Lost Planet 2

poruka: 16
|
čitano: 2.110
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lost Planet 2".
3 godine
Lost Planet 2

joj, sjecam se jedinice s gustom. prva 2-3 sata mi nije legla nikako ali kasnije mi je bila sve bolja i bolja, da bi na kraju ispala kao sasvim dobra igra. imam je jos na steamu (dobio s grafom) pa bi je mogao opet malo zaigrati. mozak na pasu i kukce na nisanu!

moram priznat da mi i dvojka djeluje zanimljivo, ne zbog co-op (ipak vise volim sam gazit gamad)  vec zbog totalno drugacijeg settinga i da vidim kako ce to izgledati ubijanje bossa "iznutra"! uglavnom, nije bas da jedva cekam da izade ali se svakako radujem

JESUS SAVES!!!
4 godine
RE: Lost Planet 2

Gledam screenshotove, pa ti likovi su isti kao iz Gears of War igre vidi , neznam koja je priča, možda su ih nekako spojili Smijeh

3 godine
makopos kaže...

Gledam screenshotove, pa ti likovi su isti kao iz Gears of War igre vidi , neznam koja je priča, možda su ih nekako spojili Smijeh

HAHAHAHA! kad sam prvi put to vidio na bugonline-u mislio sam da je neka greska a sad jos i na gamespotu.... nemam blage veze ali onaj barba je isti onaj marcus (jel se tako zove onaj lik u drugom planu?) 

uglavnom, cudno!

JESUS SAVES!!!
4 godine

Pa je stvarno je čudno, ali šta je tu je igrat ćemo mi i ovu igru, ništa za to :-)

2 godine
Lost Planet 2

fotke ovih crvića i ostalih spodoba mi izgledaju stvarno fenomenalno...šteta što nemam vremena za igranje...

365 dana za kompom :)
2 godine
Lost Planet 2
http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 15:26 (markomarko).
2 godine
Lost Planet 2

PC verzija izlazi u listopadu

Minimalna konfiguracija:

CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon x2
Memorija: 1GB (WinXP) 2GB (Vista, Win7)
Hard Drive: 13.0GB slobodnog mjesta
Grafička kartica: DX 9.0c / Shader 3.0 NVIDIA GeForce 7800 serija / ATI Radeon HD 2400 Pro 256MB

Preporučena konfiguracija:

CPU: Intel Core 2 Quad Processor / AMD Phenom x4
Memorija: 3GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce 9800 serija / ATI Radeon HD4800 serija 512MB
Xbox 360 Controller for Windows

bc2: SaPPhir3
2 godine
Lost Planet 2

IN GAME BENCHMARK

Prosječnih 35 FPS-a na DX9 i konfi iz potpisa. Kako će samo izgledati na DX11 kad ovako izgleda na DX9 (ne ulazeći u kvalitet gameplay-a).

2 godine
Lost Planet 2

evo i mojih rezultata na dx9 (probao sam i na dx11 ali mi javlja neku grešku)

bc2: SaPPhir3
23 mjeseca
ph3nom_gamer kaže...

evo i mojih rezultata na dx9 (probao sam i na dx11 ali mi javlja neku grešku)

isti proc i grafu imamo,jedino sam ja stavio dx11,aa x2 ,uključio motion blur i vertical s. i imao sam 35 fps-a

3 godine
protjeran
Lost Planet 2

dosla za pc 

sam da napomenem ta igra je dosta losa kada se igra sam 

zbog glupog AI-a 

znaci bit ove igre je Co-oP

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 16:39 (hrvatskafarkasevec).
3 godine
Lost Planet 2

samo sam malo prvi level probao, vidim da je vise manje sve isto... ali mi bas i nije jasan onaj dio s dx9 i dx11, da nema dx10? cudno

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
2 godine
protjeran
skank666 kaže...

ali mi bas i nije jasan onaj dio s dx9 i dx11, da nema dx10? cudno

Isto kao i DiRT 2, F1 2010, Alien vs Predators, i sl.

Operation Flashpoint
3 godine

vidis, nisam to skuzio.. mislim, igrao sam samo AVP.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
2 godine
protjeran
Lost Planet 2

Mah po tome se vidi da samo dodaju DX11 radi marketinga kako bi svoju igru promovirali kao trenutni vrh tehničkih mogućnosti najnovijih grafičkih kartica. Engine je star godinama i grafika je ništa revolucjonarno.

Samo dodaju DX11 kako bi promovirali svoju igru kao "PODRZAVA DX11!!! KUPI ODMAH!!"

Operation Flashpoint
23 mjeseca
Lost Planet 2

evo isprobao lost planet 2,grafika je solidna,ostalo i ne baš,čekam kontroler pa ću malo probat u co-op

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice