Diablo III

poruka: 8
|
čitano: 4.353
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Diablo III".
4 godine
Diablo III

OMFG, pa kakvo je to sarenilo??? J*** ih World of Warcrafta dizajn.

3 godine
Diablo III

Mah Plač

Ja bi Diablo 3 u stilu starog Diabla 2 Plač

I warcraft 4 hehe

4 godine
Diablo III

Mini je grafika sasvim ok. A i novi ui nije loš.

http://img178.imageshack.us/img178/3308/diablo3jg3.jpg

Ja mislim da če to biti jedan od top hack&slash RPG-a koji nekim čudom kao nestaju, zadnji je bio Sacred 2.

Sometime the best defense is to attack!
3 godine
neaktivan
Diablo III

Ma što jest jest čovjek se baš ugodno osjeća gledajući slike iz igre. Još samo da je zarazan kao i ova dva prije..brrr...

A ča da ti rečen...
4 godine
Diablo III

Meni super izgleda. Jedva čekam da izađe. Mislim da bu bil najbolja igra u 2010..

FOR THE HORDE
3 godine
Diablo III

...ovo me baš nije oduševilo:

"No zanimljivo je da je promijenjen sustav zdravlja i magije - umjesto napitaka koje smo prije koristili,

sada ćemo viđati lebdeće kugle koje će ostajati nakon sjeckanja neprijatelja.

Nema više liječenja kad vama paše, nego kad igra kaže da može..."

ali pošto nakon Diabla II nisam ozbiljno igrao niti jednu igru, jedva čekam da izađe...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
3 godine
neaktivan
Diablo III

Ma ne treba brinuti. Ja mislim da nas neće razočarat jednostavno jer je toliko zagriženih fanova da si to ne mogu dozvolit.

A ča da ti rečen...
3 godine
RE: Diablo III

"No zanimljivo je da je promijenjen sustav zdravlja i magije - umjesto napitaka koje smo prije koristili,

sada ćemo viđati lebdeće kugle koje će ostajati nakon sjeckanja neprijatelja.

Nema više liječenja kad vama paše, nego kad igra kaže da može..."

Ovo me jako podsjeća na Painkillera. Nakon što ste ubili nekog monstera, iza njega ostaje duša koja Vam daje +1 health i na ovaj način nije ograniča gornja granica koliko možete imati healtha.

No od Diabla 2 je prošlo dosta vremena, izredali su se mnogi H'n'S RPG-ovi, tako da će se Blizzard morati dobro potruditi oko trojke. Iz ss-ova koje sam vidio, ugođaj mi odgovara, i imam neki osjećaj da će DIII biti vrlo atmosferična igra. Jedav čekam da izađe. Osmijeh

I don't belong
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice