to su maša i dašenka iz marketinga
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
12.4. starta igra...
radi se hardwipe i sve što smo zaradili ide u maglu :-(
ode mojih preko 3500 partija i hrpa tenkića pa sve nanova...
Nadam se da će igra od sutra biti na http://www.bug.hr/master/toplista/
prodajem account od wota 200kn ima sve tenkove
prodajem account od wota 200kn ima sve tenkove
LoL Ti mora da se šališ, prodaješ account?? Ima sve tenkove? Za 200 kuna? Haaahahaha. A sutra ide hard wipe za sve beta igrače.
Za tebe:
ma bjavo za tebe skužio si foru
Danas igra izlazi iz bete ;) BEWARE :)
Daj nemojte zezat da brišu sve accounte?!
nazalost istina je.hebote sad opet sve ispocetka.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
accounti ostaju, sve na njima se briše...
od nule do svojeg omiljenog tenkića nanovo 
A jbg...al OK, sad bar imamo priliku biti među najrazvijenijima..:P
Nego..ima neko nekakav najbolji research put? :P
Ja sam baš počeo igrati igru pred dva dana kad ono kraj :P Krenuo sam sa ruskim tenkom jer on ima najveći napda nakon upgrade-a.
Ja isto mislim početi igrati, da sačekam da izađe iz bete ili da sada napravim acc?
Ja sam baš počeo igrati igru pred dva dana kad ono kraj :P Krenuo sam sa ruskim tenkom jer on ima najveći napda nakon upgrade-a.
Ja isto..krenuo sam sa njemačkim light i SPG, te američkim medium..:P
Onda se vidimo ingame :) Napišite ovdje svoje nickove kada napravite račune ili ako već jeste stavite ;)
moj je APazinjan
Igrati ću dosta često, samo da mi dođe novi laptop :P
ja se pokušavam registrirati, ali nikako nemogu, stalno dobivam ovu poruku, što god da upišem
Some fields contain invalid data. For more information, hover the cursor over the indicated fields
ja se pokušavam registrirati, ali nikako nemogu, stalno dobivam ovu poruku, što god da upišem
Some fields contain invalid data. For more information, hover the cursor over the indicated fields
Ne možeš sada...serveri su down zbog održavanja prije izlaska igre..
Btw. imate 3 pokušaja da pogodite moj nick...
Btw2. meni igra pošteno zakuri grafu..
ja isto :S
Ne možeš sada...serveri su down zbog održavanja prije izlaska igre..
Btw. imate 3 pokušaja da pogodite moj nick...
Btw2. meni igra pošteno zakuri grafu..
a ništa pričekat ću
nego s čim predlažete da počnem? IRL preferiram Švabe, a kako je u igri?
Meni su nekako najbolji švabe isto..kod njh budem razvijao u početku light tenkove, spg-ove i tank destroyere, a što se tiče medium tenkova, tu budem razvijao američke..=)
Iako ja nemam nekog prevelikog iskustva (200-injak partija) tako da..
Moj nick je "Shamrock_One"
-Koje će te tenkove koristiti? Ja planiram krenuti na ruske kao što sam i u beti. Najviše ću igrati sa medium, i heavy tenkovima.
au što ste se raspisali. Brijem da više nikad neču imat ono što sam imao a imao sam sve. Budem igrao one open top njemačke td ako su došli (marder3, dicke max, nashorn i sture emil), nisam još vidio tech tree. Milsim da ču promjenit ime u permatracked_retard ili we_didnt_scratch_him
mogo bi i ja pocet igrat :D
mislim da ce mi ime bit "They_are_scratching_our_paint_job"
hehe salim se javim se kada se registriram
najbolji razvojni put u WoT- u ne postoji, isto kao i najbolji tenk il spg il lovac na tenkove...
možda krenuti po nekoj grani koja se kasnije dijeli na još neke pa uštediš razvojni put ( pare i exp ).
sve je stvar kakav si karakter i koji stil igre prefiraš
općenito, ko žuri sam nadrlja brzo i nikakav oklop ga ne spašava.
igranje heroja rijetko upali, ali neko samopouzdanje u svoju tehniku moraš imati i znati kako se koji oklop ponaša i što mu je bolna točka 
sve u svemu meni je ovo najbolja igrica kada sam opušten, nije pretjerano zahtjevna i lako se zabaviš.

evo ljudi serveri su up.
počinje sve ispočetka
Ruski tenkovi su jači u prosjeku od njihove konkurencije, ako se sve uzima u obzir. Kod Njemaca se isplati ići na SPG-ove, a kod Amera na medium tenkove.