Zašto se tekst u članku ponavlja? Očito dvostruki copy-paste u kojemu nešto fali na dnu teksta.. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"Posebno kudimo bugove vezane uz ATI-jeve kartice kojima je nakon izlaska igre bio potreban fix kako se igra ne bi rušila i opet su, kao i u većini slučajeva, taj dio odradili ATI-jevi programeri, a ne autori igre koji su to ranije trebali provjeriti"
Očito je problem bio do ATI-a a ne do developera kad je ATi odradio fix. Ako je bug u programskom kodu igre nemoze ATi fixom za drivere promjenit taj kod.
Ovaj splinter cell je bezveze.Prica za povratit bolji je bio double agent 10000 puta...I jos u bugu dobio vecu ocjenu od asasins creed 2
Splinter Cell: Conviction, koji opisujemo u nastavku teksta, krenuo je pak potpuno novim putem i umjesto da nagrađuje strpljivost i ubitačno dosadno šuljanje, potiče igrače na brze reakcije i konstantno kretanje, čime posljednji nastavak sage o Samu Fisheru više nalikuje na početak potpuno novog ogranka serijala nego na pravi nastavak – baš kako smo oduvijek priželjkivali.
Nevjerojatna je količina nerazumijevanja franšize od strane ležernih igrača, pogotovo položaja "Splinter Cell"-a kao špijuna u okolini u kojoj djeluje. CoD vam izlazi svake godine, zašto bi svaka igra morala biti po tom kalupu? Ako se nekome nisu sviđali stariji nastavci nitko ih nije silio da igraju. Osobno ne volim RPG-e, ali niti ne želim da se mijenjaju da se meni udovolji. Neću ih igrati i gotovo.
Kad sam zaigrao ovaj novi SC, dobio sam osiječaj da igram COD u trečem licu.
Uglavnom za mene je zadnji SC double agent,a ovoga ne priznajem.
Molim autore da preprave recenziju, jer se jedan veliki dio teksta ponavlja...
Kad sam zaigrao ovaj novi SC, dobio sam osiječaj da igram COD u trečem licu.
Uglavnom za mene je zadnji SC double agent,a ovoga ne priznajem.
A pogledaj ocjenu tamo na bugooj listi,sc nije dobio ni bod,znaci splinter cell je 0 a ac2 176
O čemu ovaj hibrid-pc-konzola recenzent priča?
I kakva je korist od toga što će se preveslati nekog klapca ovakvom recenzijom?
kao npr. tebe
Hello da li bi mi neko mogo pooć za scc.
Ev ovako ja imam jedan mali poblem Splinter cellovog offline cracka.
Ja instaliram igru sve je uredu međutim meni nešto neke crack.
Kod svakoga hoće samo kod mene neće.
Dali neko baš slučajno za gdje da se skinem SKIDROW neki drrugi drugačiji ili jedan baš drugi crack za tu igru.
Treba mi brzo.
Problem je jedan mali DLL file od 760 kb.
Zove se ubiorbitapi_r2.dll.
I kad njega pokušam da prekopiram onda mi piše ovo:
You need permission to perform this action.
You require permission from Benjamin-PC\Benjamin to make change to this file.
A ono što je najgore ja jesam administrator i nešto neće dali mi iko može helpati.
Hello da li bi mi neko mogo pooć za scc.
Ev ovako ja imam jedan mali poblem Splinter cellovog offline cracka.
Ja instaliram igru sve je uredu međutim meni nešto neke crack.
Kod svakoga hoće samo kod mene neće.
Dali neko baš slučajno za gdje da se skinem SKIDROW neki drrugi drugačiji ili jedan baš drugi crack za tu igru.
Treba mi brzo.
Problem je jedan mali DLL file od 760 kb.
Zove se ubiorbitapi_r2.dll.
I kad njega pokušam da prekopiram onda mi piše ovo:
You need permission to perform this action.
You require permission from Benjamin-PC\Benjamin to make change to this file.
A ono što je najgore ja jesam administrator i nešto neće dali mi iko može helpati.
Probaj kontaktirat proizvodaca (UBISOFT), oni bi morali rjesiti problem.
Mogu reći da mi se igra prilično svidjela.Priča je uvjetovala više akcije,stoga mi to ne smeta.Sučelje je izvrsno uklopljeno,a i načini ispitivanja su brutalni.
8/10 od mene.