A bokte, što si se zalijepio toliko za teren; vidiš da dere AA po tebi i ideš na njih nisko. Što nisi brejkao i nazad s višeg?
EDIT: Zanemari, mislio sam da to ti igraš :P
Koji je ovo headtrack? Ima i dubinsku kontrolu! Ludo!
Trackir ili freetrack - oba imaju 6dof.
LOLzor:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=25222
"The new engine, still in alpha stage, is both faster and better looking. I won’t get into the technical details, but in a word it’s faster and more streamlined."
"As I’ve mentioned earlier, we’re completely redoing our sound engine from scratch."
Dakle, imali su gotovu igru, samo što je sada popravljaju i to pišući posve novi grafički engine i engine za zvuk...
Zakon ekipa, bit će to igrivo negdjo kad uđemo u EU...
Zanima me par stvarčica, pošto igra i nije baš preskupa a fan sam zračnih simulacija i svega što ide uz to, imam par pitanja za one koje igraju:
a) Kakvo je stanje sa bugovima? Jeli izlaze zakrpe i nadogradnje=
b)Drago i ostali - Jeli imate (i koji) joystick/nešto drugo za preciznu kontrolu? Neka preporuka? Gledam vaš članak u BUG-u, buduči da nemam puno love nekako mi se najviše dopada Logitech Wingman Attack 3 (Imam dosta toga od iste firme pa sam nekako najviše njima addicted).
c) Jel bi radilo (grafika mi nije bitna, low-medium više manje) na mome PC-u? Gledam System Requirementes, al kopajući po stranim forumima to nema veze s vezom.
I još jedno: Kakva je kompatibilnost igre sa ovih hardverajom i dodatcima?
Zanima me par stvarčica, pošto igra i nije baš preskupa a fan sam zračnih simulacija i svega što ide uz to, imam par pitanja za one koje igraju:
b)Drago i ostali - Jeli imate (i koji) joystick/nešto drugo za preciznu kontrolu? Neka preporuka? Gledam vaš članak u BUG-u, buduči da nemam puno love nekako mi se najviše dopada Logitech Wingman Attack 3 (Imam dosta toga od iste firme pa sam nekako najviše njima addicted).
c) Jel bi radilo (grafika mi nije bitna, low-medium više manje) na mome PC-u? Gledam System Requirementes, al kopajući po stranim forumima to nema veze s vezom.
b) Ako ćeš igrati IL-2 ili bilo koju ozbiljniju simulaciju, Attack 3 je gotovo potpuno beskoristan, jako je teško igrati s njim. Ja sam ga kupio pa sada skuplja prašinu.
Kompatibilnost je dosta dobra, iako sa Attack 3 nije u potpunosti kompatibilan, pa moraš komande naređivati u Logitechovom softveru koji to ne odrađuje najbolje.
b) Ako ćeš igrati IL-2 ili bilo koju ozbiljniju simulaciju, Attack 3 je gotovo potpuno beskoristan, jako je teško igrati s njim. Ja sam ga kupio pa sada skuplja prašinu.
Kompatibilnost je dosta dobra, iako sa Attack 3 nije u potpunosti kompatibilan, pa moraš komande naređivati u Logitechovom softveru koji to ne odrađuje najbolje.
Molim?
Imam Attack 3 već nekoliko godina i bez problema sam igrao Lock On, IL-2... U čem je točno problem?
Molim?
Imam Attack 3 već nekoliko godina i bez problema sam igrao Lock On, IL-2... U čem je točno problem?
Meni je bilo teško upravljati, a tipke su blesavo pozicionirane i malo ih je. Nema šeširića, a stick je prelagan i nije baš najstabilniji na stolu.
a) Igra je nedovršena, zato iznova pišu grafički i zvučni engine, kao i dio fizikalnog. Nadogradnje su izlazile, a iz gornjeg linka vidiš da rade na novoj golemoj nadogradnji koja će izaći za dva tjedna.
b) Attack 3 je loš joystick, ali bolji nego ništa.
c) Bi, loše, jer igra radi na svemu loše (nedovršena je)
Onda sam ja valjda u onoj manjini kojoj je ok. Nisam nešto prezahtjevan po tom pitanju doduše. Jednostavno ne vidim po čemu je loš pogotovo s obzirom na cijenu od 150kn... Naigrao sam se poprilično s tim joystickom i još me služi, samo sam to htio reći. Sigurno da ima boljih ali ne bih ga nazvao lošim. Za tu lovu mislim da je sasvim ok, ovako iz vaših komentara ispada da je s njim nemoguće igrati išta "ozbiljnije" što je netočno, mogu to i dokazati u 1na1 partiji u IL-2 

Onda sam ja valjda u onoj manjini kojoj je ok. Nisam nešto prezahtjevan po tom pitanju doduše. Jednostavno ne vidim po čemu je loš pogotovo s obzirom na cijenu od 150kn... Naigrao sam se poprilično s tim joystickom i još me služi, samo sam to htio reći. Sigurno da ima boljih ali ne bih ga nazvao lošim. Za tu lovu mislim da je sasvim ok, ovako iz vaših komentara ispada da je s njim nemoguće igrati išta "ozbiljnije" što je netočno, mogu to i dokazati u 1na1 partiji u IL-2 

Navikao se na Attack 3 kao magare na batine
.
Problem s tom palicom za simulacije je što nema šeširić za mijenjanje pogleda. Pretpostavljam da se možeš naviknuti na to tako da mijenjanje pogleda (ako nemaš freetrack, trackir ili nešto slično) mapiraš na druge tipke na palici ili tipkovnici, ali jednostavno ovo je za palicu namijenjenu simulacijama izuzetan nedostatak.
Pored toga, Attack 3 je neprecizan, s lošim rasporedom tipki i jako ružnom plastikom. Mislim da je bolje kupiti neki jeftiniji Geniusov joystick s jednako lošom plastikom, ali i sa šeširićem za mijenjane pogleda nego se patiti s Attack 3.
Jel zna neko kod za Steam od IL-2:Cliffes of Dover
Ja sam prestao pratiti, pa da vas pitam, kako ide stvar sa patchevima, jel igra sad ide bolje? Malo sam nešto bio švrljao po njihovom forumu, vidio da rade intenzivno na tome pa me zanima jel konačno igra igriva?
Oce ko kupit Saitek X-52 stik od vas letaca?
Kakvo je sada stanje sa Clifs of Doverom, jesu ispravljeni bugovi, može li se sada nazvati dovršenom? Da ju ne kupujem džabe;)
i mene isto zanima jel je igra igriva :)
i mene isto zanima jel je igra igriva :)
Nabavio sam je prekjučer, i mogu reći da je zbilja igriva, i jako dobra... na mojoj konfiguraciji na medium/high postavkama. Možda bi i bolje išlo da mi grafička ima 1gb a ne 768Mb. Ali definitivno su je jako popravili u odnosu na verziju 1.0 (sada je 1.05).