Duke Nukem Forever

poruka: 16
|
čitano: 1.707
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Duke Nukem Forever".
11 mjeseci
Duke Nukem Forever

Ne bih se baš složio da je problem ove igre čisto pogreške developera. Više je problem zastarjelost (level design, grafika, zvuk, inovativnost, itd.). Igra je trebala izaći tamo negdje 2001.-2001. godine i mislim da bi bila iznad prosjeka. Danas, u 2011. godini kada je tržište prepuno naslova i kada postoji hrpetina igara koje su pokazale svašta toga, teško je biti inovativan i privući mladu publiku i napraviti zapažen naslov, jer sve što Duke nudi je viđeno još davno. Humor je prilično loš, neukus, a ostalo je na prosječnoj ili čak ispod toga po mom mišljenju. Dao bih joj 60/100.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
4 godine
Duke Nukem Forever

Jel vama djuka lici na Brocka Lesnara? :)

3 godine
Duke Nukem Forever

Sad sam se tek zainteresirao da ga zaigram jer ne vjerujem da je tako loš. + imam integriranu grafičku pa mi slabija grafika odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 15:58 (Mad-Max-X).
11 mjeseci
Re: Duke Nukem Forever
Mad-Max-X kaže...

Sad sam se tek zainteresirao da ga zaigram jer ne vjerujem da je tako loš. + imam integriranu grafičku pa mi slabija grafika odgovara.

Slabija grafika = Ne nužno niski zahtjevi. DNF je prilično loše optimizirana igra.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
4 godine
Duke Nukem Forever

Najlošija igra koju sam instalirao na svoj PC u zadnjih 10ak godina, pokrenuo sam demo koji sam prethodno downloadao preko Steama, odigrao 15min i obrisao s diska. Totalno MEGA smeće od igre!

Btw pronašao sam stari Hacker u kojem su prve slike DNF-a, djelovalo je obećavajuće za ono doba :D

2 godine
Duke Nukem Forever

Jel to znaći da su "ubili" franšizu ?

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 21:51 (woodgamesfx).
4 godine
3 godine

Evo danas sam instalirao i dobio sam kljuc na poklon i krenuo igrati.Iskreno, prvih par misija ok ono nije loshe, ali nekako mi to sve postaje ''dijecije'' nekakvo smanjivanje, ko da je Alisa u zemlji cuda.Malo glupo, iskreno, grafika je mogla biti bolja s obzirom na koliki vremenski period nije bilo nastavka Dzuke.Ostalo prolazno ali nista spektakularno.

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
18 mjeseci
Duke Nukem Forever

eva tema več postoji

Danijel Crkvenac
3 godine
Gamer15 kaže...

eva tema več postoji

Prije nego nesto napises, treba procitat vrh posta gdje pise da je tema poveznica sa recezijom sa Bug gamestara  {#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
13 mjeseci
Duke Nukem Forever

hvala ti CoD ? o boze me sacuvaj.

4 godine
Duke Nukem Forever

DN 3D je bio prosječna igra baš kao i DNF ali to nije bit DN franšize. Franšiza je sama po sebi pompozna karikatura.. Rambo franšiza računalnog svijeta. Svejedno dajem ovoj igri 9/10. Two thumbs up!

11 mjeseci
Duke Nukem Forever

igra je epic među najboljim fps koje sam igro cak mi se vise svida nego bf3

maxy
3 mjeseca
protjeran
Duke Nukem Forever

Hm, s obzirom na vrijeme koje su imali za izradu,igra je ispala razočaravajuće loša. 

Humor se u suštini temelji na interakciji s okolinom(sam početak,npr.),kada je čak donekle i smiješno,ali misije ,priča,napucavanje,AI su grozni. 

Shvaćam da su pokušali napraviti old school fps,ali je sve to nekako nedorečeno. Igra je previše linearna,prenatrpana nepotrebnim stvarima poput onih voznih dionica,koje nisu 

toliko loše,ali ih je previše. Da ne spominjem iritantne platformerske dijelove,te očajne likove. Humor,kako rekoh,ima svojih svijetlih strana,ali je u većini slučajeva isprazan. 

Grafika je dobra s obzirom na engine koji su  koristili,ali smatram da su trebali ostati pri ID tech 4 enginu.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 23:11 (Roćka).
3 mjeseca
Duke Nukem Forever

Da li se to meni cini ili u zadnje vrijeme ima dosta igara za koje bi bilo bolje da su njihovo mjesto zauzela HD reizdanja originalnih naslova.

3 mjeseca
protjeran
Tyberius_Prime kaže...

Da li se to meni cini ili u zadnje vrijeme ima dosta igara za koje bi bilo bolje da su njihovo mjesto zauzela HD reizdanja originalnih naslova.

Ako misliš na Duke Nukem,čuo sam da je u izradi HD verzija DN3d-a. Nego,što se Forevera tiče,igru su uništila odgađanja i pretjerane promjene devolpera,zbog čega je igra ispala

kako je ispala. 

Roćka
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice