Hitman: Absolution - razgovor sa umjetničkim direk

poruka: 8
|
čitano: 521
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Hitman: Absolution - razgovor sa umjetničkim direk".
9 mjeseci

nadam se da ce bit neka fatalna zena ukljucena u sve ovo tipa mone sax.. jel sto je odlicna igra bez neke zene... {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 7:58 (=xfact=).
3 godine

Imam dobar predosjećaj, za Absolution, jedino mi se ne sviđa ona intuicija za predviđanje položaja i kretanja neprijatelja, pa zar ne bismo mi to sami trebali raditi, kao u prošlim Hitman nastavcima? :) To je jedan od elemenata koji je za mene pridonosio igrivosti.

~
4 godine

da, ni meni se ta intuicija bas ne uklapa, bar ovako na prvi pogled...

vaznije su misije, prica, na koliko nacina mozes rijesit istu stvar itd..

3 godine
Re: Hitman: Absolution - razgovor sa umjetničkim d
Svinja kaže...

da, ni meni se ta intuicija bas ne uklapa, bar ovako na prvi pogled...

vaznije su misije, prica, na koliko nacina mozes rijesit istu stvar itd..

Ja je ne planiram ni koristiti, čini mi se kao da previše pojednostavi stvari, nema potrebe za skrivanjem i osmatranjem neprijatelja, kad znaš gdje će i kad će.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
4 godine

Podsjeća na Batmanov detektiv mod iz  Arkham Asylum/City-a, ali postoji i ona opcija da se isključi sav HUD, čak se i broj metaka u šaržeru mora pamtiti.

Ne sviđaju mi se ogromne količine klonova na kolodvoru pred kraj videa.

2 godine

Hitman mi je uvijek bio draži od recimo splinter cella jer 47 nije čovjek od gume kao Sam FIscher..

Nadam se samo da će biti više načina da se riješi nivo, a ne samo jedan put izravno i drugi uz akrobatiku..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 14:58 (NightShadow).
4 godine
=xfact= kaže...

nadam se da ce bit neka fatalna zena ukljucena u sve ovo tipa mone sax.. jel sto je odlicna igra bez neke zene... {#}

Diana...

Why do they call him the Bullet-Dodger?... 'Cause he dodges bulletsWhy do they call him the Bullet-Dodger? Bullet Tooth Tony: 'Cause he dodges bullets, Avi.
3 godine
=xfact= kaže...

Po meni je glupo ubacivati ženu poput Mone u Hitman igru, pa to je Hitman, čovjek kojega možeš svrstati u ljude praktički samo po izgledu, s emocionalnim izljevima svedenim na minimum minimuma, a ti bi da mu se diže na neku ženu?

Damn.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice