Naravno, podrška za kampere se nastavlja i kroz DLC-ove. Točnije kroz mapu "Liberation"
Naravno, podrška za kampere se nastavlja i kroz DLC-ove. Točnije kroz mapu "Liberation"
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
Jesam li ja jedini shvatio da će nakon nekog vremena svi DLC-ovi biti besplatni za sve korisnike?
Izgleda da jesi (nigdje nije navedeno da će DLC-i biti besplatni) - ipak je to Activision :) .
U članku piše o vremenskoj dostupnosti - prvo će biti dostupni članovima Elitea, a kasnije i ostalim igračima. Članovi Elitea (godišnja pretplata - $50/€50) će dobivati DLC-ove tijekom slijedećih devet mjeseci, odmah čim se završi izrada sadržaja (bez dodatnog plaćanja), dok će ostali dobiti DLC packove naziva Modern Warfare 3 Content Collections kasnije u godini (vjerojatno 4 DLC-a po $15/€14 za svaki).
Inače, za plan o 20 DLC-ova zna se od početka studenog prošle godine, a krajem studenog procurili su i screenshotovi pet mapa - tada su se nazivale Morning Wood, Concrete, Park (mapa Liberation), Italy (mapa Piazza) i Overwatch (inače, Overwatch je mapa iz MW2 - nije sigurno radi li se o remakeu ili čisto o ubacivanju stare mape).
Javno prozivam Sinatru da nam objasni kako je ovo zapravo dobra stvar.

Naravno da nije u redu da toliko rascjepkaju sadržaj, ali pitanje je dvostukih mjerila. Da se kojim slučajem radi o Battlefieldu, komentari bi bili vezani uz to kako DICE radi odličnu podršku za igru.
Nije istina!
Sjeti se BFBC2 svi map packovi su bili besplatni,bilo ih je 7.A kada je izašao Vietnam koštao je 100 kn(bar na ps3)a za to si dobio igru u igri!
Nanovo dizajniranu,nova oružja,jebački soundtrack.A COD ti svake godine prodaje istu igru,sa istim teksturama i nikakvim pomacima u gameplay-u.
lete pare hahahahahahah (kakvi lopovi), jos jedan dokaz da call of duty sluzi kao ime za zaradu nad onima koji ne kuze ili ne zele da skuze da je nesta bolje i kvalitetnije (BF3).
CoD4 i WaW(nisam siguran) su imali sve dodatne mape besplatno, a ovo je sada bolesno već. Nadam se da će doć neki AlterIwnet opet.
Meni samo nije jasno što je vama čudno u tome kada vidite da netko nešto želi naplatiti.
Pa ljudi moji, živimo u svijetu u kojem se sve vrti oko novca i narvno da će svak pokušati nešto
prodati i to po što skupljoj cijeni, bio to Activision ili netko drugi
NE MOŽEŠ NEŠTO NAPLAĆIVATI ŠTO DRUGI DAVAJU BESPLATNO
Eto, sad su dobili svoje...
Kako ne možeš?!?
Vidiš iz priloženog da možeš.
A što je razlog toga što možeš?! - Pa razlog su oni ljudi koji kupuju.
i dok god oni budu kupovali ovi drugi će prodavati.
I tko je tu lud? Activision sigurno nije
Mene osobno zanimaju cijene.
Ne znam koliko vas je primijetilo ali prvi DLC sadrži samo 2 mape, u odnosu na dosadašnjih 4+1 to je više nego upola manje. Hoće li i cijena biti takva? :)
Da ali oni sada uz MP mape ubacuju i "dodatne sadrzaje" koje naravno treba naplatiti kao sto su nove Spec Ops misije, dodatni sadrzaj za Single Player i nemojmo zaboraviti nove MODOVE!!! Ipak budimo realni ovo remekdjelo su radila samo 3 studija lupajuci se petom u guzicu od zurbe da samo u 2 godine zavrse ovo savrsenstvo. . ., ovo. . ., uf. . ., samo 10tak eurica mjesecno sta je to. . .
Ustvari se divim likovima jer su naizad uspjeli progurati model "mjesecne pretplate" da muzu lovu dok im drugari iz Trey ne zavrse sljedeci nastavak, stvarno odlicno smisljeno.
A molim vas gdje piše da će koštati 20 $?
Kako se možete ne slagati sa pitanjem?
Sumnjam da će ijedan DLC koštati ispod 2-3$, a vjerojatno 5$. U slučaju da bude ova moja najblaža prognoza točna, ukupna cijena DLC-ova će biti oko 40$, što je gotovo jednako cijeni novog COD-a, koji je redovito 60$, a kad se pogleda što se sve može za te novce kupiti, trošenje love na DLC-ove izgleda malo silly imo.