igra mi ne izgleda obećavajuće, ali tekst kojim je opisana mi je još čudniji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna tko gdje se moze kupit star trek online u Hrvatskoj
ja vidjeh u algoritmu ¨!
Skinuo sam igru sa stranice startrek online ali nemogu instalirat jer dode do pola i automatski zatim otvori stranicu i trazi da upisem 25 znamenkasti kljuc, znam da je to kljuc koji dobijes kad kupis irgu online ili u ducanu. Ali mene zanima jeli mogu otici u algoritam i tamo kupit za 199 kuna time card i taj kljuc upisat, hoceli mi onda do kraja intsalirat ili moram kupit cak i igru u algoritmu ili preko neta.
jel se isplati kupiti tu igru?
imaš u algoritmu za kupit, samo kaj ćeš morat plaćat pretplate poput wowa pa baš i nezz to sve ovisi kolko ćeš je igrat. Ja sam je testiro dok je još bila u beti, igra je odlična, samo ako imaš vremena za nju i ako voliš SF događaje, borbe i veoma uzbudljivu okolinu isplati se igrat...
Jel mozete mi pomoci ja sam skinuo sa star trek online web stranice star trek online igru. kad pokrenem instalaciju na pola instalacije otvori mi se mozzila i star trek online stranica i to onaj dio gdje me pice da upisem key. Prvp pitanje: jel to kljuc koji platim u algoritmu 199 dana, takozavni game time card. Strah me ako kupim taj game card i pokrenem instalaciju i upisem kljuc da mi se nece nastavit instalacije. DALI TREBAM PRVOP KLJUC UPISAT I ONDA PONOVO SKINUT IGRU ILI KAJ, pOMOZITE