Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

poruka: 5
|
čitano: 1.179
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Operation Flashpoint 2: Dragon Rising".
4 godine

To čovjek voli vidjeti - u subotu u 05:42 osvane najava! Kakva odanost poslu, profesionalizmu i nesumnjivo zrtva nakon cjelonocne pijanke (ili mozda partije L4D-a?)... U onaj niz bih dodao i "...kao Bug bez Vrdeljinih tekstova", jer tko drugi da bude uzor mladima u danasnje vrijeme? ;))

A sto se igre tice, za mene nema sumnje, ArmA 2 ftw! Evo, jucer otvorio devizni u PBZ-u i cekam da mi naprave Visu Electron da kupim igru s game.co.uk kad je vec kod nas ni nema. Trebao mi je neki poticaj da krenem u online kupovinu (posto sam vjecni student pa nemam kreditnu), a ArmA je tu vise nego dovoljna.

I po samim screenshotovima mi vise nalici na OF, vidi se da tu ima istog duha, dok mi OF2 izgleda kao Far Cry 2 samo s vozilima koja mogu letit i pucat. A to nije dobro u mojoj knjizi... I izgleda da je vrijeme pentagramskog skocnog izbornika na PC-u pred nama (nazalost). Mislim da je lavinu pokrenuo GRAW, odigrao sam demo, ali ni on mi bas nije sjeo kao "prst u ...." :p

3 godine
protjeran

definitivno kupujem

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
3 godine
neaktivan
RE: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Hvala Bogu da je poslao ovog autora ovog teksta da napokon neko nesto napise o OF2.Smijeh

Super clanak!

Jeva cekam OF2 i Vase nove recenzije.

I nadam se da budemo citali nesto o OF2 u BUG-u.

METALLICA!!!
4 godine
protjeran

meni se osobno svidja taj trik gdje se ne robuje samim pixelima koliko da bojama i drugim nacinima docara bolju grafiku

mislim,gledo sam TV sa neshto manjom grafikom od 800*600 i slika mi je znala izgledati kristalno cisto i cist fajn

imala je samo jako puno boja i to je to

zelim,hocu,mogu al neam koga
4 godine

Obećavajuće!

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice