Ajde cjepidlake, nađite što nevalja na ovoj curki. Pravi bonbončić.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma daj, tko bi curu s ovako asimetričnim trbušnim...
Presiroka faca, previse odjece, bijele carape, lik u pozadini, sama cinjenica da reklamira duke nukem forever... Jel treba jos ?
ma što ne bi valjalo, neiskvareno djevojče odraslo na travi umjesto na asfaltu - to se odmah vidi!
imam slučajno i jednu bolju, nadam se da neće opet drvlje i kamenje...
http://wallpapersget.com/wp-content/uploads/2012/06/rosie-jones-duke-nukem-uk-premiership-baby-supermodel.jpg
Ružan osmjeh 
Ružan osmjeh 
Vjerovao ili ne, taman htio reci, samo ne ruzan nego fejk :) Vidi se da je smjesak na silu :)
nevalja to što nije gola
Ružan osmjeh 
Kaže se nelijep a ne ružan - trebamo svi zajedno paziti da se cure ne vrijeđa, ne pod-ocjenjuje te slično
naime lako je u ova vremena zakoračiti stranputicom.. 
Kad smo već kod toga, osmjeh je malo nategnut i sve, ali to je zato što je djevojče iz neiskvarene sredine - čisto u duši i svuda - pa se ne osjeća skroz ugodno pred objektivom, obučeno tako kako je obučeno. Po tome kako je savila lijevu nogu i prebacila težište te kako drži glavu i vrat vidi se da je tome tako.
Osmijeh?
Curka pokazala zube.
Hebote kad sam vidio naslov "Duke Nukem djevojka" pod Aktivne teme prvo sam sa užasom pomislio :
"Ajme prave neki novi nastavak Duke Nukema di je glavni lik cura !", e to bi stvarno bilo unnatural... Kome bi onda stavljao lovu u gaćice, muškim striptizerima ?
Ajde cjepidlake, nađite što nevalja na ovoj curki.
Tupa faca.
Ne sviđa mi se lice i trbuh nije asimetričan nego je takav dojam zbog poze i odjeće.
Vidi se da je smjesak na silu :)
Ne bi se ni ti od dragosti smijao.
Ne sviđa mi se lice i trbuh nije antisimetričan nego je takav dojam zbog poze i odjeće.

Tema Humor nije ni do koljena GM Babes temama. Svaka cast momci, suze su mi u ocima.
A i cura nije neka. Ali sta ja znam, ja ne bih nasao ni 10x puta goru od nje.
Ne sviđa mi se lice i trbuh nije antisimetričan nego je takav dojam zbog poze i odjeće.

Kvragu, pisao sam ovo u 1 sat ujutro, ljudski je griješiti.
Cura je dobra, ali su ju očito uhvatili u lošem trenutku. Neču više ocjenjivati sa brojkama i sl. jer vidim da je povuklo lavinu svađa, prepiranja te pametovanja. Ono moje je bilo samo budalaština, koju sam pisao iz gluposti.
Pozdrav, vidim da ima boljih "kritičara" od mene. 
Odo uživati.
Cura je dobra, ali su ju očito uhvatili u lošem trenutku. Neču više ocjenjivati sa brojkama i sl. jer vidim da je povuklo lavinu svađa, prepiranja te pametovanja. Ono moje je bilo samo budalaština, koju sam pisao iz gluposti.
Odo uživati.
od pretjeranog "uživanja" bi mogao osljepiti i dobiti teniski lakat...
Pazljivo!!!

Odo uživati.
od pretjeranog "uživanja" bi mogao osljepiti i dobiti teniski lakat...
Pazljivo!!!

Kirvaj je, i mislio sam na drugo uživanje