Briljantna recenzija, uljepšala mi je dan.
Nego zna li netko koliko je hardverski zahtjevna ova igra?
pogledaj pod moj pc sve mi radi na high a igra je odlična sve koje su rađene kao gothic 1,2,3 su meni odlične
igre hardverski nije zahtjevna, kamera je odlična,upravljanje likom je dobra ali igra ko igra je mala i brzo je pređeš
Hvala, onda će valjda i moja 4670 izać na kraj s tim. Šteta za kratkoću
Odigro sam gothic 1 i 2 no kada sam instalirao trojku,tek sto sam se pojavio u onom selu,dok sam klao orkove vec je bilo bugova pa nisam htio dalje,pa se nadam da ce ova igra popraviti moje misljenje o piranhi...
Odigro sam gothic 1 i 2 no kada sam instalirao trojku,tek sto sam se pojavio u onom selu,dok sam klao orkove vec je bilo bugova pa nisam htio dalje,pa se nadam da ce ova igra popraviti moje misljenje o piranhi...
za trojku instaliraj zakrpu pa poslije sve u redu
Ma necu ni igrat tu trojku...pa da dodjem u pola igre i onda mi nes zasteka i gotovo...ostane gorak okus...
Ma necu ni igrat tu trojku...pa da dodjem u pola igre i onda mi nes zasteka i gotovo...ostane gorak okus...
ma jok, ja sam igrao g3 s nekim community patch-evima i radila je kako treba, nijedan bug nisam vidio ili osjetio! možda je slučajnost ali opet ko zna... i da, meni je trojka zakon! malo je isprazna ali opet dovoljno dobra! poz
90% ?
jeste li vi normalni ?
Igra je odlična, svakako preporuka.
Nedavno sam je počeo igrati i igra mi je fenomenalna, a do pravog dijela još nisam ni došao. Trenutno sam u monastiru i teniram za warriora, istražujem Hemlarovo ubojstvo itd. Čak su mi i side questovi barem malo zanimljiviji od onih iz drugih RPG-ova. Kako nisam igrao puno RPG-ova (svega kojih 15-ak u zadnjih 15 ili 16 godina) još se trudim snaći u nekim stvarima ali mislim da sam dosad gotovo sve pohvatao.
ma jok, ja sam igrao g3 s nekim community patch-evima i radila je kako treba, nijedan bug nisam vidio ili osjetio! možda je slučajnost ali opet ko zna... i da, meni je trojka zakon! malo je isprazna ali opet dovoljno dobra! poz
E meni se Gothic 3 toliko bio svidio kad je izašao da sam ga morao preći bez obzira na bugove, a i nije bilo patcha.
A što je igra bila bugovita to je neviđeno. Najgori je bio sa save game.
Nisam igrao Risen, no živo me zanima zašto je u screenshotovima od bugove recenzije stavljena slika iz Dragon age-a?
http://www.bug.hr/_cache/ea48b82ffb94844dc02bcbc75249d876.jpg
Nisam igrao Risen, no živo me zanima zašto je u screenshotovima od bugove recenzije stavljena slika iz Dragon age-a?
http://www.bug.hr/_cache/ea48b82ffb94844dc02bcbc75249d876.jpg
Ako si u pravu i ako si provjerio taj njihov lapsus, ne moraš se čuditi... oni su bunch of... nije bitno, događa se.
Igraj Risen pa nam napiši ovdje nešto o tome.
meni nije stekalo sve do sada na ovoj konfiguraciji....kad skaces po zgradama trza i nekad kad prolazim kroz vrata zaglavi se ccc
jel neko zna kako prec nivo kad moras dat onaj lekoviti napitak 5 ljudi u onom gradu dao sam svima i odem kod onog lika sto mi dao taj zadatak nece da prica...pokuso sam i sa joke spell i opet nista
najbolji rpg do sada..iako sam vidio da rade isti oni koji su radili i Gothic nisam se nadao puno..no igra me iznenadila i pogotovo nacin borbe koji je za razliku od Gothica 100% bolji,realniji ,definitivno ne dosadan te pametniji i realniji npc-ovi a ne oni glupi Orkovi u Gothicu ...odnosno do sada najbolji combat pa meni čak premašuje malo Assassina Cread..a kao igra barem meni je bolja i od Dragon Age i Divinity 2.
Dajte malo screense ako ima tko lika s boljim armorom i opremom, da vidimo kako izgleda.
Jel se može napraviti custom lik ili je opet muški, kratke kose kao u Gothicu?
Thnx
ne mozes ""napravit lika"!
igras ovaj puta s celavcem! jbg samo ovu sliku imam,znam da nije bas nesto ali eto...
edit: nema ti u risenu (kao i u gothic serijalu) puno vrsta armora
otprilike ti klasifikacija armora ide ovako : worker clothes, hunter armor, fighter armor, captain armor i pri kraju moras naci neki poseban (titan) armor da bi mogao rijesit bossa!
armori su istih karakteristika ili pribliznih ali se razlikuju izgledom ovisno o tome kojoj se frakciji prikljucis, ovo gore sto sam ti nabrojao su bandit armori!
al nisi igrao gothic jer vidim da se nesto dvoumis oko risena, odigraj ga neces pozaliti!
kak me igra nervira lik svaki kovceg i sanduk mora zatvorit a jbt ostavis ga otvorenim da znas koji si gledo koji nisi a ne ovako smaram se dok otvara i zatvara
Malo sam zapeo u igri. Sakupio sam 3 diska za mendozu i još jedan je kod dona, a onaj lik koji kaže da poznaje Patty, on bi mi trebao pomoči nači zadnji disc, a ja trebam Patty izvesti iz grada, ali svaki put kada ju pitam pojavi se samo onaj dialog za trgovanje, što trebam napraviti. Ako što pomogne nisam riješio onaj njen quest da saznam što se dogodilo njenom ocu jer nememe više dialoga ni od jednog lika s kojim bi trebao pričati.
Hvala na svakoj pomoči
.
več pet sati tragam kako da to riješim a neznam
.
Malo sam zapeo u igri. Sakupio sam 3 diska za mendozu i još jedan je kod dona, a onaj lik koji kaže da poznaje Patty, on bi mi trebao pomoči nači zadnji disc, a ja trebam Patty izvesti iz grada, ali svaki put kada ju pitam pojavi se samo onaj dialog za trgovanje, što trebam napraviti. Ako što pomogne nisam riješio onaj njen quest da saznam što se dogodilo njenom ocu jer nememe više dialoga ni od jednog lika s kojim bi trebao pričati.
Hvala na svakoj pomoči
.
.
moras tajni put naci koji vodi izvan grada a to se nalazi tamo kod onih kurwi SONJE ako se nevaram kad udjes u prostoriju vidices sa leve strane sobu sa kadama nekim tamo ti se nalazi tajni prolaz e sad neznam dali je rucica kod slike ili lanac...
edit: u slici je nesto pa povuci
Hvala na svakoj pomoči
.
.
moras tajni put naci koji vodi izvan grada a to se nalazi tamo kod onih kurwi SONJE ako se nevaram kad udjes u prostoriju vidices sa leve strane sobu sa kadama nekim tamo ti se nalazi tajni prolaz e sad neznam dali je rucica kod slike ili lanac...
Samo što je problem u tome što sam ja več izašao iz toga grada odavno, a kada sam otišao do nje nije bilo u dialogu da joj kažem da odemo vam
.
Čitao sam na netu da moram patty izvesti van i da ču na taj način dobiti zadnji disc, dali postoji neki drugi način?
nemam pojma
Hvala na svakoj pomoči
.
.
spoiler
moras rijesit njen quest vezano uz one gusare ali kasnije i ostale njene questove da bi dobio disk koji je kod romanova
eto igru sam preso heh
eto igru sam preso heh
Čestitam, ja sam nažalošt još u zašteku sa Patty
.
Dali je bio težak boss.
eto igru sam preso heh
Čestitam, ja sam nažalošt još u zašteku sa Patty
.
Dali je bio težak boss.
pre lagan...ovaj titan armor j..be kevee heh
LJUDI golem problem bio sam u onom weastern ruin zapadna znaci i sad dolje je ona skrinja i tu sam ja napravio kao svoj "dom" sve stavio u tu skrinju, one crystal disks i sve to. EH i sad kad otvorim vrata di se ulazi u tu sobu zatvaraju se ona iza mene, ulazna. Kako sam bio nutra zaboravio na to i teleportirao se nekamo u onaj bandit camp. I sad kad sam se vratio ne mogu nutra jer nemogu otvoriti ta vrata izvana. LJUDI STO MI JE CINITI? nemam drugih save-ova, mislim imam oko 10 slotova koje koristim ali koje sam prebrisao s novim posto sam igrao jos 10 sati poslije nakon sto sam ovo sranje napravio. Sta da napravim jer bas mi se ne cini da cu igrati iznova. sad sam lvl 21 pa zato....pomagajte
LJUDI golem problem bio sam u onom weastern ruin zapadna znaci i sad dolje je ona skrinja i tu sam ja napravio kao svoj "dom" sve stavio u tu skrinju, one crystal disks i sve to. EH i sad kad otvorim vrata di se ulazi u tu sobu zatvaraju se ona iza mene, ulazna. Kako sam bio nutra zaboravio na to i teleportirao se nekamo u onaj bandit camp. I sad kad sam se vratio ne mogu nutra jer nemogu otvoriti ta vrata izvana. LJUDI STO MI JE CINITI? nemam drugih save-ova, mislim imam oko 10 slotova koje koristim ali koje sam prebrisao s novim posto sam igrao jos 10 sati poslije nakon sto sam ovo sranje napravio. Sta da napravim jer bas mi se ne cini da cu igrati iznova. sad sam lvl 21 pa zato....pomagajte
postaj sliku pa da vidimo jbg neznam napamet ima hiljadu mesta takvih