Dead Space

poruka: 76
|
čitano: 7.860
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dead Space".
3 godine
protjeran
Dead Space

ma nema račić pojma, niti je ikad imao.     ne znam samo   tko ga stavlja stalno za recenzenta   svuda.

pogledajte malo na tportalu recenzije račića i recenzije lauša   pa malo usporedite, ako se to uopće može uspoređivati, koliko su jadne i nezanimljive račićeve naspram originalnih i duhovitih lauševih.

NHF, ali ja smatram da g.r. jednostavno nije stvoren za to što radi; a ovom ocjenom je samo još više pokazao da je to istina.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
4 godine
RE: Dead Space

@l)oolvl

Možeš ti bolje od ovoga što si napisao, dobar si, znam to, vidio sam ti postove, nemoj prenagliti. Shvati da Goran Račić ima svoj stil i razumije svoj posao. Svakome od nas se omakne da nešto usere iz nekog razloga, pa tako i on u slučaju Dead Space. U redu je napasti njegov uradak, ali nije u redu napadati osobu.

Isto vrijedi i za slučaj kolege naxeema - vrlo je očito da i on razumije dosta stvari, ali ni on nije pružio priliku skužiti koliko su kontrole Dead Space u skladu s cijelim konceptom igre i odličnim sučeljem (možda mu ipak njegov savršeni hardver negdje odbija poslušnost kod ove igre). Svima nama nekad dođe preko glave raznih gluposti, pa se umorimo i nekad propustimo dobre stvari.

Ostavite osobe na miru, procjenjujte djela.

"I čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svog!" (Tito)

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 9:19 (Faerdhur).
3 godine
neaktivan
Dead Space

Vaš review za igru Dead Space je totalni promašaj. Dead Space je odlicna igra s dobrom pričom. Ko i u nekom horor filmu, svaki trenutak morate biti na oprezu. Meni se dopala i grafika. Mislim da je EA napravio dobar posao. Nadam se da ce Dead Space dobiti nastavak i da će kvaliteta igre rasti.

Vaši minusi za igru su jednostavno GLUPI!!!

Priča, misije, jeftine fore, kontrole

Priča i misije - zašto vam se ne dopada priča??? Ja mislim da je ok. Možda su  vam misije komplicirane??? Nije u redu pisati smeće o igri samo zato jer vama taj žanr ne leži!

Jeftine fore- Koje jeftine fore??? Jedina jeftina fora je vaš review!(mislim vaš review me totalno razočarao) I jako me smeta ova rečenica:  ''Kad vidimo kako Dead Space hvale diljem Interneta i kako ljudi na njega reagiraju, stvarno se pitamo nije li svijet totalno oglupio.'' Mislim da bi tu izjavu trebali izbrisati. Ta izjava nema smisla... možda netko misli da ste VI glupi jer ste loše ocjenili Dead Space. Mislim da bi treblai ponoviti review.

Kontrole- u početku se treba malo priviknuti , kojih 15 min je dovoljno da shvatite kako to funkcionira. Poslije toga sve ide ko podmazano. Podesite tipke po svom ukusu i rasturanje može početi!

Moja ocjena:  95 % / 100 %

Igra ima mana, ali mislim da je odlična radi tajnovite atmosfre i dobro osmišljene priče.

3 godine
protjeran
Dead Space

najjače od svega mi je što se kritizirani recenzent   G.R.   još uvijek nije udostojio javiti na temu (koja ima već 3 stranice uglavnom negativnih komentara).

Ne znam, je li to zbog nedostatka argumenata     ili je možda nešto drugo u pitanju ?       U svakom slučaju, dovoljno govori o vrlo profesionalnom pristupu navedenog recenzenta.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
3 godine
neaktivan
Dead Space

evo da se ubacim u pricu!

neki dan nabavim igru jer sam velik fan sfa( to sto ima elemente event h. me samo jos vise narajcalo)

ugl kad sam vidio kameru rekoh si ne ne. al za 15 min je sve postalo prirodno. s tim da kamera pojacava iskustvo straha jer ne vidis kaj ti s lijeve strane!

finte sa stasis i kinesis su jednostavno genijalne! nacin nadogradnje oruzija mi se svidio( mashinka nabrijana _odlican mi  secundarni fire)

da ne kazem da su oruzija genijalna jer vecina njih ni namjenjena za rat(ona pila je prezakon!)

ugl igra je tolko dobra da si razmisljam da odem doma igrat a moram ucit za isppit u petak! strasno kolko me igra privukla i drzi napetim!

na kraju ZERO G je fantastican! jednostavno predobro! preporucam igru svim ljubiteljima zanra!

mne kao fana rpga me privuklo to modanje svega

zakleti amdowac! zeli propast svim megalomanskim kompanijama!
4 godine
Joco kaže...

ugl kad sam vidio kameru rekoh si ne ne. al za 15 min je sve postalo prirodno. s tim da kamera pojacava iskustvo straha jer ne vidis kaj ti s lijeve strane!

Sve nove igre zbog tog elementa uvode novi efekt: crni ekran. Naime, činjenica da ne vidite ni s lijeve ni s desne strane ni ispred sebe pojačava iskustvo straha!  Da ne govorim kako je osjećaj prirodan, gotovo kao da ste zatvorili oči.
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
3 godine
neaktivan
naxeem kaže...
Joco kaže...

Sve nove igre zbog tog elementa uvode novi efekt: crni ekran. Naime, činjenica da ne vidite ni s lijeve ni s desne strane ni ispred sebe pojačava iskustvo straha!  Da ne govorim kako je osjećaj prirodan, gotovo kao da ste zatvorili oči.
 ne fakat kaj fali kontrolama? mislim aj imam vulgaris opticki od logitecha za 50 kn i cist mi u redu!
zakleti amdowac! zeli propast svim megalomanskim kompanijama!
2 godine
Dead Space

Da malo živnem temu, prešao igru na Medium i Impossible, i igra je 6/5 a u postotcima 101%

da vidimo dojmove danas, a ne prije puno mjeseci :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
4 godine
Dead Space

Jel bi mozda mogao biti kakav nastavak? Stvarno igra je odlicna, specificna, igrao sam i bolje ali ova se nekako bas urezala u sjecanje!

3 godine
protjeran
Luka kaže...

Jel bi mozda mogao biti kakav nastavak? Stvarno igra je odlicna, specificna, igrao sam i bolje ali ova se nekako bas urezala u sjecanje!

imas ali samo za wii mozda za 2010 mislim tam oko 9 mjeseca

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
3 godine

nije samo za wii, pogledaj:

http://www.gamespot.com/news/6230743.html?tag=latestheadlines;title;1

koliko vidim mozda nebude za PC...

4 godine
Abra008 kaže...

nije samo za wii, pogledaj:

http://www.gamespot.com/news/6230743.html?tag=latestheadlines;title;1

koliko vidim mozda nebude za PC...

Steta, jedino me za PC zanima...

A i ne cudi me zasto samo za konzole: "No mention is made of a sequel to the PC version of Dead Space, which has sold a disappointing 36,000 units domestically to date"...

Pa necu valjda jos i  PS3 kupiti zbog ove i slicnih igara... Vidjet cemo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 23:45 (Luka).
2 godine
naxeem kaže...

Vrlo dobra recenzija. Ni meni nije jasno gdje su svi poludjeli za nečim što sam nakon 20 minuta obrisao i definitivno proglasio govnom godine i to najviše zbog kontrola i sustava kamere koji su vjerojatno iduća najbolnija stvar nakon žive amputacije glave.

Da kontrola i kamera nisu onakve kakve su dead space nebi bio dobar survivor. Igra je vise nego dobra, presao sam je vise puta i u skorije vrjeme nisam igrao bolju igru.

3 godine
tile kaže...
naxeem kaže...

Vrlo dobra recenzija. Ni meni nije jasno gdje su svi poludjeli za nečim što sam nakon 20 minuta obrisao i definitivno proglasio govnom godine i to najviše zbog kontrola i sustava kamere koji su vjerojatno iduća najbolnija stvar nakon žive amputacije glave.

Da kontrola i kamera nisu onakve kakve su dead space nebi bio dobar survivor. Igra je vise nego dobra, presao sam je vise puta i u skorije vrjeme nisam igrao bolju igru.

Slažem se, upravo je i poanta u tome da lijevo od sebe praktički ne vidiš (1. prednost), te na taj način iz prve ruke vidiš sa čime ti se sve lik bori (2. prednost) što je još dodatno naglašeno onim bolnim i frustriranim krikovima koje stvara kada fizički mlati ili gazi po gamadi, zakon. Što se kontrola tiče, meni je trebalo ravno 10 minuta da se na njih naviknem, za razliku od FPS-ova gdje ti treba jedna, sad isplati li se popljuvati igru zbog sustava kontrola na kojeg se relativno lako priviknuti i koje se (pazi sad) potpuno daju customizirati i dodatno (pazi sad x2) koje su ionako (kada se malo bolje pogleda) poprilično logično raspoređene, ne znam... Znam samo da jedva čekam dvojku.

:)

Evo, dodatno: sad sam taman naišao na jednu vijest, izgleda da rade na tome da poboljšaju sustav borbe i kontrola (!), štoviše traže preko LinkedIn-a programera baš za to..

Izgleda da će se i taj (nekima loš) sustav kontrola izmijeniti, pa kako vam drago.

Ma daj pogledaj ježa ponovno, pa 'ko ga ne bi htio..
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 1:32 (M_dipl.).
2 godine
Dead Space

Imam PS3 pa pod obavezno budem igrao nastavak :), baš me zanima jeli se priča nastavlja (ono s onom kurvom na brodu)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
4 godine
neaktivan
naxeem kaže...

Probao dvojku ? {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice