Jel ovo robot žena, mislim više robot nego žena... "metalna ruka"... Za frikove...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ovo robot žena, mislim više robot nego žena... "metalna ruka"... Za frikove...
Znaci po tebi osoba sa amputiranom rukom ili nogom je frik i ne zasluzuje zivit ?
Koji si ti bjednik. Ti si frik.
Zamisli da ti ga dr*a s tom robotskom rukom.
Znaci po tebi osoba sa amputiranom rukom ili nogom je frik i ne zasluzuje zivit ?
LOL? Ne znam znaš li ti raspoznavati fotografiju stvarne osobe od ilustracije, kojoj je namjena da te "napali"?
I onda netko tko se pali na invalide kaže čovjeku da je frik.
Cool story, bro.
Gubiš realnost! ovo nije slika invalida nego slika lika iz igre, virtualne djevojke sa robotskom rukom a nekim implatatm umijesto ruke da bi joj koristilo za svakodnevne potrebe. A odmah da ti kažem nemam ništa protiv invalida nego imam protiv loših igara, ova igra mi se ne sviđa! A zato što mi se ne sviđa ne znaći da sam bijednik ili frik, Osim toga svatko vidi sliku svojim očima!