostavno se igra pretvara u maltretiranje protivnika : ) Mnogi su pricali i kritikovali ovu igru kao kopiju Warhammera ali sa pokretnim bazama igra dobija totalno novu dimenziju,jednostavno u 5-5 mecu nemate vremena cigaretu da zapalite... Ako iskinete pirat verziju i odigrate samo singleplayer misije bicete razocarani ali multiplayer ce vam donijeti dosta zabave ako ocete samo da prezalite gradnju bazi i stvarno drugaciji gameplay...
LOL. Ovo:
smeće na kvadrat
:)
ti mora da si jedan od onih koje je Electronic Arts platio da fale igru po forumima ...hahah
Igra je smeće totalno ova ocijena od 73 posto je čak i previsoka...ja joj nebi dao dao ocjenu uopće več nagradu SHIT OF THE YEAR by electronic arts
Ako iskinete pirat verziju i odigrate samo singleplayer misije bicete razocarani ali multiplayer ce vam donijeti dosta zabave ako ocete samo da prezalite gradnju bazi i stvarno drugaciji gameplay...
Upravo je multiplayer ono što me je stvarno razočaralo, gdje je onaj uobičajni stil, a ne pokretne baze... a ni kampanja nije niš bolja...
Bilo bi bolje da ima bilo koje drugo ime osim C&C-a...