Lara Croft and the Guardian of Light

poruka: 32
|
čitano: 3.213
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lara Croft and the Guardian of Light".
2 godine

Igram serijal od kada znam za sebe.

Ako ovaj Tomb Raider shebu kao šta je bilo i s Angels of Darkness-om, mislim da će opet novii razvojni tim radit igru. Legend je bio izvrstan, Anniversary još bolji, a Underworld su zhasrali jer nije bio nijedan boss u igri (borba protiv natle nije boss fight), akcija je bila mršava, lara se sama lječila, igra je bila lakša nego Super Mario, a nakon završene kampanje, dobio sam ništa. Nema larine kuće, pobro sam sve artefakte, ali nisamdobio nagrade... Samo da ovaj nastavak bude dobra inovacija. Ali ne znam kakav će to Tomb Raider biti ako neće kamera biti u blizini glavne heroine. U Legend-u je bilo važno pogledati svaki kut, jer se samo izbliza moglo vidjet kroz vodopad, ili tajnu pukotinu u led-u, koja vodi do zlatne medalje. Što se tiče umjetne inteligencije dobro je to što su napravili da možemo igrat samo sa Larom, jer pokušaj da se može igrat s dva lika puno je riskantniji i vjerojatno bi bio loš zbog umjetne inteligencije (zaigrajte Primal na ps2, dođite u Aquis, pa ćete skužit (još vidljivije u Volca svijetu). Ako novi nastavak bude dobar, i sljedeći bude rađen na isti način kao ovaj, ok onda ću se naviknut, ali zašto nisu mogli jednostavno ostavit staru kameru i napokon otkrit gdje je stvarno Larina mama, što je bilo točno s Alister-om, što je točno radio larin otac, i malo više o larinoj prošlosti. Ništa sada se samo mogu nadat da će igra ispast dobro...

Izzy
3 godine
RE: Lara Croft and the Guardian of Light

Bah, po mom skromnom misljenu ovaj nastavak ce totalno propast. Zasto?

Promjenom kamere to jednostavno vise nije ista igra, kao da su kompletan zanr promjenili, a + toga vise se necemo moci diviti savrsenim oblinama ove virtualne ljepotice :D

kokolo
22 mjeseca
neaktivan

oVO JE BEZVEZE!!!!!!!!!

Ovo je kao da se igra Duke Nukem -  3d Atomic!!!!

Ako kažu da su loše napravili angel of darkness.... po meni je bolje od ovoga, jer je ono tomb raider, a ovo je ništa!!!!!

ps: igra sam sve nastavke, al ovo

23 mjeseca

Tomb Raider mi je bila prva igra na kompu..... to je jedina igra koju igram a da ima fantazije   Smijeh ali ovaj novi Guardian od Light je cisto sr.....

pogledao sam gameplay i totalno sam razocaran zasto jednostavno nisu nastavili gdje su stali sa Underworldom jednostavno mi nije jasno sta su imali sada experimetirati kao sa onim Darknesom jednostavno sam razocaran !!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 17:35 (Torp3do).
2 godine
Torp3do kaže...

Tomb Raider mi je bila prva igra na kompu..... to je jedina igra koju igram a da ima fantazije  Smijeh ali ovaj novi Guardian od Light je cisto sr.....

pogledao sam gameplay i totalno sam razocaran zasto jednostavno nisu nastavili gdje su stali sa Underworldom jednostavno mi nije jasno sta su imali sada experimetirati kao sa onim Darknesom jednostavno sam razocaran !!

I meni je Tomb Raider bio prvaigra na kompu.

A što se tiče novoga nastavka, tu postoji jedna čudna ali blona činjenica, a to je da je ova igra već eksperiment od TRAOD-a.

Izzy
4 godine
neaktivan

Ovo jednostavno odbijam igrati. Ne želim više ni čuti da to uopće postoji

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
23 mjeseca
archer02 kaže...

Ali stvar je u tome sto svi veliki fanovi Tomb RaidEra ovo nece ni probati .....

I cemu je tu sada stvar kako uopste vide zaradu u ovome ... igra vise lici na Gofija na Nitendu .....

2 godine
Torp3do kaže...
archer02 kaže...

Ali stvar je u tome sto svi veliki fanovi Tomb RaidEra ovo nece ni probati .....

I cemu je tu sada stvar kako uopste vide zaradu u ovome ... igra vise lici na Gofija na Nitendu .....

Ja sam veliki fan Tomb Raider-a, zato ću ovo sigurno isprobat, ali ne odmah čim izađe, jer moram stavit ps2 u mirovinu i nabavit X360 ili novi komp.

Izzy
22 mjeseca
neaktivan

Naci ce se netko tko ce kupiti ovo, to zasigurno, ali nece brijem vise biti onoliko zarade kao prije, a za Larinu porslost, majku i oca trebao si pitati tamo ljude koji su radili igricu, a ne nas xD.

[center][IMG]http://i42.tinypic.com/fk1w5i.gif[/img] [IMG]http://i26.tinypic.com/fjg9sm.png[/img] [hr][/td][td][IMG]http://i48.tinypic.com/201kph.png[/img] [center][color=#2ea5dc] Heroes get remembere
2 godine

Ja nisam pitao za larinu prošlost, nego sam naveo samo činjenicu, da su od Legend-a počeli gradit priču iznova, i sada nagli preokret u radnji. Lara svih ovih traži majku, a sada od jednom je zaboli za nju, Alister umro, i za njega ju zaboli, a istinu o očevoj smrti, ma koda ona ima vremena. To jednostavno nema smisla, i igra će očito bit trash, jer su promijenili neke stavke, a to je da ćemo moć igrat s dva lika, te mi hud izgleda promijenjeno, a lara kada nekog pogodi, on bude zaraženi ili tako nešto?????

Inače s tvojom tvrdnjom se slažem, doć će netko tko će kupit ovo, ali ako pogledaš Lara Croft vs Prince of Persia, vidjet ćeš da se većini Lara sviđa zbog oblina.

EDIT: Čini se da BUG ne prima Animacije.

dum dum
Izzy
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 1:32 (EVO).
2 godine

.

Slavonija u ♥
23 mjeseca

danas sam igro novi tomb raider

kao prvo grafika kao crtić

pogled odozgora

halo

mi smo u 21 st

čudovišta

ma dajte mogli ste nešto bolje ponudit

4 godine
maherDP kaže...

pogled odozgora

halo

mi smo u 21 st

čudovišta

Vau, jesi dao konstruktivnu kritiku u pm. Kakav je gameplay, kontrole, zagonetke, sustav borbe, ali ne...važno je da je grafika ko crtić.

Aj odi se igraj rata u neku šumu tam,  i pusti se komentiranja igara.

We are nothing but the stones to pave the way...
4 godine

Odigrao sam vec 5 nivoa i meni se igra dopada :D osim kamere jer sam navikao na trece lice ali je igra zabavna narocito na gamepad-u tj. samo na gamepad-ubarem meni jer je nikako nmg igrati na misu i tastaturi. Grafika je odlicna i nije kao crtani film, zagonetke su zanimljive osrednje tezine, neprijatelja pun vagon i znaju zadati glavobolje ponekad narocito boss-ovi u kombinaciji sa "malim" neprijateljima, achievements-a ima dosta i zanimljivi su a ima ih i jako teskih to su najcesce vremenski gdje neku stvar treba da obavite za odredjeno vrijeme ili manje sto iz prvog puta nema sanse da se uradi :D Od mene je ocjena 9/10 samo zbog kamere i iskreno se nisam nadao da ce me ovako privuci mislio sam da ce biti skroz losa :D

23 mjeseca
Ad4pt3r kaže...
maherDP kaže...

pogled odozgora

halo

mi smo u 21 st

čudovišta

Vau, jesi dao konstruktivnu kritiku u pm. Kakav je gameplay, kontrole, zagonetke, sustav borbe, ali ne...važno je da je grafika ko crtić.

Aj odi se igraj rata u neku šumu tam,  i pusti se komentiranja igara.

pa igra po sebi nije loša,priča je ok,ali gledaj na to da je underworld naspram ovog nastavka 10

3 godine

Evo, za sve haterse, gamereport recenzija ( ako zanemarite idiotizam na početku, recenzija je dosta kvalititna ).

Link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
2 godine

htio sam pitat za multiplayer dal mora bit 2 kompa ili se može na istom?

spider pig
4 godine

Izasao je DLC za ovu igru steam mi upravo skinuo :D Ali smjesno mi je jer je ovaj DLC Challenge pack 2 a Challenge pack 1 jos nije izasao XD

2 godine

Dali ima ovdje koga da bi skupa prelazili kompanju preko multija?

XFIRE; mypet
4 godine
null kaže...

Dali ima ovdje koga da bi skupa prelazili kompanju preko multija?

Ja sam za, upravo mi se instalirava.

Javim ti se na stim kad završi.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
4 godine

Sinoć sam završio Laru, mogu reći da je ovo pravo osvježenje. Niti jedan trenutak nije bio dosadan. Jako dobra igra i definitivno vrijedi love. Zabava zagarantirana.

Zagonetke su baš super, ne preteške ali zanimljive. Ma igra je zakon, siguran sam da ću je još koji put preći.

Evo i malo spoiler-free skrinšotova sa finalne cut-scene.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
2 godine

Pozdrav!Jel netko imo problema s kontrolama za gamepad u ovoj igri?

Točnije kontrole za pucanje i ciljanje.

4 godine
Re: Lara Croft and the Guardian of Light
Kakvih problema?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
2 godine

Namjestim si sve kontrole ali nemogu ciljat kad pucam.

Tražio sam malo po googlu i primjetio da ima još ljudi kojima to ne radi.

Ili ja možda negdje griješim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 21:50 (nevrjeme).
4 godine
Ne znam na koji način misliš. Malo su kontrole neuobičajene, pa ti se možda čini?

Nisam imao takvih problema pa ne znam.
2 godine

A neznam, kad pucam iz oružja nemogu se okretat za 360˙ .

Dal si mjenjo kontrole il si ostavio kak su bile po defaultu namještene?

4 godine
Default sam koristio.
2 godine

Evo sad sam isprobo s kontrolama na default i uopće ne mogu koristit oružija, sve ostalo radi.

4 godine
A koji kontroler imaš?
Možda te kontroler ždere ako je neki stariji...
2 godine

Imam neki speedlink strike kontroler,star oko 2 godine.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice