nadam se da ce bit neka fatalna zena ukljucena u sve ovo tipa mone sax.. jel sto je odlicna igra bez neke zene... 
Hitman: Absolution - razgovor sa umjetničkim direk
- poruka: 8
- |
- čitano: 521
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam dobar predosjećaj, za Absolution, jedino mi se ne sviđa ona intuicija za predviđanje položaja i kretanja neprijatelja, pa zar ne bismo mi to sami trebali raditi, kao u prošlim Hitman nastavcima? :) To je jedan od elemenata koji je za mene pridonosio igrivosti.
da, ni meni se ta intuicija bas ne uklapa, bar ovako na prvi pogled...
vaznije su misije, prica, na koliko nacina mozes rijesit istu stvar itd..
da, ni meni se ta intuicija bas ne uklapa, bar ovako na prvi pogled...
vaznije su misije, prica, na koliko nacina mozes rijesit istu stvar itd..
Ja je ne planiram ni koristiti, čini mi se kao da previše pojednostavi stvari, nema potrebe za skrivanjem i osmatranjem neprijatelja, kad znaš gdje će i kad će.
Podsjeća na Batmanov detektiv mod iz Arkham Asylum/City-a, ali postoji i ona opcija da se isključi sav HUD, čak se i broj metaka u šaržeru mora pamtiti.
Ne sviđaju mi se ogromne količine klonova na kolodvoru pred kraj videa.
Hitman mi je uvijek bio draži od recimo splinter cella jer 47 nije čovjek od gume kao Sam FIscher..
Nadam se samo da će biti više načina da se riješi nivo, a ne samo jedan put izravno i drugi uz akrobatiku..
nadam se da ce bit neka fatalna zena ukljucena u sve ovo tipa mone sax.. jel sto je odlicna igra bez neke zene... 
Diana...
Po meni je glupo ubacivati ženu poput Mone u Hitman igru, pa to je Hitman, čovjek kojega možeš svrstati u ljude praktički samo po izgledu, s emocionalnim izljevima svedenim na minimum minimuma, a ti bi da mu se diže na neku ženu?
Damn.