Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

poruka: 78
|
čitano: 7.666
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover".
4 godine

Možda u ekspanzijama možemo očekivati nastavak romantične misije u kojoj nevjesta bježi s ljubavnikom u Mustangu, a ogorčeni mladoženja se baca u potjeru?

3 godine

Vec vidim na pocetku znak od ubisofta sto znaci manje igranja a vise muke sa DRM.

4 godine

Prodano!

4 godine

13 aviona? Puj, puj, pljuc, pljuc. Grafika je bolesna, ali zasad mi još ništa nije nadmašilo stari Sturmovik sa svim ekspanzijama, barem u WW2 razdoblju.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
4 godine

i ne sanja ti koliko nemaš pojma :D

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
3 godine

U ranijem Sturmoviku sam se lako mogao uživjeti u igru, kao da sam u avionu, osvrćem se oko sebe (kamera bez ograničenja), gledam komande, pa i pojedina mjesta sa otpalom farbom. A onda, pogled kroz prozor: hej pa ja letim!

4 godine
moderator

BTW, prema ovome što sam vidio u beti, tko nije kupio i7 i gtx 560 ili radeona hd 6950, sad mu je vrijeme...

This space for rent!
4 godine
moderator
Re: Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
AlienWare1 kaže...

13 aviona? Puj, puj, pljuc, pljuc. Grafika je bolesna, ali zasad mi još ništa nije nadmašilo stari Sturmovik sa svim ekspanzijama, barem u WW2 razdoblju.

Kokpiti su u novoj verziji nevjerojatni - bolji od bilo kojeg kokpita koji sam vidio u bilo kojoj simulaciji. Teren je isto daleko detaljniji, posebno šuma koja više nije napravljena od onih slojeva sprajtova kao u izvornom šturmoviku. Engine management je daleko složeniji sada na normalnoj razini realnosti nego prije. Posebno je zeznuto paziti na Spitfireu Mk1 da ti motor ne prošvika...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 12:36 (Drago).
3 godine
neaktivan

meh, to je tak kad se voza kanta sa fergazerom. sjest u Švabu sa ajnšpricom, milina. moš' derat - G do mile volje (ili nesvjestice barem), potrošnja uredna... pogotovo sad kad je juha probila "psihološku" granicu od 10 kuna... :D

4 godine
Drago kaže...

BTW, prema ovome što sam vidio u beti, tko nije kupio i7 i gtx 560 ili radeona hd 6950, sad mu je vrijeme...

Hvala na utjehi :(

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
3 godine
protjeran

znaci sutra igra je vani ?

jedva cekam

http://protocol4.animehr.com/
3 godine
protjeran

igra vani,a nitko ne komentira :(

prica se da je skoro sve odlicno samo da je optimizacija losa :(

jako tesko da ce meni radit,al nadam se da oce 

http://protocol4.animehr.com/
4 godine

Što da čovjek komentira o igri koja je vrijedna kupnje flightsticka od 1k kn {#}{#}{#}

4 godine
moderator

CoD ima malo previše problema s bugovima i to u dvije kategorije - one vezane uz Steam i instalaciju i pokretanje na Steamu te one vezane uz samu igru. 

Također, minimalna konfiguracija koju navodi izdavač uopće nije sposobna pokrenuti ovu igru tako da je minimalna konfiguracija zapravo ono što Ubisoft zove preporučena konfiguracija, a preporučena konfiguracija bi bila - najjače što ima. 

Oleg Maddox mi je u mailu rekao da su izrijekom rekli marketingašima da ne stavljaju takve specifikacije jer jednostavno nisu točne, ali ovi valjda misle da će im se to isplatiti. 

Isto tako, za tako zahtjevnu igru, osjećaj letenja, zvukovi i grafika su jako, jako, jako slični prethodnom Sturmoviku, izuzev vode (mora) koje je stvarno "k'o pravo", ali ne opravdava 10x jače hardverske zahtjeve u odnosu na Sturmovik (recimo sa zakrpom 4.10m i svim dodacima koji se vrte na Hyperlobbyju). 

Ukratko, tko nema i5 Sandy Bridge i nešto u rangu 6850 ili jače, ne bi se trebao zavaravati da će ovo moći igrati.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 11:57 (Drago).
3 godine

Skinuo igru , instalirao i iznenadio sam se. Nikad nisam vidio težu igru od ove!  Jbt. malo previš dodam gas ,pukne dovod ulja , motor se zapali. Odem na malo veću visinu motori se uguše jer nema kisika. Napravim preoštri  okret za 90 stupnjeva i upadnem u Stall. Mislim da ce mi trebati manual od 800 stranica da mogu normalno igrati igru.{#}

2 godine

Navodno igra ubija performanse SLI konfiguracija...

Thx God i have SLI + ATi!{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
4 godine

...rade na patchu koji ce optimizirati gradjevine i sumu.. trebao bi biti uskoro veliki skok u performansama..

sama igra ima ogromni potencijal ali sa casual gamera u kakvom je trenutnom stanju nemogu nikako preporuciti...

za jedno godinu dvije da :).. ali ionako plan je da ova igra traje sljedecih 7 godina.. :)

takodjer obavezno ko ima ATI kartice - kartica ne odlazi automatski u maximalni rezim rada.. brzina memorije i gpua je na pola..  kako je natjerati da radi na max..

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3254753.html#Post3254753

kada sam to napravio igra je radila nesuporedivo bolje!

takodjer stvari za iskljuciti - grass, shadows, forest.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 10:21 (Genie).
4 godine
moderator
zeroname kaže...

Skinuo igru , instalirao i iznenadio sam se. Nikad nisam vidio težu igru od ove!  Jbt. malo previš dodam gas ,pukne dovod ulja , motor se zapali. Odem na malo veću visinu motori se uguše jer nema kisika. Napravim preoštri  okret za 90 stupnjeva i upadnem u Stall. Mislim da ce mi trebati manual od 800 stranica da mogu normalno igrati igru.{#}

Koju konfu imaš, koje su ti postavke i koliki framerate? Ja sam podosta nesretan sa performansama, a ono početno "štucanje" i učitavanje tekstura na početku svake misije mi posebno ide na živce. 

EDIT: sam sam ti vidio konfiguraciju u profilu - dakle, samo FR i postavke, ako ti se da...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 10:18 (Drago).
3 godine

Ja probao i na max sam imao 4 fps-a, a na low 11 fps-a. Rezolucija je 1920x1080{#}.
Malo neopravdano igra traži jaku konfiguraciju, a ne izgleda nešto mnogo bolja u odnosu na Wings Of Prey.

@zeroname igra je simulacija kao i svaki igrin prethodnik. Radi toga je tako teško, ali kad ovladaš malo vožnjom bit će ti zabavno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 10:13 (Jack Sparrow).
4 godine
moderator

Engine management je sada neusporedivo realniji (čitaj teži, grozniji, sadistički orijentiran...) nego je bio prije, i to normalne postavke nasuprot realističnim postavkama. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 10:19 (Drago).
4 godine
Jack Sparrow kaže...

Ja probao i na max sam imao 4 fps-a, a na low 11 fps-a. Rezolucija je 1920x1080{#}.
Malo neopravdano igra traži jaku konfiguraciju, a ne izgleda nešto mnogo bolja u odnosu na Wings Of Prey.

@zeroname igra je simulacija kao i svaki igrin prethodnik. Radi toga je tako teško, ali kad ovladaš malo vožnjom bit će ti zabavno.

igra je neoptimizirana istina :)

ja na toj rezi vrtim na vrlo dobrih 30-40 fps.. kada sam krenuo imao sam jako mali FPS :)

sto sam sve apravio

a) defragmentirao disk na kojem mi je CoD 

b) prebacio virtualnu memoriju sa systemskog diska na drugi disk (takodjer na disk gdje se ne nalazi  CoD)

c) popravio ATI problem - imas moj post vishe link

d) grass, shadows, head shake - iskljuceno, models, effect, decals - MAX, ostalo na MED

konfa - intel core2duo 3,2 ghz, 4gb ram, ati 5870, pogasena tona stvari u task manageru koja mi inace stoji i ne treba u memoriji...

4 godine
moderator
Genie kaže...

konfa - intel core2duo 3,2 ghz, 4gb ram, ati 5870, pogasena tona stvari u task manageru koja mi inace stoji i ne treba u memoriji...

Aaaaaarghhhhhhh! Kad čujem to i "treba pogasiti sve programe u trayu" hvatam se za pištolj! Ovo je ponovo spika Falcon 4.0 i one "otpimizacije" sustava za pokretanje Nj. V. Simulacije...

Da nisam toliki fanatik Sturmovika poslao bih sve u Honduras...

EDIT

BTW, io bit ima utility Game Booster koji služi automatskom gašenju programa i procesa za potrebe igranja i kasnijem njihovom vraćanju:

http://www.iobit.com/gamebooster.html

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 12:14 (Drago).
4 godine

ha cuj.. zadnji puta kada sam radio tolike akrobacije da mi se igra vrti koliko toliko bio je Gothic 3 :)

ali sto je je.. radi bolje sada :D

4 godine
neaktivan

Uff... HD5500 ovdje, sve u igri na low, zadnji catalyst, jos nisam uspio doci na vise od 20fps.

Slijedi .ini prckanje, pa cu se pohvaliti ako mi sto uspije. A uspjet ce mi. :D

4 godine
moderator

Ja sam mislio da možda nešto nije u redu s pet računala na kojima sam probao, ali vidim na forumima da je ekipa van sebe od bijesa. Ovo nije ni beta. Ubisoft suvereno uništava svaki potencijalni hit kojega se dotakne.

This space for rent!
4 godine
m311438 kaže...

Uff... HD5500 ovdje, sve u igri na low, zadnji catalyst, jos nisam uspio doci na vise od 20fps.

jesi napravio ATI "fix" koji sam gore linko ? to ti ide pod obavezno ako imas ATI karticu

4 godine
Drago kaže...

Ja sam mislio da možda nešto nije u redu s pet računala na kojima sam probao, ali vidim na forumima da je ekipa van sebe od bijesa. Ovo nije ni beta. Ubisoft suvereno uništava svaki potencijalni hit kojega se dotakne.

trebao bi sada quicky fix jedan koji rjesava probleme sa kucama a onda ide i fix za sumu...  ma ja ne sumnjam da ce to biti sve pofixano kroz jedno par mjeseci .. samo da online krene i meni dosta :)

offline me nikad nije niti zanimalo.. veselim se novim bellum type warovima :D

4 godine
moderator

Meni je multi isto najjača stvar u Šturmoviku, kampanje su im uvijek bile sterilne do bola. Čak bih rekao da je ova (a i cijelo ovo sučelje je sranje i pre-beta) gora nego ikoja prije. 

Ne radi mi trackir u ovome, btw - inače mi u svim verzijama i modovima starog il-2 radi bez gr(j)eške - je li još netko probao?

This space for rent!
4 godine
neaktivan
Genie kaže...
m311438 kaže...

jesi napravio ATI "fix" koji sam gore linko ? to ti ide pod obavezno ako imas ATI karticu

Ups, typo u mojoj prethodnoj poruci... 5570, ne 5500.

Fix mi nije pomogao, jer sam, izgleda, od onih sretnika kojima clock ne pada dok se Il-2 pokrene.

A, sto se tice najavljenog "prckanja": minimalna rezolucija, u igri na sve na low/very low, u .ini datoteci neke stvari na 1, neke na nuli a neke i na -1 :D (trava, npr.).

A i dalje je neigrivo. Imao sam u jednoj sekundi 29 frameova po istoj, u trenutku kad sam povukako joystick i usmjerio nos u vedro nebo, a i to je ubrzo palo natrag na 22-23.

Kao sto je vec receno, Ubisoftova preporucena konfiguracija je zapravo minimum za igranje ovog na low detaljima. Katastrofa.

17 mjeseci

S obzirom na (ne)optimiziranost igre, jel mi se isplati uzimat ju za svoj komp? Konfa je u profilu...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice