Shalua Rui iz Final Fantasy VII

poruka: 6
|
čitano: 680
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Shalua Rui iz Final Fantasy VII".
2 godine

Jel ovo robot žena, mislim više robot nego žena... "metalna ruka"... Za frikove...

17 mjeseci
Re: Shalua Rui iz Final Fantasy VII
vip_tip kaže...

Jel ovo robot žena, mislim više robot nego žena... "metalna ruka"... Za frikove...

Znaci po tebi osoba sa amputiranom rukom ili nogom je frik i ne zasluzuje zivit ?

Koji si ti bjednik. Ti si frik.

3 godine

Zamisli da ti ga dr*a s tom robotskom rukom.{#}

Only a dead noob is a good noob.
2 godine
Zajeb kaže...
vip_tip kaže...

Znaci po tebi osoba sa amputiranom rukom ili nogom je frik i ne zasluzuje zivit ?

LOL? Ne znam znaš li ti raspoznavati fotografiju stvarne osobe od ilustracije, kojoj je namjena da te "napali"?

I onda netko tko se pali na invalide kaže čovjeku da je frik.

Cool story, bro.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
Zajeb kaže...
vip_tip kaže...

Gubiš realnost! ovo nije slika invalida nego slika lika iz igre, virtualne  djevojke sa robotskom rukom a nekim implatatm umijesto ruke da bi joj koristilo za svakodnevne potrebe. A odmah da ti kažem nemam ništa protiv invalida nego imam protiv loših igara, ova igra mi se ne sviđa! A zato što mi se ne sviđa ne znaći da sam bijednik ili frik, Osim toga svatko vidi sliku svojim očima!

4 godine
protjeran
NecroKnight kaže...

Zamisli da ti ga dr*a s tom robotskom rukom.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice