Star Trek Online

poruka: 7
|
čitano: 1.274
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Star Trek Online".
3 godine
protjeran
Star Trek Online

igra mi ne izgleda obećavajuće, ali tekst kojim je opisana mi je još čudniji

Hedonism Is My LifeStyle
2 godine
neaktivan
Star Trek Online

Jel zna tko gdje se moze kupit star trek online u Hrvatskoj

3 godine
protjeran
Star Trek Online

ja vidjeh u algoritmu ¨!

Hedonism Is My LifeStyle
2 godine
neaktivan
Star Trek Online

Skinuo sam igru sa  stranice startrek online ali nemogu instalirat jer dode do pola i automatski zatim otvori stranicu i trazi da upisem 25 znamenkasti kljuc, znam da je to kljuc koji dobijes kad kupis irgu online ili u ducanu. Ali mene zanima jeli mogu otici u algoritam i tamo kupit za 199 kuna time card i taj kljuc upisat, hoceli mi onda do kraja intsalirat ili moram kupit cak i igru u algoritmu ili preko neta.

3 godine
Star Trek Online

jel se isplati kupiti tu igru?

Darth Vader
2 godine
RE: Star Trek Online

imaš u algoritmu za kupit, samo kaj ćeš morat plaćat pretplate poput wowa pa baš i nezz to sve ovisi kolko ćeš je igrat. Ja sam je testiro dok je još bila u beti, igra je odlična, samo ako imaš vremena za nju i ako voliš SF događaje, borbe i  veoma uzbudljivu okolinu isplati se igrat...

Dompa
2 godine
neaktivan
RE: Star Trek Online

Jel mozete mi pomoci ja sam skinuo sa star trek online web stranice star trek online igru. kad pokrenem instalaciju na pola instalacije otvori mi se mozzila i star trek online stranica i to onaj dio gdje me pice da upisem key. Prvp pitanje: jel to kljuc koji platim u algoritmu 199 dana, takozavni game time card. Strah me ako kupim taj game card i pokrenem instalaciju i upisem kljuc da mi se nece nastavit instalacije. DALI TREBAM PRVOP KLJUC UPISAT I ONDA PONOVO SKINUT IGRU ILI KAJ, pOMOZITE

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice