Igram serijal od kada znam za sebe.
Ako ovaj Tomb Raider shebu kao šta je bilo i s Angels of Darkness-om, mislim da će opet novii razvojni tim radit igru. Legend je bio izvrstan, Anniversary još bolji, a Underworld su zhasrali jer nije bio nijedan boss u igri (borba protiv natle nije boss fight), akcija je bila mršava, lara se sama lječila, igra je bila lakša nego Super Mario, a nakon završene kampanje, dobio sam ništa. Nema larine kuće, pobro sam sve artefakte, ali nisamdobio nagrade... Samo da ovaj nastavak bude dobra inovacija. Ali ne znam kakav će to Tomb Raider biti ako neće kamera biti u blizini glavne heroine. U Legend-u je bilo važno pogledati svaki kut, jer se samo izbliza moglo vidjet kroz vodopad, ili tajnu pukotinu u led-u, koja vodi do zlatne medalje. Što se tiče umjetne inteligencije dobro je to što su napravili da možemo igrat samo sa Larom, jer pokušaj da se može igrat s dva lika puno je riskantniji i vjerojatno bi bio loš zbog umjetne inteligencije (zaigrajte Primal na ps2, dođite u Aquis, pa ćete skužit (još vidljivije u Volca svijetu). Ako novi nastavak bude dobar, i sljedeći bude rađen na isti način kao ovaj, ok onda ću se naviknut, ali zašto nisu mogli jednostavno ostavit staru kameru i napokon otkrit gdje je stvarno Larina mama, što je bilo točno s Alister-om, što je točno radio larin otac, i malo više o larinoj prošlosti. Ništa sada se samo mogu nadat da će igra ispast dobro...

ali ovaj novi Guardian od Light je cisto sr.....