F1 2010

poruka: 5
|
čitano: 1.106
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "F1 2010".
5 godina
neaktivan
Recenzija

Odma sam kliknuo nakon što sam pročitao recenziju. HAHA!

Nemojte me krivo shvatit, nisam pogledao niti jedan jedini post na forumu ali stvari stoje

daleko od onoga što je rećeno u recenziji. Po tome bi ispalo da je ova igra dobra i prava simulacija s dosta

bugova. Ali to nije istina i recenzent ne bi smio nikad više objaviti neki članak bez da pogleda i druge izvore.

Tada bi znao da su stvari kao promašene staze, potpuno kriva fizika i točke kočenje koje su promašene desecima

metara nešto što se u simulaciji ne bi moglo/smjelo dogoditi. Rfactor uz CTDP 2006 mod je SIMULACIJA i to predobra

i nevjerojatno detaljna, a da netko zbog par blještavih efekata ovom nusproduktu nadijene ime simulacija je nedopustivo.

A o tome da recimo safety car ne postoji i slično nećemo.....

Ima na desetke stvari koje su totalno promašene našto je zajednica na internetu doslovno potpuno i u ovom slučaju opravdano

popljuvala igru. Ništa osobno protiv autora , ali ako već recenzira nešto o ćemu ništa ne zna neka pogleda malo koji izvor.

5 godina
RE: Recenzija

Iz ovog teksta lako se zaključuje da je recenziju pisao netko tko uopće ne prati Formulu 1.

Da ne pišem duge postove samo ću izdvojit jedan detalj iz mora FAIL-ova i bugova.

Zvuk u igri ste ocijenili kao plus što je totalno subjektivno!!!!!

Svaki igrač koji i malo prati F1 zna da Formula 1 ima sekvencijalni mjenjač koji u nekoliko milisekunda prešalta brzinu. Dali je to slučaj u igri? Naravno da nije! Tu se brzine šaltaju kao da je to obični ručni mjenjač! To je jedna od stvari koja jako upada u oči odnosno uši pošto se brzine mjenjaju u prosjeku nekoliko desetaka puta u jednoj minuti.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
RE: Recenzija

meni najviše fali safety car

tomu sam se nadao i očekivao u igri

2 godine
protjeran
F1 2010

Igra je dobra, ali daleko od onoga što sam očekivao ajde za prvi puta opraštam neke propuste, ali i dalje mi je igra prelagana recimo u time trialu napravim vrijeme u Brazilu 1 min i 5 sec. sa svim pomagalima na off.. Ajde ipak sam puno igrao rfactor pa je to zato. I dalje mogu sve oprostiti, ALI ima jedan detalj koji po meni mnogi prešućuju, a to je čudno ponašanje volana tu ne mislim na samu nemogućnost pomicanja volana za 360 stupnjeva nego je nekako trzav i nemiran kada se igra sa wheel padom..

2 godine
neaktivan
Re: F1 2010

pozdrav od mene

iman jedan problem na f1 2010 pa me baš zanima jer se razumije neko u to i ako ima neko takav da mi pomogne riješiti taj problem

{#}

dali vama koji igrate f1 2010 na kompu ima odustajanja drugih vozača tijekom utrke ili ikakvih sudara koji rezultiraju njihovim odustajanjima,dali koji put izlete sa staze ili se izvrte na njoj

te krepaje li im motor ikad ili moraju odustat zbog tehničkih problema na bolidu

jer u onim starijim formulama od 1999 do 2006 je svaku utrku odustajalo njih petero a na ovoj formuli mi ne odustaje nitko

tj svi završe utrku

pa vas molin ako se itko razumije u to kako se to može promijenit nekom opcijom ili nadogradnjom nečeg na igru da mi pomogne riješit taj problem

unaprid fala {#}

al inače igra je super i sve je ok s njom

nadam se da će f1 2011 bit i bolja

:)))))))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice