Skyrim cosplay

poruka: 11
|
čitano: 813
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Skyrim cosplay".
3 godine
Skyrim cosplay

Fus Ro FAAAAAAAAAAP!

Smmmmaaack that "hvala" button!!!!!!!!
3 godine
Skyrim cosplay

Svaka čast mami, tati, kostimografu te fotografu

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
2 godine
Skyrim cosplay

Ne ne ne, ima izrast i nije počupala obrve. Katastrofa!

{#}

4 godine
Skyrim cosplay

Mislim da je ovo Jessica Nigri.

Only a dead noob is a good noob.
3 godine
Skyrim cosplay

E to je pravi cosplay uh.

5 godina
Skyrim cosplay

Ovo je možda prva slika u ovoj rubrici sa nekim stvarno uvjerljivim kostimiranjem, ostalo su sve bile sise i guze u šarenoj oskudnoj obleci... Ova Vikingica mi istovremeno utjeruje strah u kosti i napaljuje me, totalno me baca u konflikt, ne znam bi li se mačevao sa njom ili bježao u strahu od nje ili se valjao po slami sa njom... {#}

20 mjeseci
Re: Skyrim cosplay
Enkidu kaže...

Ovo je možda prva slika u ovoj rubrici sa nekim stvarno uvjerljivim kostimiranjem, ostalo su sve bile sise i guze u šarenoj oskudnoj obleci...

Hoces reci s najvecim budgetom i odlicnim modelom i fotografom? :)

Jer ovo nema nikakve veze s uvjerljivim kostimom {#} Mislim da u srednjem vijeku (ili ako bas hoces Elder Scrolls svijetu) nije bas bilo pozeljno imati goli trbuh i ekstremitete {#}

Sve u svemu, genijalna slika, vidi se visoka produkcija.

Btw, cijeli photoshoot: http://www.jessicanigriofficial.com/new-skyrim-photoshoot-by-12north-photography/

A ima toga jos, ne samo od nje:

http://www.jessicanigriofficial.com/new-skyrim-photoshoot-by-12north-photography/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
5 godina
Re: Skyrim cosplay
CyberDemonVZ kaže...

Hoces reci s najvecim budgetom i odlicnim modelom i fotografom? :)

Jer ovo nema nikakve veze s uvjerljivim kostimom {#} Mislim da u srednjem vijeku (ili ako bas hoces Elder Scrolls svijetu) nije bas bilo pozeljno imati goli trbuh i ekstremitete {#}

Ma istina, fantasy oklopi i oružje nemaju puno veze sa stvarnim srednjovjekovnim, ali je uvjerljiva kao opaka i opasna maca, to sam htio reći. A kostim je uvjerljiv za neki fantasy film recimo ako već nije za povijesni...

A osim toga Jessica Nigri je fantastična da je uslikaš u bilo čemu od bunny suita do vreće za krumpir... {#}

3 godine
Skyrim cosplay

Baš sam stavio tu sliku na desktop izgleda odlično opasno.

4 godine
Skyrim cosplay

Ovo cu danas da sanjam!

4 godine
Skyrim cosplay

Hoće izlazit koji cosplay onog nudity moda? {#}

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice