R.U.S.E.

poruka: 13
|
čitano: 1.464
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "R.U.S.E.".
2 godine
ruze

meeeh ...

volim 2D strategije, ako je ikako moguće da su Turn based.

Ovo je za mene čisti "meeeh" ... zaobići ću ovu igru, čak iako dobije 99% na GameSpotu ... a to neće dobiti sigurno.

:-)
4 godine
neaktivan
RE: ruze

Mogla bi biti dobra za uzeti na prvom sniženju. :)

I'm a lumberjack and I'm OK
2 godine
ruse

Tamo di piše kada izlazi umjesto IZLAZI piše ŽIZLAZI.

2 godine
R.U.S.E.

vidim da je izašla a nema nikavih večih informacija o njoj.... ak igra tko nek napiše malo o njoj, zanima me dal se isplati uzet.

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
20 mjeseci
Re: R.U.S.E.

Jel itko ovo igra, još bolje, jel itko ovo igra na nekoj od konzola da kaže kakvo je iskustvo?

I zašto tem nije u odgovarajućem podforumu gdje su i ostale igre?

3 godine
R.U.S.E.

Pogledao baš recenziju na Gamereportu, dali su -5, samo riječi hvale.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
20 mjeseci
R.U.S.E.

Ja čekam još koju video recenziju. Pisanih već ima dosta i mislim da je dobila nekih 79 na metacriticu. Al mene zanima kako je prilagođena konzolaškim kontrolama, iako ne sumnjam da je dobro, igram Civilization Revolution na boxu i sve klapa savršeno.

3 godine
protjeran
R.U.S.E.

ubisoft je rekao da ce igru bit najbolje igrat sa PS Move

sad sta su mislili time neznam (bolje ne znaci lakse)

◕ ◡ ◕ Furi Curi フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
4 godine
R.U.S.E.

Prekjučer sam počeo igrati, i ono..što reći. Nisam baš fasciniran, posebice lakoćom igre..Igram na medium, i tako je lako da je to strašno. Nisam još niti jednom izgubio misiju, te mi na ovom stupnju težine, igra ne predstavlja problem. Osim toga, ne shvaćam da li igra prati povijesna zbivanja ili ne jer ima puno nejasnoća po pitanju toga. Osim toga, mislio sam da će grafika biti puno bolja (posebice kad se zumiraju jedinice), ali na moje razočaranje, one su lošije dizajnirane nego u CoH-u (većina postavki mi je na high/medium). Jedina stvar koja mi se do sada svidjela je igrivost, te brzo zumiranje/odzumiranje..

20 mjeseci
R.U.S.E.

Mene zanima da li ima opcija nekakvog open playa, dakle da nije kampanja i da nije online, znači klasični singleplayer bez nekog zadanog cilja osim naravno, pobjede nekakvom dominacijom, porazom  AI protivnika.

4 godine
R.U.S.E.

RTS koji je dobar za vlasnike konzola, za PC igrace to je samo jos jedan osrednji rts. Ocjena 70%.

20 mjeseci
R.U.S.E.

treba li mi internetska veza za igrati crackani ruse(za singelplayer)

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 21:42 (AsAsiN).
2 godine
RE: R.U.S.E.
ne
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice