Torchlight

poruka: 10
|
čitano: 2.057
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Torchlight".
3 godine
Torchlight

E, ako je ovo recenzija, onda svasta. Kao da je netko pokrenuo igrao pola sata i odlucio napisati nesto. Najvise o WoW-u, pa onda nesto o likovima, o cijeni i zahtjevima.

Po meni najveci nedostatak je sto mu je u biti igranje vise puta (replay) poprilicno limitirano, da ne spominjem da kada se odabere jedna tezina da je nemoguce slijedeci puta igrati na vecoj tezini sa tim likom.

Osim, ako tu nisu nesto promijenili patchom u posljednje vrijeme. Isto tako, ako se odluci nastavljati (krkljati opet one minione), zadnjeg bossa jednostavno nema (krknes ga i to je to) i mora se krenuti iz pocetka, sto za sobom povlaci... (da ne otkrivam sva razocarenja koja sam dozivio).

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 14:27 (Mrgud Veliki).
3 godine
protjeran
Torchlight

nimalo se ne slažem sa ovako visokom ocjenom -

igrao sam demo i koliko se sjećam, radi se o jednoj niskobudžetnoj igri, sa izuzetno lošim voiceoverom, vrlo jednostavnom grafikom i općenito preuškopljenom igrivošću.

po meni, ovo je ništa drugo nego diablo za klince, iako i to je vrlo neumjesna usporedba s obzirom na to da je diablo imao daleko bolju atmosferu i igrivost....

Titan Quest recimo je bolji od ovoga barem 3 puta.

ova igra nema dušu i  ne zaslužuje više od 70%

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
neaktivan
Torchlight

Ne znam o cemu pricate, torchlight je super igra. Za 4 eura koliko kosta na Steam, odlicna je. Mozda pojednostavljenja, ali sasvim dovoljna da zasiti covjeka u cekanju na Diablo 3 :)

Danas kada postajem pionir ...
3 godine
Torchlight

Grafika je super, ali igra je dosadnaa. Doduše, developersi su prijateljski raspoloženi + na Twitteru su Cool

4 godine
Torchlight

Recenzija je dobra. Samo mislim da tekst ispod slika ne odgovara dogadanjima na slici.

Cypher: Ignorance is bliss.
2 godine
Torchlight

da igra košta ko ostale onda bi je izgadija, ali s ovom cjenom, to je više nego solidna igra.

da, igra zamara s vremenom(tj. monotonost), ali onako za odmor nije loša nemoraš ni gledat u ekran samo pritišćeš mišem ko manijak.

4 godine
Torchlight

odlicna igra

imam petogodisnjaka koji igra ko sumanut i ide mu i ima vremena, ja nemam vremena i upalim pola sata poigram i ostavim, ne treba citati manual debeo ko Rat I Mir ili ostajati danima da skonta princip igre, i mislim da je bolja od dijabla(eto rekao sam) manje zamorna  ima orginalnih ideja, ne gnjavi i ne komplicira, ima simpa grafiku, ima jednostavne komande, ima odlicno smisljene skilove, zao mi je sto nema neki multiplay da ja i mali opalimo po monsterima ili jedan po drugome, ali vele da ce biti neki MMO, prebiljezim se s stovanjem.

Izem ti vise igre koje ili zivis u igri ili ne igras nikako, dajte nesto i za nas koji imamo obeveze u zivotu

4 godine
Torchlight

Čini se kao dobra igra,budem ju probao nabaviti pa odigrati jedan vikend :)

Arsenal 4EVER
2 godine
RE: Torchlight

Igra je doslovno "kolko novaca, toliko muzike".

Ono što je vrlo evidentno jest da užitak igranja eksponencijalno opada sa duljinom igre, što donekle objašnjava blistave recenzije. Prvih sat-dva igranja fakat je uživancija, osjećaj da si konačno našao kvalitetan Diablo klon i to još za bagatelu. No već na petoj-šestoj razini uočiš da konstantno radiš jednu te istu stvar - koristiš identični skill za borbu kojeg koristiš od početka, nalaziš tonu opreme (koja je u 99% slučajeva lošija od onog što imaš) i nakrcavaš na sirotog džukca koji se kao može pretvarati u razne stvari i koristiti ti na razne načine al većinom služi kao teklič za dump-anje te tone smeća trgovcu u gradu. Quest-ovi su bezveze i mogu biti potpuno izbačeni iz igre jer se svode na "igraj igru i tu i tamo se vrati do grada" što bi radio i ovako i onako (a nagrade su smeće), skill-tree je besmislen jer je početni skill savršeno dobar kroz cijelu igru (čak i na najvećem stupnju težine) a random generirane razine rezultiraju time da je svaka razina nabacana bez smisla, repetitivna i frustrirajuća. Jes da je grafika simpatična i da sporadična promjena okoline svakih pet razina donekle pomaže, ali to teško da može izvući igru iz njene teške ispodprosječnosti.

Sve skupa u paketu izgleda kao jeftini rehash WoW-a i Diabla koji koristi sve prave elemente ali kao rezultat daje igru koju je teško odigrati do pola, a kamoli do kraja. Moja definitivna preporuka jest zaobići i čekati Diabla 3 (ako ikad izađe), a tko lovi bagatele neka radije pogleda da li je propustio neka starija izdanja dobrih igara na Gog-u ili D2D-u koja za iste novce daju neusporedivo više zabave.

2 godine
Torchlight

Zanima me da li ova igra ima kraja nakon sto se udje u onaj dungeon dole/desno na mapi pocetnog grada?

Ja sam dosao do nekog 60-70 lvl-a ako se dobro sjecam, imam 3 questa koja se kostanto ponavljaju, na iteme sam nabacio smijesno puno enchanta pa sam klao sve redom relativno lagano. Sve skupa mi je dosadilo pa sam prestao igrat prije par mjeseci ali me zanima do kojeg levela idu ti dungeoni, ako je iko presao sve (ako imaju kraja)? Napominjem da ovdje nemislim onaj prvi set dungeona na kraju kojeg se ubije boss nalik na diabla, nego nakon toga kada se ide dole/desno na mapi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice