The Witcher 2: Assassins of Kings

poruka: 20
|
čitano: 1.987
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "The Witcher 2: Assassins of Kings".
3 godine

Najrealnija recenzija koju sam dosad pročitao...

Geralt je kralj... EOD! {#} 

2 godine

Odlična recenzija

Samo čekam da mi završe ispitni rokovi da upiknem Witchera 2 na Steamu. Napokon prava stvar nakon Biowareovih kvazi-RPG ispljuvaka u zadnje vrijeme.

22 mjeseca

Ovo je prvi put da sam čuo da je baratanje inventarom u Witcheru 2 "užitak".

Inventar je grozan, bioware bi se ponosio njime.

3 godine
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings
DžavoŠepard kaže...

Nakon što su onako unakazili neprežaljeni Mass Effect 2, trebaju se sramotiti. Da se razumijemo, ME2 je sjajna igra koju svakako vrijedi odigrati zbog priče, ali - bez RPG elementa je tek sjajna, a ne remek-djelo kakvim je trebala biti.

Što se tiče W2, inventar je zbilja prenatrpan i ponekad konfuzan, ali i kao takav, otprilike je 14 parseka ispred smijeha u ME2.

19 mjeseci

witcher mi je odličan, jedino tuče mi ne odgovaraju. Ona slova mi blinkaju par tisućinki tako da nisam mogao završit king ziggy quest. I to sam pokušao stavit na easy. Al jebiga igram krek pa se neću žalit, al definitivno zaslužuje da se kupi.

nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
4 godine
Kak to misliš?
Šore su najlakši dio igre, toliko su lagane da mi je debilana što su ih uopće stavili u igru jer su zahtjevne kao i ležanje u hladu.

Da s nogom moram stiskati stigao bih kolko dugo stoje na ekranu. Valjda je kod tebe neki bloš, jer zbilja nevjerojatno puno vremena imaš za reagirati.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
11 mjeseci
suspendiran

Meni je arm wrestling zaheban. Ili ja nesto pogresno radim ili je stvarno pretesko protiv nekih likova.

U vezi toga jedno pitanje. Da li moj level i atributi imaju veze sa armwrestlinogom (hocu li nekog protivnika lakse dobit ako mi je veci level) i pomazu li napici (ovo mi je sad palo na pamet pa nisam probao). Ne da mi se stalno sejvat i loadat a htio bi sve questove zavrsit.

Fistfighting mi je lak.

4 godine
Arm wrestling je također lagan. Samo ako ga radiš kako treba. Nisam ni jednom izgubio.

Nije poanta micati miš konstantno, već samo ga lagano trznuti prema smjeru u koji želiš da Geralt gura. Dakle ne pratiš onu liniju tako da cijelo vrijeme pomičeš miš, već samo laganim pomakom i čekaš.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
3 godine
Danny_HR kaže...
Arm wrestling je također lagan. Samo ako ga radiš kako treba. Nisam ni jednom izgubio.

Nije poanta micati miš konstantno, već samo ga lagano trznuti prema smjeru u koji želiš da Geralt gura. Dakle ne pratiš onu liniju tako da cijelo vrijeme pomičeš miš, već samo laganim pomakom i čekaš.

Ja sam konstantno pratio i nikad nisam izgubio, još imam miša od 50ak kuna.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
11 mjeseci
suspendiran

Ni jednom nisi izgubio?  {#}

meni je poduplalo gameplay

pokusao sam pratiti, trzati, lagano, cekati.... cak sam pomislio da je povezano s lagom kontrola i da nije do mene.

3 godine
BlueMax kaže...

Ni jednom nisi izgubio?  {#}

meni je poduplalo gameplay

pokusao sam pratiti, trzati, lagano, cekati.... cak sam pomislio da je povezano s lagom kontrola i da nije do mene.

Ne, niti jednom nisam izgubio, koliko čujem od ekipe s kojom sam komentirao igru nisam jedini, a i oni što jesu, to je bilo uvrh glave desetak puta sveukupno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
3 godine

takodjer ni jednom nisam izgubio... smanji dpi na misu i onda probaj

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
4 godine

Poljacima ipak idu samo pohvale jer su u RPG vratili sitne užitke baratanja inventarom na koje bi BioWare najradije zaboravio, ugađajući masama i oblikujući igre po ograničenjima i kalupu nazadnih platformi.

Odličan zaključak, podilaženje nezahtjevnoj PS3 publici je uzrokovalo drastičan pad kvalitete ME franšize u dvojci.

4 godine

Iskreno, uopce nisam procitao recenziju kad sam vidio ocjenu: 97%, mislim da je Vrdelja bio malko pijan kad mu se tolko offnulo sa tipkovnice. Naravno moje subjektivno misljenje, ali ne moze Witcher 2 dobiti 97%, daj molim te Vrdelja, tvoj stil pisanja vrlo cijenim i do sada sam se vise manje slagao sa izrecenim i opcenito sa ocjenama, ali da si ga brat-bratu pretjerao, fakat jesi. 

Frankly, thats a Roger.
4 godine

Igra je stvarno odlična, filmski ugođaj, ali 97%??? Tko je tu lud? Toliko niti Half-Life 2 nije dobio. Po menij je to pravih 90%.

22 mjeseca
Quantum kaže...
DžavoŠepard kaže...

Nakon što su onako unakazili neprežaljeni Mass Effect 2, trebaju se sramotiti. Da se razumijemo, ME2 je sjajna igra koju svakako vrijedi odigrati zbog priče, ali - bez RPG elementa je tek sjajna, a ne remek-djelo kakvim je trebala biti.

Što se tiče W2, inventar je zbilja prenatrpan i ponekad konfuzan, ali i kao takav, otprilike je 14 parseka ispred smijeha u ME2.

Mass Effect 2 je imao inventory?

3 godine
Kaiserex kaže...

Iskreno, uopce nisam procitao recenziju kad sam vidio ocjenu: 97%, mislim da je Vrdelja bio malko pijan kad mu se tolko offnulo sa tipkovnice. Naravno moje subjektivno misljenje, ali ne moze Witcher 2 dobiti 97%, daj molim te Vrdelja, tvoj stil pisanja vrlo cijenim i do sada sam se vise manje slagao sa izrecenim i opcenito sa ocjenama, ali da si ga brat-bratu pretjerao, fakat jesi. 

Nije...

Ili je samo bio pod debelim dojmom te je dao tu ocjenu...

2 godine
Kaiserex kaže...

Pričitaj recenziju pa se onda javi. Igra je odlična, mogla bi biti i igra godine (vjerojatno će se za titulu boriti s Battlefieldom 3). Za Butcherov stil pisanja se slazem (njegovi tekstovi su prvo što pročitam u BUG-u).

MiH kaže...

Igra je stvarno odlična, filmski ugođaj, ali 97%??? Tko je tu lud? Toliko niti Half-Life 2 nije dobio. Po menij je to pravih 90%.

Evo, baš za takve koji smatraju da je ocjena previsoka (kao ti i kolega Kaiserex) je Butcher ubacio objašnjenje ocjene, ali samo u papirnatom izdanju - dakle u BUG-u (a ubacio je i sliku Triss Merigold iz Playboja - ha, pojedite se! {#}).

3 godine
brogus kaže...

Evo, baš za takve koji smatraju da je ocjena previsoka (kao ti i kolega Kaiserex) je Butcher ubacio objašnjenje ocjene, ali samo u papirnatom izdanju - dakle u BUG-u (a ubacio je i sliku Triss Merigold iz Playboja - ha, pojedite se! {#}).

Mislim da je zaista red da se ovdje stavi par sličica dotične, kad se već Yvonne Strahovski bahatalo odlučila nerazodjenuti.....

4 godine
brogus kaže...
Evo, baš za takve koji smatraju da je ocjena previsoka (kao ti i kolega Kaiserex) je Butcher ubacio objašnjenje ocjene, ali samo u papirnatom izdanju - dakle u BUG-u 

I nikom ne smeta to njegovo pojašnjenje?

Mene užasno smeta slika i mislim da je neukusna i ponižavajuća.

Kakve veze ima osoba sa down-ovim sindromom s ocjenom igre ili komentarima igre na ovom forumu!? Čestitam dotičnom "novinaru" i uredniku koji je autorizirao tako nešto. Super je ponižavati osobu koja je se ne svojom krivnjom rodila s bolešću. Nisam siguran predaju li etiku na novinarstvu ili ju je spodoba prespavala ali kućnog odgoja mu fali sigurno.

Znam da Bug neće propasti ali ovo je zadnji put da sam ga kupio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice